bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 salın peşini gitsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Off mal gibi yakalandık, seve seve bekliyorum. Yalnız NMC ile PPC neredeyse aynı fiyata gelecek, bu defa en dipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sattım valla sikerler 22den çokta tın 23müş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tuuu burdan hemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi burası (780$) çok ciddi resistance buralardan çıkmayın sakın. 1-2 saat buralarda gezinirse, yavaştan artmaya başlar. 810'u aşarsak 840'a kadar yolu var. tabi aksi taktirde 670-700$ arasını görebiliriz. 750$'de kısa bir süre durabilir tradingview'da takılıyorum herkes fibonacci kullanıyor, giriş yapılacak hesaplamalarda, ondan dumpın düşüreceği yerler belli oluyor. daha doğrusu millet ona göre seviyelere gelince alıyor dolayısıyla bounce geliyor. goering daha iyi anlar fibonacciden /summon goering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bence asil olay supply&demand naked trade.. misal: videodaki mantikla entry belirliyorum ben: fibo, rsi, macd gibi indicatorleri konfirmasyon icin, hani mantikli mi gercekten burdan girmek diye dusunurken kullaniyorum her zaman 5dk,15dk'lik chartlarda trade edip ust zaman diliminde (1h/4h vs) strateji belirlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BTCChina düşüşte hala , bizi de etkiliyor , tam Çin işkencesine maruz kalıyoruz. Ne uzun dump be. Kac saattir direniyor BTC ve LTC düşmemek için. En uzun LTC direndi :) 23.8 den almıştım. Halen 20.5 ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 20'den 24.4'e geldi ltc vay anasını 1 saat bakmadım 22.5'tan aldığımı gelip 21.5 görünce panikten sattım ne sekti off ya 25.25 :( eyw goering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RISE MY ANGEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 süzüle süzüle gidiyor görsün yine şöyle 10-11 leri falan nasıl da toplayacağım alttan alttan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Korax said: Tuuu burdan hemde? 23.1 den sattım 20den aldım daha ne ahaha düşecek olm dibe inecek. siz inanmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şu üstteki videoda anlattığı şekilde ilerlerse hakkaten daha sağlam bir düşüş daha geliyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 btcwisdom'daki indicator'ü kaç saatlik yada dakikalık periyot ile analiz ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 photographer said: btcwisdom'daki indicator'ü kaç saatlik yada dakikalık periyot ile analiz ediyorsunuz? candle gorme ozurlu oldugum icin 1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vay anam to da mooooon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130218160023/glee/images/0/02/Tennant_yes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ehuehe bisi olmaz gencler rahat olun, toparlar bunlar hep manipulasyon sdg Goering 2.2lerden aldigini 8 uzeri sattin umarim. Icimizden biri bari zengin olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 selam ben de bi maceraya atilayim diyorum kaçlardan almak lazim cok takip edemedim belli bi direnç noktasi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sattım btcleri hadi yine iyisiniz bu gece 1100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 LTC ye yatiriyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bingildak ltc'leri sattın mı? bekleseydin 2-3 gün de 0.033'ten falan satsaydın en azından, dibini kazımışsın eğer bugün sattıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dynun said: selam ben de bi maceraya atilayim diyorum kaçlardan almak lazim cok takip edemedim belli bi direnç noktasi var mi şuan sakın girme çok sakat. sürekli olumsuz haber pompalıyorlar. çinliler gene tedirginleşmeye başladı. 31 ocak'ı bekle girmek için. çin'deki belirsizlik sonuca bağlansın. mesajı yazarken crash başladı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dynun said: BTC ~710 -> 730 LTC ~19.50 -> 21 bu aralığı bekliyorum ben, baktım tutundu alıcam. tutunamazsa beklemeye devam, elimde hiç coin yok ama bankalara olan bütün borçlarımı kapadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 düş olm hadi çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 xaty said: bingildak ltc'leri sattın mı? bekleseydin 2-3 gün de 0.033'ten falan satsaydın en azından, dibini kazımışsın eğer bugün sattıysan ltc 10 tane 30'da satmıştım ben, geriye kalanlar duruyor 30 ortalama ile. 36'dan önce bırakmam onları veya 32'den falan verir btc'e geçebilirim. sattıklarım btc'di. 800'den almıştım 807'e mi ne verdim geçtim. düşecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar