jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi. gerge ciddi misin? hala mi anlamiyorsun ps4 ne zaman cikti kac tane oyunu var? 3ds ne zaman cikti kac tane oyunu var? aralarindaki fiyat farklari ? hedef kitleleri? rakamlari duzgun analiz edemezsin boyle ps3 e bak hala satiyormus deli gibi rakamlara takilmayin demek istiyorum oyunlara nintento yada ps bok atmayin demek istiyorum ayrica niye gidip 1800 veriyim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 3DS'de var fire emblem ve bravely default bence epey kaliteli oyunlar. Yani nintendo aslında sadece mario değil. Bende mario sevmem ama ben gidip AC yada BF'de sevemedim yada saatlerce GTA'da oynayamıorum ama rpg öğeleri olan oyunları seviyorum her platform içinde kendine has rpgsi var. ben 3 konsoluda bulundurmam lazım steambox ps4 ve nintendo. ama sadece platform seven adam iki konsolu alsa yeter vita ve wii u. gibi her konsolun baskın bir türü var bence ve casual oyuncu için en ideal nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sanırım gerge bi topic açmış ve yine haksız okumadım ama kısa sürede 4 sayfa olunca o anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ha bu arada bilesiniz diye söylüyorum güvercinle köpeği kıyaslayan adamla tartıştığınızın farkında olub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben şu çocuk oyunu lafını hiç anlamadım ya. grafik kötü olunca ya da animasyon olunca direk çocuk oyunu deniyor. onda da item topluyorsun karakter gelişiyor. bunda da belirli lineerlik var. ıyy anime seyrediyor kaç yaşındasın demek gibi birşey bu. sanıyorlar ki kalpler tshirtlü kızlar koşturuyor. harfleri falan öğretiyorlar. nedir yani ps3 alınca aşağı yukarı kaçmıyorsunuz zamanı gelince x e basmıyor musunuz. azıcık gözleri büyük karakter görsün çocukluğuna gidiyor tsubasa geliyor aklına. sonra basıyor çocuk genresını. kültür abi işte. farklılık. hayal gücü. edit: kültürsüz ithamında bulunmadım. sonuçta araştırırsın oynarsın, sevebilirsin sevmeyebilirsin. zevk işi. yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ren said: ben şu çocuk oyunu lafını hiç anlamadım ya. grafik kötü olunca ya da animasyon olunca direk çocuk oyunu deniyor. onda da item topluyorsun karakter gelişiyor. bunda da belirli lineerlik var. ıyy anime seyrediyor kaç yaşındasın demek gibi birşey bu. sanıyorlar ki kalpler tshirtlü kızlar koşturuyor. harfleri falan öğretiyorlar. nedir yani ps3 alınca aşağı yukarı kaçmıyorsunuz zamanı gelince x e basmıyor musunuz. azıcık gözleri büyük karakter görsün çocukluğuna gidiyor tsubasa geliyor aklına. sonra basıyor çocuk genresını. kültür abi işte. farklılık. hayal gücü. edit: kültürsüz ithamında bulunmadım. sonuçta araştırırsın oynarsın, sevebilirsin sevmeyebilirsin. zevk işi. yanlış anlaşılmasın. ben de anime izliyorum. hatta az önce kapattım bir bölüm daha izleyip. olay sadece grafik degil, oyayış tarzı, görev yapısı, diyaloglar, kontrol yapısı falan filan uzayıp gider. bunlar üst üste konulduğu zaman, nintendo oyunları tier olarak başka bir yerde pc ve ps'e göre. dediğim gibi olay hedef kitle, nintendo başarısı degil, sony de yapsa steam de cıkıp ben bu tarz oyunlar yapcam dese ve piyasada tek el olsa, yine aynı satış rakamları çıkar ortaya. cunku bu tarz oyunları seven isteyen oynayan bir kitle var, ama bu demek degil ki bu oyunlar GTA serisinden, skyrimden, falan filan son 2-3 yılda cıkan üst düzey oyunlardan iyi degil. daha cok satıyor olması daha iyi oyun yapmıyor dediğim gibi, ortada başka bin tane değişken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 senin icin en iyi oyun hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 daha öyle bir oyun yok, her oyunda keşke söyle olsaydı böyle olsaydı dediğim tonla nokta cıkıyor cıkıcak da, asla beklediğimiz gibi bir oyun oynayamacagız, diger başlıkta tartışılan sandbox mmo olayı gibi. konsolda crash ve spyro'yu cok cok uzun saatler oynadım mesela, zamanında güzel oyunlardı. ama 10 yıl geçti aradan, nintendo hala aynı grafikte oynayışta oyunlar yapıyor biraz geliştirmeliler cağa ayak uydurmalılar onu diyorum. pc'de iste GTA, Saints row serisinin eğlenceli oyun yapısını seviyorum. son zamanlarda okuldan fazla zaman bulamasam da. skyrim de eksiklerine rağmen çok iyi oyun edit: yani sadece grafik iyileştirmesi de değil olayı, karakter daha keskin dönüşler yapsın istiyorum, daha gerçekçi fizik görmek istiyorum oyunda, yaptığım şeylerin oyuna etki ettiğini cevreyi değiştirdiğini görmek istiyorum. kısaca iyi bir atmosfer yaratsın istiyorum, benim için iyi oyun budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ahahaha Nintendo'nun çocuk oyunlarıyla GTA V kıyaslamak.... gerçekten abartısız doğan görünümlü şahinle, aston martin tokatlayabileceğini sanmaktan farksız. Ha ama Skyrim konusunda sonuna kadar haklısın rezalet kötü bir oyundu. Onun dışında Wii U' ilk çıktığında beni de heyecanlandırmıştı sonra kötü oyunlarını yetersiz sistemini falan gördükçe hayal kırıklığına dönmüştü benim için. Her neyse, XBone all the way! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 wii u xboxtan iyi o kadarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 xbox one'da ps4'den iyi olduguna göre o halde wii u hepsinden iyi oluyor bu mantıga göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 o mantığa göre olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 xbox'un ps'den iyi olduğu mantık hangi mantık sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 WiiU iksboksdan bikac kat daha iyi yanniz ahahahah en azindan bi esprisi var aletin tablet controller filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://d1209.hizliresim.com/11/h/d2jnt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Xbox 360'ın ps3'den kat kat daha kaliteli ve iyi bir konsol olduğu bir gerçek, bir çok yerde de bu söylenir zaten. Wii U'nun aşırı başarısız ve rezalet oyunlarının bence ps4'den çok da fazla bir farkı yok. İkiside kötü konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 inanarak yazıyorsa bunları üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 one kullanmadım ama 360 da ps3de vardı ta ki 360 rrod verene kadar dfg çok keliteli gerçekten wikiden said: Since its release on November 22, 2005, many articles have appeared in the media portraying the Xbox 360's failure rates, with the latest estimate by warranty provider SquareTrade to be 23.7% nearly three years ago, and currently the highest estimate being 54.2% by a Game Informer survey %54.2 kalitenin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 jester aggro'yu gerge'den almış ahah nintendo maalesef çocuk oyunu şirketi olarak kalmakta ısrar etti. oyuncu kitlesi 80'lerden bu yana çok değişti. nintendo yelpaze genişletmek yerine daha da daralttı. gameboy classic'e vurdu kırdı oyunları çıkarken bugün nintendo konsollarında yok gibi birşey. adamlar eshop'tan zombi oyununu kaldırıyor geceyarısına kadar çocuklar görmesin diye. bikinili kızları kumaşla örtüyor oyunlarında samanyolu tv styla. 100 milyar wii sports satan konsol ne oldu gördük, başka oyun satamadılar mario, zelda, wii gimmick sports hedeleri hariç. adamlar çıkıp o wii'yi başarısızlık ilan etti. nintendo kendi itiraf etmişken gelip "şu kadar sattı" demenin anlamı yok. çok donanım + 2 oyun satmakla platform idare edilemeyeceğinin kanıtı oldu, gelecek nesillere ders niteliğinde. 3ds'teki mantıkla nintendo ev konsolu bıraksa bile böyle devam etmesi zor bu kafayla. eshop all-time sellers listesi varsa yoksa mario, zelda, pokemon. sağlıksız bütün yumurtaları tek sepette götürmek, gördük işte wii ve wii u ne oldu. el konsolu pazarı daha da kıran kırana zaten tablet ve telefonlar yüzünden. daha kaç yıl boyunca mario, zelda, pokemon nostaljisine dayanarak almaya devam edecek bu insanlar? nintendo'nun tek talihli olduğu nokta google ve özellikle apple'ın (jobs nasıl oyun düşmanı bayağı bahsi var) oyundan anlamayan, hatta oyun düşmanı şirketler olmaları. gaben gibi biri olsaydı bu pazarda, nintendo iflasını açıklıyordu bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AacoxHFYvZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://cultureandcommunication.org/deadmedia/images/5/5f/VirtualBoyJapan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 GERGE said: Anlamadigim sey ama Nintendo konsol uretmeyi birakip Google Play ve App Store icin oyun yapsin diyenler. Wii U batirmis olabilir ama 3DS? said: "We cannot continue a business without winning," Iwata said on Friday during a press conference attended by Bloomberg. "We must take a skeptical approach whether we can still simply make game players, offer them in the same way as in the past for 20,000 yen or 30,000 yen, and sell titles for a couple of thousand yen each. "We are thinking about a new business structure," Iwata added. "Given the expansion of smart devices, we are naturally studying how smart devices can be used to grow the game-player business. It's not as simple as enabling Mario to move on a smartphone." RIP Nintendo. Yani şirket para basmaya devam eder tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 pokemon'u filan tabletlere geçirirlerse konsol şirketi olarak biter nintendo, sega gibi distribütör olarak devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Belikde öyle olması daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar