Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Finansbank atm'lerinden para cekip, yatirmaya yariyor fiziksel kart. Ekstradan sanal da olsa fena olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 https://www.change.org/p/finansbank-enpara-steam-kampanyas%C4%B1-uzat%C4%B1ls%C4%B1n Destekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ahaha millet hak hukuk ariyo change.orgda siz beles oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Biz beleş oyun hakkı aradığımız için onlar da yenilmiş sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 şimdi kampanya bu ayın sonunda bitiyor. ben bu ay harcama yapsam önümüzdeki ay para iade ederler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bu ay harcama yaparsan ocağın 3.'de yatar. Bu ay son diyor ama ben arayıp sordum devam ettirmeye çalışacağız dedi müşteri temsilcisi sizin gibi devam etmesini isteyen çok kişi var dedi. Steam Xmas ile çok iyi oldu ama. 50 liralık oyun aldım, 25 lirası geri gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bir türlü içim rahat etmiyor konu finansbank olunca işyeri finansbankla çalışıyo olmasa hesap bile açtırmıycaktım da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 güvenesim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 harika açıklama 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 enpara hesabımı kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 100.000 liraya kadar devlet güvencesi olması sebebi ile herhangi bir bankaya güvenmemek için bir sebep yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Todesengel said: Bu ay harcama yaparsan ocağın 3.'de yatar. Bu ay son diyor ama ben arayıp sordum devam ettirmeye çalışacağız dedi müşteri temsilcisi sizin gibi devam etmesini isteyen çok kişi var dedi. Steam Xmas ile çok iyi oldu ama. 50 liralık oyun aldım, 25 lirası geri gelecek :D dhliler yardırıyodur :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 SICAK FIRSATLAR http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/mpage_351/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Güvenemiyosunuz da ben 2 aydır iade alıyorum gayet de şahane oluyo 25 TL bedava oyun almak :p Hatta senenin başından beri bu işe girmediğim için pişman etti çoktan ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 steam malesef 6. ay'dan itibaren mi ne başladıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Olsun 6. aydan başlardım ciddiye alsaydım, 10. ayı beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 forgiver said: SICAK FIRSATLAR http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/mpage_351/tm.htm bu ne abi, biri masak'a göndersin şu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Soru 1 :Bunlar neyin kafasındalar? Soru 2 :Ne karları var? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 monoscope said: bir türlü içim rahat etmiyor konu finansbank olunca işyeri finansbankla çalışıyo olmasa hesap bile açtırmıycaktım da işte... abi neyine.guvenemiyorsun onu anlamadim ki. 50 lira yatiracaksin iste her ay. sonra o 50'yi steame gecirince 25 geri gelecek. butun birikimini yatirmak zorunda degilsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bölgenizdeki şube elemanları gelip evinizi soyuyor, adres vermeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Malibu said: Soru 1 :Bunlar neyin kafasındalar? Soru 2 :Ne karları var? Teşekkürler. ya tövbe yarabbim ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 civcivhead'in üvey kayınpederinin ablasının eltisi finansbank'ta çalışıyor o yüzden sinirlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Civcivhead said: Malibu said: Soru 1 :Bunlar neyin kafasındalar? Soru 2 :Ne karları var? Teşekkürler. ya tövbe yarabbim ya hahahah her hareketinden doğrudan kâr etmeli tabi şirketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Saeros said: civcivhead'in üvey kayınpederinin ablasının eltisi finansbank'ta çalışıyor o yüzden sinirlenmiş Ya alakasız ama üvey kayınpeder nasıl olabilir ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar