Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ragefreakyo said:

Evet heroic haftasında gördük her zaman oyuncu gider gelir lafının oyuncudan oyuncuya degiştini. Salı akşam saat 2 olmuş hala archimonde heroici kesmeye yakın bile degiller. All caps 4 kere %1 de wipe yedi, yarı zamanı raid yapıp daha düşük gearla.

Üzülerek dolu dolu gözlerle izliyorum dag gibi guildin düştügü halleri. yaw he top20 he. Malesef.

Bari adam azaltıp falan kesseler de mythic kapısında kapı duvar kalmasalar. O kadar da olmaz herhalde saat 3.30 gibi 15 kişiye düşürürler raidi kill için.

He o da olmazsa alt charlarımdan biriyle gelip açarım size mythici, eski dostuz biz karandin, yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez biliyorsun kardeş payı, bir ben bir sen. Bugün bana yarın sana :)

Ragefreakyo said:

konuya da açıklık getireyim

Yeni kurulan kadronun yetenegi hakkında yorum yaptık, eski raid saatleriyle yani akşam raid saatlerine kıyas degerlendirdik 50 olmaz max 70 80 olur dedik (en azından benim görüşüm buydu).

Ama adamların vakit bollugu varmış ki öglen 2 3 de raide başlıyabiliyorlar her gün. Hayırlısı olsun bu da bir karardır guildin mentalitesini degiştirmek açısından. Rankları olumlu etkileyecektir. Ancak ilk 5 10 dışında öglen raidi yapan guild de yok, bu öglen raidleri ne kadar sürebilir, veya bu raid schedule ile ilk 40 50 ne kadar başarı bilemiyorum.

Ha şunda kesin eminim 40'ın altına asla inemezler o kadro ile gelen giden olmazsa 24 saat raid de yapsalar. İlk 3 boss tükür geç bosslardı, erken gelenin hızlıca kestigi.

Teendeen said:

Killrog Deadeye down!

5/13 Mythic World Rank 19

http://i.imgur.com/8QsFJYi.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

@knox ne çabuk bitirdin contenti. Senin mantıgınla us de sabah 10'da kalkıp ilk bossu kesip world 1st kestik diye dolanan tipler dolu.

Ben kendi fikrimi söyledim, content ilk 40 içinde biterse tabiki bütün dediklerimi yiyip göt olmayı kabul ediyorum. O da tüm gün raid yapıldıgı için bak tekrar ediyorum.

Onun dışında orada sevdigim bir sürü insan var hala, bi yandan seviniyorum onlar için, ilk 20 hakeden bir sürü arkadaş var, ama fazlasını taşıyorlar, taşınamayacagı bosslar da var malesef. Kalkıp arkadaşlarıma da tebrigi de zaten forumdan edecek degilim :)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Auril said:

adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor

Bide arkadaşlar şu tip ataerkil ifadeleri bi kenara bırakalım lütfen, belki herkes memnun mevcut durumdan.

Dedikodu ve gıybete sonuna kadar evet de bunu ucuz kalıplarla yapmaya karşı olalım.

adam haklı bel altı vurmuyalım please.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Zergling said:

siz kaç yapacaksınız Sequo ?

Kanka biz 250 ile 350 arası falan yine.

Haftada 4 gün 4 saat raid yapiyoruz biz. Casual gibi.

Bide yazlığa gidecem ben ağustosda eylul sonuna kadar yokum oyunda falan

bende haftada 3 gün 3 saat yapıyorum sen casual san ben oynamıyorum o halde.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Auril said:

adam hem mala vuruyor hem bossa vuruyor

Bide arkadaşlar şu tip ataerkil ifadeleri bi kenara bırakalım lütfen, belki herkes memnun mevcut durumdan.

Dedikodu ve gıybete sonuna kadar evet de bunu ucuz kalıplarla yapmaya karşı olalım.

AHAHAH adam çitft taraflı nerden drama çıkartırım diye nasıl kasmış :D

ben gördüğüme yorum yaptım valla
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamicam hazir gelişine gelmişken şu azına tepeyim bi mec'in.

Olm sen catasa laf atana kadar önce kendine bak ezik ezik zamanında üvey baban karandini savunurken şimdi hiç arkasından sallama.

http://i.imgur.com/h6yCSjq.jpg

Al buna da iyi bak. Sizde Gorefiende gelince kaç wipe yiyeceksiniz hep birlikte görürüz. Kormrok da tüm catasın oyuncularını almanıza rağmen daha fazla wipe yemişsiniz.

Catas daha iyi demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...