Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

abi burası (780$) çok ciddi resistance buralardan çıkmayın sakın. 1-2 saat buralarda gezinirse, yavaştan artmaya başlar. 810'u aşarsak 840'a kadar yolu var. tabi aksi taktirde 670-700$ arasını görebiliriz. 750$'de kısa bir süre durabilir

tradingview'da takılıyorum herkes fibonacci kullanıyor, giriş yapılacak hesaplamalarda, ondan dumpın düşüreceği yerler belli oluyor. daha doğrusu millet ona göre seviyelere gelince alıyor dolayısıyla bounce geliyor. goering daha iyi anlar fibonacciden

/summon goering
Sosyal ağlarda paylaş

bence asil olay supply&demand naked trade..

misal:

videodaki mantikla entry belirliyorum ben:
fibo, rsi, macd

gibi indicatorleri konfirmasyon icin, hani mantikli mi gercekten burdan girmek diye dusunurken kullaniyorum

her zaman 5dk,15dk'lik chartlarda trade edip ust zaman diliminde (1h/4h vs) strateji belirlemek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

selam ben de bi maceraya atilayim diyorum
kaçlardan almak lazim cok takip edemedim belli bi direnç noktasi var mi

şuan sakın girme çok sakat. sürekli olumsuz haber pompalıyorlar. çinliler gene tedirginleşmeye başladı. 31 ocak'ı bekle girmek için. çin'deki belirsizlik sonuca bağlansın.

mesajı yazarken crash başladı gene
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

bingildak ltc'leri sattın mı?
bekleseydin 2-3 gün de 0.033'ten falan satsaydın en azından, dibini kazımışsın eğer bugün sattıysan

ltc 10 tane 30'da satmıştım ben, geriye kalanlar duruyor 30 ortalama ile. 36'dan önce bırakmam onları veya 32'den falan verir btc'e geçebilirim.

sattıklarım btc'di. 800'den almıştım 807'e mi ne verdim geçtim. düşecek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...