Sequo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kanka manyak mısın daha yeni okudum bu xunn'u ciddiye alıpta atarlanma. Adam erkekden çok kıza benziyor sıska bişey yani karşı cins tarafından sadece kanka olur lan bundan şeklinde görülen efemine bir tip. Bunun ezikliğini ömür boyunca yaşayıp forumda da aptal aptal muhabbetler yaparak kendisini adam yerine koymaya calışıyor. Ama değil. Ekran kartı muhabbetinde de gördük bunu. Üzme tatlı canını bu kız için bırak ezikliğini tek başına yaşasın. Forumdan da banlenmiş zaten. Öptüm panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Şorme ciddi mi yazmış o mesajları yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben uyurken drama döndürmüşsünüz ve sequo bile bunu görmüş. çok alındım arkadaşlar. edit: özet geçiyorum 2014 yılında ebeynlerin seksüel aktivitelerini(ör. bilocan) konuşmak tabuymuş. ve ban gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi şunu neden öm atmazsın da başlık açarsın ki? aptal salak bir drama dönmüş, adamlar kilitlemiş kapatmış işte. neden eşeliyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Cause of more drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 forum mesajda html desteklese de mesajlara adsense reklamı ekleyebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şorme baya gözümden düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahaha kılıçlar çekilmiş /care çeken adama buradan saydırmalar fln abi bi kendinize gelin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 neler oldu? biri link falan atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 biri bana link atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 LUTfeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bingildak said: abi şunu neden öm atmazsın da başlık açarsın ki? Ekran kartı muhabbetine merhem işe yaramamış olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xunn baya kötüydü iyi olmuş. ne oldu bilmiyorum ama şu bakirelik topiğinin sonundaki anneyi karıştırma meselesi hariç. sonunda uçması forum adına hayırlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dabıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 diaboliq said: neler oldu? biri link falan atsın. http://forum.paticik.com/read.php?73,7408838,7408961#msg-7408961 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Jim_E_Rustler = xunn heeeee şimdi çözdüm olayı. ben de diyom xunn diye bi adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahmetin mottosu lan o niye üstüne alinmis kırom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gereksiz rage açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahmet artık çok uzakta oturmuyor. ben yakında uğrarım, döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 en son kari gibi lan bu gidip doverim dedigin noyan'dan geri vites alip tuylu ceket monte edilmedi mi bu adama hala adres ver gelip dovecem demesi ahah cok ciddiye alinacak bi tip degil zaten sorme aptal aptal yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ps: xunn banlanır banlanır gelir? adam o kadar dert etmiyodur banlanmasını zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sizi minik sevgi pıtırcıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 boys anılar , soytarılaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ahahaah xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar