fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 said: WhatsApp Sürüm 2.2.1 : Sunucular Facebook Inc.'a taşındı. Yeni smileyler ve hareketli ifadeler eklendi. Dürtme (telefonu titretme) özelliği eklendi. Gönderilen medya öğeleri cloud olarak saklanacak. (1 ay boyunca) 1 GB boyutuna kadar gönderim yapılabilecek. Konuşmalar özel FaceCrypt ile şifrelenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 özel facyrpt ajasjjajasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Abi grup mesajı, görüntülü konuşma ot bok denmiş de hemen herkesin telefonunda Google Hangouts var lan kullanın işte?! Hepsini yapıyo, hatta Youtube'da "Hangouts on Air" servisiyle canlı yayın yapabiliyosun dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ya işte öyle olmuyor hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hangouts sıkıntılı şu an. 1 saattir babamın telefonunu aktive edicem diye yapmadığım kalmadı. biraz zor oldu ama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Abi telegram kullansaniza, whatsup hikaye yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 telgraf cekiyoruz biz mors alfabesi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 önemli olan senin ne kullandığın değil, çevrendeki çoğunluğun ne kullandığı. ben de şahsen whatsapp'tan memnun iken, devrim yaratacak özelliklerde başka bir app çıkmadıkça değiştirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben beklemedeyim o sebepten. Hangi app cogunluk tarafindan kullanilirsa ona gecerim. Cevreme uyum sagliyorum en kolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://www.wsj.com.tr/article/SB10001424052702304610404579402300264479022.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sözleşmeyi okumayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hemen siliyorum ve en hızlısından 5 adet guvercin beslemeye basliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 android güncellemesi ile last seen ayarı gelmiş. profil fotosu, status e de gizlilik ayarı yaplabiliyor. şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 çekine çekine kullanıyorum bu programı valla. sonuçta her gün çıplak kız fotoğrafları geliyor telefonuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kozalak said: android güncellemesi ile last seen ayarı gelmiş. profil fotosu, status e de gizlilik ayarı yaplabiliyor. şimdi onlar düşünsün. Son görülmeyi hiç kimse olarak seçiyorum. Yine de arkadaşta çevrimiçi görünüyormuşum. Sorun neyden kaynaklanıyor çözemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 o sorun değil sanırım. online olduğun zaman online diye görüyor. ama son görülme zamanını göremiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Goruntulu ve sesli konusma geliyor. Facebook uzerinden sync de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Klavyeli bi cihaza sync gelsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://i66.tinypic.com/6iu0t5.jpg abi bu engele anlam veremiyorum. yahu karsimdaki arkadasim, tanidigim ekler eklemez sanane. hadi tamam kural anlarimda 4 saat nedir lan. 50 tane is icin konustugum usta var mimar var mal dikici var. adam ne diye ekleyecek beni he her gun enesle hayirli cumalar hayirli gunler demek icin mi. sebebi sacma yav. said: Hesabınız geçici olarak engellendi çünkü hesap etkinliğinizle sistemimizi kötüye kullanmaya devam ettiğinizi tespit ettik. Özellikle hesabınız geçici olarak engellendi çünkü: Adres defterinde numaranız kayıtlı olmayan kişilere çok fazla mesaj gönderdiniz. Tüm WhatsApp kişilerinizden mevcut telefon numaranızı adres defterlerine eklemelerini rica edin. Örneğin, eğer kısa bir süre önce telefon numaranızı değiştirdiyseniz kişilerinizin adres defterlerini güncellediğinden ve yeni numaranızı eklediğinden emin olun. Aldığınız uyarı mesajı bu geçici engellemenin ne kadar süreceği bilgisini içermektedir. Bu süre boyunca WhatsApp'ın hiçbir bölümüne erişemeyeceksiniz. Geri sayım sayacı bittikten sonra WhatsApp'ı tekrar kullanabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 güzel uygulama. şu sms reklamlarına ceza olayından sonra rahat nefes aldım. boyle birşey olmazsa direk buradan spama başlar firmalar reklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi ona kesin hak veriyorum. bu uygulamadan sonra rahatladikta ya baska formul bulunmasi lazim. mail ve ya twitter da bunlar aktif mi ki ? laf geciresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ustanı mimari kaydet o zaman kimseyi kaydetmeden telefona 1000 tane spam mesajı atanlar var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 xwhiplashx said: abi ona kesin hak veriyorum. bu uygulamadan sonra rahatladikta ya baska formul bulunmasi lazim. mail ve ya twitter da bunlar aktif mi ki ? laf geciresim geldi telegram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fin said: ustanı mimari kaydet o zaman kimseyi kaydetmeden telefona 1000 tane spam mesajı atanlar var dsf dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 hayir arkadaslarinada rica et eklesinler diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar