Khiran Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 PC piyasası çok garip yerlere gidiyor. Önce Steam Machine sonra bu. Çok pahalı olur ama olsun, bayağı akıllıca fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Fikir baya guzel...oil cooled falan..ama herseyini Razer'dan almakla basliyor (heryerde logo), cuzdan tecavuzune kadar uzaniyor.. Neyse prototipmis..gerci Razer blade'de prototip di bir ara :) "Niye daha kolay takilabilir, lego gibi kutu kutu yapmiyorlar ki bu bilesenleri?" diye atip tutardim..tutmaz olaydim. Baya enteresanlasiyor piyasa hadi bakalim...hani Razer bu sistemi patentlemis olsa bile, Thermaltake 5 sene sonra benzeri birsey yumurtlarsa sasirmam. Zaten ilkel ve az moduler versyonu uzun suredir var...ama fiyat yukseklerde ucuyor halen...Razer'i siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 razer gereksiz işler müdürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sadece ergonomi artısı var ya. Öyle çılgın bi advancement falan yok yani ortada. Tek hoşuma giden belki makinen içini ciddi olarak toz ve kedi tüyü kaplamasına son verebilir ve göreceli olarak daha estetik. Olsun tabi niye olmasın, sürekli yapsın böyle çılgın şeyler insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lego gibi tak çıkar olsa iyi olur aslında, millet epıla ince diye çok para bayılıyorken bunun da alıcısı çıkar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Thermaltake in 10 sene once cikardigi bi kasa vardi ayni bunun gibi. Fiyati hic dusmedi o kasanin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu kasalardan varda,tak çıkar olayı bide ön panel lcd hoş ama o kadar şey içinde + kaç k isterler bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şekil çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 konseptte kalir sanki. el pc si cikaracaklardi bekliyorum hala. http://www.razerzone.com/switchblade http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/images/mainimage2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya upgrade i kolaylaştırıyor iyi de, artık eskisi kadar upgrade de gerekmiyor konsollar yüzünden. oyun grafikleri biz lisedeyken ki kadar hızlı ilerlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben t10 kullanıyorum , harddisklerin çekmecelerle çıkarılıp takılması süper ya. Diğer parçalarada olursa canavar olur :) Alternatif olmaması pahalı yapıyor bence, o kadar abartı fiyat farkının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yae, öeh. Toplarım kendim sistemimi. Makinalara hype yapılınca gözünü kapatıp cüzdanını açan konsol audience'ını görünce adamların iştahı kabarmış. Glorious racede ekmek çıkmaz böyle şeylere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 istedigini takamamakta cabasi. illa razerin sunduklarini takabilirsin buna sanirim. slot slot satacak sozum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi razer CEO'su facebook da "ürünleri daha ucuza ve daha çok kitleye satabiliriz ama bunu yapmıyoruz çünkü sadece gamerlara hitap edelim istiyoruz" diye özetlenebilecek mantık yoksunu bir açıklama yaptıktan sonra bıraktım takibi fln. adama "fiyatı yüksek tutmasanız da daha çok kişi alsa" diyorlar "ehe biz gamerlara hizmet ediyoruz o yüzden fiyatı yüksek tutup az kişiye satmayı tercih ediyoruz" diye cevap veriyor. bu da deli OP olur o yüzden hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bi bok olmaz bundan kusura bakmayın ama ne gerek var? işlemciyi 1 i çıkarsam ne olcak çıkarmasam ne olcak geçiniz gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Min liang tan reis ne diyosa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dworgian said: "ürünleri daha ucuza ve daha çok kitleye satabiliriz ama bunu yapmıyoruz çünkü sadece gamerlara hitap edelim istiyoruz"... Bunu diyen adamın ağzına küreği yapıştıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Porsche kullanmayiverin amk. Adam fakire ekmek yok diyo. Git A4 al oyna iste. Yetenek varsa onunla da fraglersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aynen haci, biz elite oyuncularin firmasiyiz, cekemeyen anten taksin diyor min basgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 La her tarafı Porsche olsa ne yazar? Gidip aynı paraya daha iyi bir Logitech alıyorsun; o zaman Logitech'e ne dicez? Lamborghini. Meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 razer batsa da kurtursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok iyiymiş ama ya. onu bunu geç kim istemez ki şimdi bunu aramızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Adam hayal pazarliyo. Fiyat etiketini de istedigi gibi koyuyo. Razer buyuttu bu marketi hatta yaratmis bile olabilir. SAYGI DUYACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bi dakka lan?? başlığı okuyunca önce bi heyecanlandım. sonra dedim "ulan gerizekalı, pc dediğin şey zaten modüler" kendime tokat attım ve bu mesajı yazdım. ha şık duruyor, hoş duruyor ama yani o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Esh said: Min liang tan reis ne diyosa o. ya bırak. ne dediğini bilmio bence min liang tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar