Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çoook yavaş iniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: Sam said: -Deno- said: özlenen l4d oyuncuları, - cthulhu - ammoniac - lathspell - bonecrusher - xunn - holy (...) - lyvanna - fastreloader nerdesiniz totoşlar? özlemedin mi benim ragelerimi? :/ ooo sam'i unutmuşuz yavşak -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 uplamayin artik bu konuyu. yuregim hop ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oooo sercan ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 HOPPPA :) NOOBlar dolcak yine asfjsakfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 varsa şekliniz, invite atın bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 LAN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Deno sadece nubları toplamış Sam, Xeno :) siz fazla gelirsiniz onlara. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 left 4 dead ve diğer tüm coop fpsler nup oyunları zaten, he diyeceniz l4d2'de versus mod var, ama nup yine nup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lan sende oynayıp oynayıp bok atıyon ha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Seru said: Flassh said: indirmediğin zaman silinecekmiş oyun diyorlar? ne iş To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well. Yılbaşından oyunu silersek gidiyor mu sddfsdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sanmıyorum çünkü indirim 1 gün sürecek. o 1 gün kalsın sonra sil gitsin forever sizle oyun demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ahaha bedava vericeksen ver direk iste nedir yani yukleme sarti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 meh steam çöküktü giremedim, bugün evde yoktum, geldim, indirim bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 baya yaratici bi cdn stress test fikriymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 İnstall demek yeterli, dl pauselanabilir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bitmiş ki, heycanlandım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Oyun kütüphaneye eklendikten sonra istenildiği zaman indirilebilirdi. Bitmiş mi şu an gerçekten kontrol de etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lord gaben yeterince fakiri sevindirdi, yetsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Öff iyi ki indirdim harika filan olmadım da beleş mezar durumu yaşadım diyebilirim. Esasen zombi temalı hiçbir şeye karşı ilgim yok. Kütüphanede bir fazla oyun zarar vermez bünyeye diye yumulduk. Merak ettiğim bu oyunda 4 kişi co -op olarak hangi modda takılıyor. Adı ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yılbaşına kadar f2p falan diyorlar,1 haftalık mı bedava ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Öyle olsa idi kütüphanede oyunun yanında (...)days left gibi bir ibare olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yok hep bedava, steam'de öyle duyuruldu, alın sonsuza dek sizin olsun gibi şeyler yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bana beles degil diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Beleş kampanya bitti. Ondan ücretli görüyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar