bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kız bütün dizilere sevişmeye geliyor, banshee'de de geldi sürekli sevişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Gecte olsa basladim diziye, baya agir amerikan otoyolu temposunda dumduz ve sade gidiyordu..bir anda cozuttu. Karakterler, atmosfer, cekim, senaryo, gondermeler, sanat yonetimi falan gayet muhtesem. Hani iyi falan degil, muhtesem. Matthew McConaughey makinist sevitesinde, hatasiz yardirmis, adama saygi seviyem tavan yapti. Yeni okuyan varsa kesin tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 6. bolumu bitirdim, yetistim gundeme.. Matthew..napiyorsun dayi? Bu nasil oyunculuk lan? Kendine gel, romantik komedi ve bitirim ikili adamiydin sen, NAPIYORSUN ALO!? yada...devam et ya..ne olur devam et boyle.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 rustun manita polislerin bunla konusmaması ilgiç oldu ya 2002 öncesi ne ayak bi adamdı diye fikir almaları lazımdı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 mono said: Matthew..napiyorsun dayi? Bu nasil oyunculuk lan? Kendine gel, romantik komedi ve bitirim ikili adamiydin sen, NAPIYORSUN ALO!? ) son zamanlarda kumasinin kalitesini gosterebilecegi projelerde yer almasi cok sevindirici cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Şimdi 2 bölüm sonra bu hikaye bitiyor mu ? Her yeni sezon yeni hikaye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 reampage said: Şimdi 2 bölüm sonra bu hikaye bitiyor mu ? Her yeni sezon yeni hikaye mi ? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 dizinin ana meselesinin katilin kimliği olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Wow Such insight much clever amaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 burda da başlamasın şu muhabbet ya nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 so anger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 asdsad axe güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sen sabah akşam komik olmayan kolpa akp rpsi yaparken iyi biz burada iki geyik çevirince ouuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 15 sayfayı da okudum benim söylediğim şeyi ilk ben söylemişim. ben haklıyım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ZaugnaKhaldun said: katilin kim olduğunun bence şu anda hiçbir önemi yok ya diyaloglara gelin abi, boşverin katili arcane said: aynen Such haksızlık, so spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 onlar abi dizi çok güzel yea adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 son bölüm tahminim 1 satanis kızı ölcek marty'nin veya bi şekilde dahil olcak olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 axedice said: ZaugnaKhaldun said: katilin kim olduğunun bence şu anda hiçbir önemi yok ya diyaloglara gelin abi, boşverin katili arcane said: aynen Such haksızlık, so spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sparkcaster said: 15 sayfayı da okudum benim söylediğim şeyi ilk ben söylemişim. ben haklıyım o yüzden. yok kanka, 4ten sonra ben aldığım zevkin bana hediye olarak getirdiği 2 damla gözyaşıyla, hikayenin önemsizliğine vurguda bulunmuştum. no yalan plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 goldbären said: sen sabah akşam komik olmayan kolpa akp rpsi yaparken iyi biz burada iki geyik çevirince ouuv sen niye üstüne alındın ki şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 o kadar büyüğüm ki lafı nereye atsanız gene bir ucu bana geliyor :):):):):)))):))))))):))))999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 final öncesi son bölümdü lan bölüm hakkında yorum yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 o bahçıvan okulun ordaki bahçıvandı dimi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar