goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 üşendim işte büyük ihtimalle filmdeki en komikleri fragmana doldurdular yapıştırdılar. sevenlerine duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Demet Akbağ'ın karakter çok iticiydi yahu 2.filmde, salih kalyon gene en iyi :D fragman http://www.youtube.com/watch?v=Uhgjjc7JpXI aksoy nerden çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Demet Aksoy kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ilk filmi sevmiştim. ikinci film ilk filmin hatrına eh işte. ama yine de izlenir ya. ayrıca fragmanı izlemiyorum ki komik sahneleri filmin içinde görüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 tutan filmleri seri yapıp bokunu çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok gereksiz bir film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vasat altı, cahil eğlendirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 filmi fragmanda izledik işte sinemaya gitmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Özet geçmişler işte (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şunu izleyen ger..arkadaşlar isimlerini versinde bir liste çıkaralım bir sonraki banwave için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 illa dengesizin biri çıkacak bir konuda boyundan büyük laflar edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lectre said: şunu izleyen ger..arkadaşlar isimlerini versinde bir liste çıkaralım bir sonraki banwave için. İlk film güzeldi. Ekle beni listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 otobuste izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 mani said: illa dengesizin biri çıkacak bir konuda boyundan büyük laflar edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mani said: illa dengesizin biri çıkacak bir konuda boyundan büyük laflar edecek. gizliden gizleye recep ivedik izleyip kahkahalar atan kitleyi anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mani said: illa dengesizin biri çıkacak bir konuda boyundan büyük laflar edecek. eyv canım. dengesiz olup olmamam konusunda bir şey diyemem ama gerçekten şu filmi, iyiydi, komikti, iyi olacak diyen bir insanın normal medeni bir insan olmasını beklemiyorum çokta. Hani sığır esprisi tamamı, ilkini izlemiştim bir gaflette bulunup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben ilk eyvah eyvahta baya gülmüştüm.İkincinin performansı düşüktü ama ilki iyiydi yeteri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 :)-D Lectre said: şunu izleyen ger..arkadaşlar isimlerini versinde bir liste çıkaralım bir sonraki banwave için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Lectre de yeni nesil elitboyumuz ha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yeni nesil? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oldfag olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 senaryustan az eskiyim mesela :p ama az ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Lectre de yeni nesil elitboyumuz ha lol senin ağzını burnunu kırarım çocuk, adres ver lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://imgim.com/keslan2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar