fixmen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 serjuhan said: Acaba Pilot pakete girsem mi? Hayır getirisi iyise ve Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanmalar harici garantiyse Expert paket filan kasılabilir. Bir de bankaların taksit kampanyaları ile süper olur gibi. Buyuk paketleri sadece bitcoinle satiyorlar. KK ile en fazla pilot alinabiliniyor. İhtiyaciniz olmayan parayla ugrasin, her zaman oldugu gibi gozu kapali herseyi yatirmak sacma. Bir de burasi BTC mine etmiyor, DOGE mine ediyor. Uzmani degilim ama bildigim kadariyla kazdikca zorlasma isi BTC gibi degil DOGE coinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Yok tabi ki öyle canım tüm parayı yatırmayacağım da mantıklı geldi. Bir de bu zorluklar sürekli artıyor da sanki her zaman artmıyordu. Arttığında güp diye baya artıyordu gibi hatırlıyorum. Yukarıdaki bir referral linkinden abone olup demoyu denemeye başladım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 serjuhan said: MelihMercan said: geçen kupon tuttu buna yatırdım 300€ bakalım ne olacak. adettendir: http://cointellect.com/?code=66188cbb taksitle fln alanlar var excel chart yapmıslar oda burada: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pVxbXU_sTtE9VitOij1f2Gwh6YCTwMXQe2nnkj2e3lg/pubhtml?widget=true&headers=false Bu Excel tablosu doğru mu hiç kurcalayan var mı? Benim paket doğru gözüküyor. Pilot olan. bu arada benım referal ile üye olmuşsun teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 fixmen said: Bir de burasi BTC mine etmiyor, DOGE mine ediyor. Uzmani degilim ama bildigim kadariyla kazdikca zorlasma isi BTC gibi degil DOGE coinde. abi niye atladınız hepiniz hemen anlamadım. şimdi coinwarz'da günlük 5 mh/s ile doge mine hesapladım. power ve hardware cost 0 girdim, yani masrafsız. günlük 0,04 dolarlık kazarsın dedi. 10 günde 0,4 dolar kazanç. 10 günlük kira 15 euro. yılda bu hızla 16 dolar kazanırsın diyor. yeni yanlış hesaplıyorum ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ben meraktan girdim :). Simdilik demo pakette gunluk vaad ettigi miktari cikariyor. Paket bitince bi daha alir miyim, sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yukarda hesabı var anlamıyorum nasıl vaat ettiği gibi getirisi olabiliyor. beyler üye olmayın gaza gelip, referral link itelemeye çalışıyorlar. ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 11 bitcoinim var. 1000 dolarken de bozmadım. 120 dolarken falan almıştım. 1 milyon dolar olacağı günleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 selamlar 0,3 bc kazmıştım 7990 ımla öyle duruyordu köşede 1250 dolaresten bozdurup yedim saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ben de ucundan bulaştım bakalım. Benim de referral linki: http://cointellect.com/?code=25d0bf78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Aman çok yüklü girişmeyin iyice incelmeden. Maintenance Fee ve pool fee olabilir gizledikleri , üstüne üstlük bir de Difficulty olayı var.Bence max 1 aylık - 45 günlük dönemlerle kiralama kontratı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aylık yok 10 gün demo var 3 ay 6 ay 1 yıl diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ben cex.io dan çok mennunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ödeme aldım ben bu arada talep ettikten sonraki gün yatmış. ikinci ödemeyi de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ponzi dümeni diye bir şey duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bitcoin alım noktasına gelmiş bakmamışız hiç... bitcoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 İki kez sekmiş diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ya şimdi ben ofise gidip BC farmlamak için sağlam ekran kartlı vs. PC kursam, elektrik faturası falan da yok, kurduğum PC'nin parası ne kadar sürede çıkar mesela? Amortisman gideri vs. var mı? Ekran kartı miyadını doldurmadan ne kadar gider? Yoksa o PC'nin parasını kapital yapıp al-sata girmek daha mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gpuyla falan farmlanmıyor artık ya btc, diğer çerez coinleri farmlarsın. bi ara ltc farmlıyayım dedim sonra pool hacklendi, çok güven olmuyor onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Takip edip beceririm diyosan al-sat yap tabi ki.. Farm işine girersen de alt-coin farmlarsın da orda da hangisi iş yapar, hangisi yapmaz; yeni neler çıkıyor; haberlerde, forumlarda, twitter'da neler konuşuluyor vs. takip etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Beceririm de takip etmek sıkıntı olabilir işte. Kafam yoğun bu aralar. BC farm işi hala efektif olsaydı çok temiz olacaktı, kurardım ofisin bir köşesine sistemi 7/24 farmlasın dursun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 buradaymışsınız yaaa iyi saklanmışsınız aradım çıkmadı cointellect olayına ben de girdim bi demo hesabı aldım şimdilik sözlükte bir kaç elemanla konuştum adam 4 pilot hesabı var gayette ödeniyormuş http://cointellect.com/?code=12eb98b1 ancak imamizer ın yazdığı benimde kafamı kurcaladı hesabını pek yapamadım coinwarz'dan ama bildiğim kadarıyla bu adamlar zeusminer diye bir makine alıyorlar aslında expert olan üyelik tipi tamamen makine sana çalışıyor 300 MH/s güç ile. 2 yıl sonra sen paranı alınca makinede onlarda kalmış oluyor. onlarda sana günlük komisyonunu veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bende var pilot olan. 40 euro çektim 8 günde işte yatırıyorlar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 https://cointellect.com/?code=66c5950e verdiğim linkten üye olduğunuzda %5 daha fazla kazanç sağlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aklınızda takılanlar olursa 7/24 cointellectten bana ulaşabilirler. şurayada kazanç tablosunu koyayım yardımcı olmak adına http://www.saitoglu.com/kazanctablosu.jpg https://cointellect.com/?code=66c5950e buradan üye olursanız siteden bana mesaj gönderebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 mayhem gene götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar