GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben de 2 isim var kesin bakan falan olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 lan bende bi tane var bi allahın kulu anlamıyor her yerde isim telaşı, biri adımı soruyo elim ayağım karışıyo astuğ diye isim mi olur emenike ya. işle ilgili bişi olunca aytuğ deyip geçiyorum telefonda başka türlü anlaşamıyoruz asu falan diyolar. keşke 2 ismim olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 benimde toplamda 3 tane ismim var. bazı uzmanlar ad ve soyaddaki harf çeşitliliğinin senin karakterindeki önemini savunuyorlar güya ne kadar çeşitli harf olursa o kadar renkli bir karakter yetenekli bir karakter oluyormuşsun tabi olumlu harfler olduğu gibi olumsuz harflerde varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aquila said: araplarda baba ve dede adi var. NERDEN OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Fistan said: Voys said: o kadar basit oldugunu dusunmuyorum ya. evet bazı aileler böyle basit sebeplerle koyuyorlardır ama sanki bazılarında başka şeyler var o kadar basit genelde biri dedesinin ismi digeri koymak istedikleri isim falan iste konusulcak baska konu yok sunu da konustuk surada ya herşeye yorum yapmak zorunda değilsin. konuşulması gereken konulara yaz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aquila said: araplarda baba ve dede adi var. cocuk da amca karnından doğuyo orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Voys said: herşeye yorum yapmak zorunda değilsin. konuşulması gereken konulara yaz mesela? mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben napiim len o zaman Tugberk Cantug Gudumluogullari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 NoTwisT said: Ben napiim len o zaman Tugberk Cantug Gudumluogullari senle half and half adasiz abi benim ilk isim canberk asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 arif batuhan biri islamic digeri türklükten geliyor bizimkilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Benim isim de nüfusta tek olarak geçiyo ama ailede ve çevrede çift (babannemin anneme yaptığı ipnelikten dolayı :D). Gerçi çiftten ziyade birleşik olarak yazılıp söyleniyor. Tek isim ile çağrılınca farklı birine sesleniyorlarmış gibi oluyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senin adın %100 mehmet ali, o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 orhun tuna fırat xxx diye insanlar var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyla alakası yok ama Roket Atar diye gayet düzgün giyimli efendi bir adamla tanışmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gereksiz uzun isimli insanlar ya. bu ne len sözlük başlığı altı doldurmuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 roket atar ne abi ahjaahasdşofsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Birini ailem yakın çevrem kullanıyor diğerini iş için kullanıyorum ben bir de gariptir ki hocalarım kullanır hep. İkinci ismimi abimle kuzenim vermiş dedemlerle de alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nako said: Eşeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 benim de iki adım vardı. üniversite 2. sınıfta kaldırttım. hanifiydi ilk adım asdfgh hanifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bilgi sayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hanifi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Abi ben açık açık 1 den fazla ismi olanlarda sıkıntı çıkma olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum, benim yaşımdaki insanlara isim verilirken hani kültürel olarak birden fazla isim verme kafası oturmamıştı, anne ile baba bir isme ortak karar veremeyip "İKİSİNİ DE KOYDUK OLDU AYKÜ" yapıyor gibi geliyor bana hep. araştırma yapasım geliyo yemnederim. Bizim sınıfta bi kız vardı 3 isimli soyadı hariç. Sonra öğrendik ki isimlerden birisini çocukken kendi uydurmuş normalde 2 ismi varmış, bitane daha olsun istemiş ama baya kelime değil ses gibi bişey sıkma baya, aile de he ok diyip yasal olarak işletiyor kimliğe. Resmen çocukken kendisine taktığı 2. göbek adıyla dolaşıyor şimdi ve italyanca-fransızca arası bir kelime bi manası da yok. Lan ben de 8 yaşındayken göbek ismim araba olsun diyodum, aynı aile bende olsa doğa araba diye dolaşıcam yani off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Dedemin adı mithatmış , bizimkilerde sezen aksuyu çok severlermiş , mithat can koyunca oğlunun adını bakmışlar ; C canın C'si A alinin (babam) A'sı N nevininin (annem) N'si Böylece, mithat dedemin ismi olduğundan Can akrostiş midir nedir o gibi durduğundan ve birleşimi mithat can sezen aksunun oğlunun ismi aynı zamanda , mithat can koyalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence seni yemişler can konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence kayahan dinliyorlardı ve bir durum olduğunda ne oldu can diyebilmek için koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar