Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Evet birikintiden su içebiliyorsun ancak hastalanma ihtimali var, virüs kapma vs. gibi birşey. Oyunda "water purification tablets" (su arıtma tableti) adında bir şey var onu dışarıdaki su birikintisini içmeden atıp temizlerseniz sorun olmayacağını belirtiyordu okuduğum bir yazıda. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 2 tane tablet koca göleti nasıl temizliyor lan asdasd bi de motorsiklet ve benzin az olacağından bisiklet eklenmesi lazım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: bi de motorsiklet ve benzin az olacağından bisiklet eklenmesi lazım oyuna motosiklet eklenicek mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 GwindonSurion said: O yüzden şimdi almıyorum eheh beilow bekle alırız şu durumları düzelince beni unuttun piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ya ben şu an bu oyunu deli gibi almak istiyorum ama ne bileyim asıl release yakınsa almaya da gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 valla benim karakter 4 haftadır yaşıyor her birikintiden göletten su içtim bana mısın demedi. elimdeki 2 matara da o göllerden doldurulmuş vaziyette. ama ben ormandaki su kaynaklarından topluyorum tabi o ayrı... cherno yakınlarına geldim dün etrafı kolaçan etmek için de bina tepelerinde sniperlar var onları pusuya düşürmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Beni koruyup kollayacak isen alip katilayim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Melee Combat dayzmod gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 DareJedi said: Beni koruyup kollayacak isen alip katilayim sana :) ahaha koruyup kollarım ilhami ama benim girme durumum pek belli değil çok rastgele zamanlarda giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 dün tam donanımlı 7 kişiyi öldürdüm sırayla. lootlamadan döndüm arkamı gittim askdjas. sanırım kalabalık dolaşan insanlarda nasıl olsa arkamıza sağımıza solumuza birisi bakıyordur mantığı var. hiçbiri bakmıyor malların. onların mal olmasıda suçları değil tabi ben çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit said: ben çok iyiyim. yerini öğrenin beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kanını çekerim... bitiririm seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bence kendine fazla güveniyosun tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 haha sen ne kadar çabuk unutmuşsun geçen günkü olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ahaha evin içinde kaldım abi. Bugta kaldı karakter. Evin içine girip yerin altına giren zombiler gibi. Ne güzelde toparlamıştım eşyaları; ne yapcaz şimdi, öldüremiyoruz da kendimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 serverdan çık gir başka servera düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Yok aynı hep. Ofiste bi açayım belki düzgün çalışır. açlıktan veya susuzluktan ölmeyi mi beklicez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi koş sürekli duvarla dogru dışarıya dogru bende de oluyo arada bi süre koşunca düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bana aynısı oldugunda vault atarken (V ile) disconnect cektim tekrar girdiğimde dısardaydım bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 -Deno- said: ya ben şu an bu oyunu deli gibi almak istiyorum ama ne bileyim asıl release yakınsa almaya da gerek yok gibi En az 1.5 sene var abi release olmasına oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 zipzip said: "Tatar Ramazan" said: bi de motorsiklet ve benzin az olacağından bisiklet eklenmesi lazım oyuna motosiklet eklenicek mi ya? http://thor-force.de/dayz-origins-capacity-vehicles-buildings-backpacks/#_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 oha çok güzel old motor dfsa ya ben komple neler planladıklarını yazan bi yer arıyorum.var mı öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 DayZ is currently in early alpha and we see a lot of work ahead of us in order to make it the true authentic multiplayer experience we want it to be. Current version is including only small subset of game mechanics and serves mostly as test bed with core technology that should serve as basis for future additions and improvements. Currently planned key future features are: Playable vehicles Wide variety of native animal life Player created constructions in the environment Extensive interactions with the environment and crafting options Streamlined user actions and interface Upgraded graphics and physics engine (including ragdoll, etc.) Control and animations expanded and improved for fluidity Support of user mods We estimate that reaching Beta version with all key features present will take more than one year from current stage. All features and plans listed here are subject to change, we may add or remove features as seen fit during development process. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 evdemisin lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar