eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dizinin havası hoşuma gitti, chinatown'la raymond chandler romanlarını andırıyor. Tabi ilk bölümde kuş kafasını görünce aklım direkt Malta Şahini'ne ve Humphrey Bogart filmlerine gitti. Ayrıca cinsellik alt metnini dolduruyor dizinin, ki ilk sezonda böyleydi. Bu arada adamı öldürmek istersen kafasına sıkarsın, bunu artık Holywood bize öğretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Dizi harika başladı karakterlerin arka planı çok kuvvetli şimdiden belli, artı ilişkiler ağı baya kafa patlatacak gibi, ufak tefek olaylar altyapısı sağlam bi yapımın kalitesini düşürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bence çok sıkıcı karakterler geçen sezona göre çok klişe ve sığ hikaye bir türlü ilerlemiyor, gıy gıy bölüm sonunda bir şey olur mu diye zorla dayanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bunu beğenmeyen falling skies, arrow falan izlesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 nasıl rencide oldum anlatamam hemen gidip bunu günlüğüme yazmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ben dün izledim ve bayıldım ya. dizinin production valuesu saçma sapan iyi. müzikler, ambiyans, kamera açıları, ışığın kullanımı, dekorasyonlar, karakterin giyiminden saç, sakal detayına kadar. her şeye anasının gözü kadar detaylı çalışıyorlar. karakterler çok iyi işleniyor. genel plot falan nasıl ilerleyecek, tatmin eder mi bilmiyorum ama izlemesi keyifli bu kadar detaylı çalıştıkları için. kalite kokuyor buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 colin'in karakter çok 70'lerden kalma, niyeyse biraz gözüme battı; ama 10 numero dizi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bingildak said: ben dün izledim ve bayıldım ya. dizinin production valuesu saçma sapan iyi. müzikler, ambiyans, kamera açıları, ışığın kullanımı, dekorasyonlar, karakterin giyiminden saç, sakal detayına kadar. her şeye anasının gözü kadar detaylı çalışıyorlar. karakterler çok iyi işleniyor. genel plot falan nasıl ilerleyecek, tatmin eder mi bilmiyorum ama izlemesi keyifli bu kadar detaylı çalıştıkları için. kalite kokuyor buram buram. Sunlara dikkat etmeyen adam gelip bayik, siradan dizi deyince komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 vasat arka sokakları da senede 8 bölüm çekseler o da bu kadar kaliteli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Sparkcaster said: vasat arka sokakları da senede 8 bölüm çekseler o da bu kadar kaliteli olur http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/691/105/a7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 baya low quality bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kuş kafası hotline miami terk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 maskeyle suç işlemek ilk hotline miami ile düşünüldü evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 3. bölüm düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Hanniballe yarisir gibiler bes kere icim gecti bolumde.. Birde hep pense bulundururum yanimda patron!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sarmadı bu bölüm aşırı bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rachel mcadams bu rol için doğmuş izlemesi keyif veriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kadın hep romantik filmlerde oynuyordu. feci dolmuş demek ki acısını çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Rachel'ı alır evime beslerim, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sizde bi oto sansür sezdiğiniz mi? sigara sahneleri bazı kanlı sahneler falan bildiğin sansürüm ben diye bağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Aynen adamı ot sararken bile sakladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bu sezonun davasi pek ilgi cekmedi simdiye kadar, bi de cok karakter var, aralarinda garip gurup iliskileri filan, polis kuruluslari niye birbirini dudukleme pesinde, noluyo lan derken bogulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şişt fanboyları başımıza sarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 aquila said: bu sezonun davasi pek ilgi cekmedi simdiye kadar, bi de cok karakter var, aralarinda garip gurup iliskileri filan, polis kuruluslari niye birbirini dudukleme pesinde, noluyo lan derken bogulduk. şunun gibi sıkıntınızı belli etmek yerine ÇOK KÖTÜ BOK GİBİ BAYIK ÖFF derseniz insanlar ciddiye almaz arkadaşlar. birkaç tane kaliteli yapımdan biri şu, 2 bölüm izleyip gömmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Vince vaughn un gobegi benim moralimi duzeltti ya. Boy desen ayni, gobek de var tamam abi oldu bu is. En yakin arkadasim vince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar