DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Karandin opmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ragefreakyo said: Evet heroic haftasında gördük her zaman oyuncu gider gelir lafının oyuncudan oyuncuya degiştini. Salı akşam saat 2 olmuş hala archimonde heroici kesmeye yakın bile degiller. All caps 4 kere %1 de wipe yedi, yarı zamanı raid yapıp daha düşük gearla. Üzülerek dolu dolu gözlerle izliyorum dag gibi guildin düştügü halleri. yaw he top20 he. Malesef. Bari adam azaltıp falan kesseler de mythic kapısında kapı duvar kalmasalar. O kadar da olmaz herhalde saat 3.30 gibi 15 kişiye düşürürler raidi kill için. He o da olmazsa alt charlarımdan biriyle gelip açarım size mythici, eski dostuz biz karandin, yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez biliyorsun kardeş payı, bir ben bir sen. Bugün bana yarın sana :) Ragefreakyo said: konuya da açıklık getireyim Yeni kurulan kadronun yetenegi hakkında yorum yaptık, eski raid saatleriyle yani akşam raid saatlerine kıyas degerlendirdik 50 olmaz max 70 80 olur dedik (en azından benim görüşüm buydu). Ama adamların vakit bollugu varmış ki öglen 2 3 de raide başlıyabiliyorlar her gün. Hayırlısı olsun bu da bir karardır guildin mentalitesini degiştirmek açısından. Rankları olumlu etkileyecektir. Ancak ilk 5 10 dışında öglen raidi yapan guild de yok, bu öglen raidleri ne kadar sürebilir, veya bu raid schedule ile ilk 40 50 ne kadar başarı bilemiyorum. Ha şunda kesin eminim 40'ın altına asla inemezler o kadro ile gelen giden olmazsa 24 saat raid de yapsalar. İlk 3 boss tükür geç bosslardı, erken gelenin hızlıca kestigi. Teendeen said: Killrog Deadeye down! 5/13 Mythic World Rank 19 http://i.imgur.com/8QsFJYi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 @knox ne çabuk bitirdin contenti. Senin mantıgınla us de sabah 10'da kalkıp ilk bossu kesip world 1st kestik diye dolanan tipler dolu. Ben kendi fikrimi söyledim, content ilk 40 içinde biterse tabiki bütün dediklerimi yiyip göt olmayı kabul ediyorum. O da tüm gün raid yapıldıgı için bak tekrar ediyorum. Onun dışında orada sevdigim bir sürü insan var hala, bi yandan seviniyorum onlar için, ilk 20 hakeden bir sürü arkadaş var, ama fazlasını taşıyorlar, taşınamayacagı bosslar da var malesef. Kalkıp arkadaşlarıma da tebrigi de zaten forumdan edecek degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Teendeen said: Killrog Deadeye down! 5/13 Mythic World Rank 19 Uuu beybi, bakalım ragefreak buna ne cevap verecekderken cevap vermiş bile Yalnız sste olayların merkezindeki siimiizz i göremedim, kendisini raidlere alıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Son bossa gelince çakılacaklar ben ilk 40 ı geçtim 70 ile 100 arası düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 siz kaç yapacaksınız Sequo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Auril said: adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor Bide arkadaşlar şu tip ataerkil ifadeleri bi kenara bırakalım lütfen, belki herkes memnun mevcut durumdan. Dedikodu ve gıybete sonuna kadar evet de bunu ucuz kalıplarla yapmaya karşı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice said: Auril said: adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor Bide arkadaşlar şu tip ataerkil ifadeleri bi kenara bırakalım lütfen, belki herkes memnun mevcut durumdan. Dedikodu ve gıybete sonuna kadar evet de bunu ucuz kalıplarla yapmaya karşı olalım. adam haklı bel altı vurmuyalım please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Zergling said: siz kaç yapacaksınız Sequo ? Kanka biz 250 ile 350 arası falan yine. Haftada 4 gün 4 saat raid yapiyoruz biz. Casual gibi. Bide yazlığa gidecem ben ağustosda eylul sonuna kadar yokum oyunda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sequo said: Zergling said: siz kaç yapacaksınız Sequo ? Kanka biz 250 ile 350 arası falan yine. Haftada 4 gün 4 saat raid yapiyoruz biz. Casual gibi. Bide yazlığa gidecem ben ağustosda eylul sonuna kadar yokum oyunda falan bende haftada 3 gün 3 saat yapıyorum sen casual san ben oynamıyorum o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Legendary quest serisini yapmak için bile oyuna girmiyorum sen neden bahsediyorsun cukubik hots oynuyorum gece gündüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 axedice said: Auril said: adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor Bide arkadaşlar şu tip ataerkil ifadeleri bi kenara bırakalım lütfen, belki herkes memnun mevcut durumdan. Dedikodu ve gıybete sonuna kadar evet de bunu ucuz kalıplarla yapmaya karşı olalım. AHAHAH adam çitft taraflı nerden drama çıkartırım diye nasıl kasmış :D ben gördüğüme yorum yaptım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Bu arada adamlar rank 19 olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 6. boss la 10. boss kanırtıcı sanırım. değişiklik yok 2 gündür nerdeyse listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 10 olmus, bu legendary ringin son hali bi son bosda işe yarıcak herhalde adamlar bitirdi bile. child play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Karandin demiş ki: Diyebiliriz ki, Method'a geçenlerle (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■ ) kaybeden Method oldu. (Content sonu ne olur bilemem de şu Paragon önde) YEAHHHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 method'a geçenleri almazlar hemen öyle progres raide ya 2-3 hafta hfc benchlerinde popo izleri kalacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 quixef said: Karandin demiş ki: Diyebiliriz ki, Method'a geçenlerle (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■ ) kaybeden Method oldu. (Content sonu ne olur bilemem de şu Paragon önde) YEAHHHH! meme yanlış kullanılmış ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Nesi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 pun lazım pun nerde? aslında orda pun var diyosan göt olurum ama ben yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 pun a gerek yok ki onun için, laf sokma var işte. genel olarak gereksiz olmuş gerçi de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 11 saat wipe yicek 20 adam bulmak bossu kesmekten daha buyuk basari bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Dayanamicam hazir gelişine gelmişken şu azına tepeyim bi mec'in. Olm sen catasa laf atana kadar önce kendine bak ezik ezik zamanında üvey baban karandini savunurken şimdi hiç arkasından sallama. http://i.imgur.com/h6yCSjq.jpg Al buna da iyi bak. Sizde Gorefiende gelince kaç wipe yiyeceksiniz hep birlikte görürüz. Kormrok da tüm catasın oyuncularını almanıza rağmen daha fazla wipe yemişsiniz. Catas daha iyi demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar