Seru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 papers, please baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 You have created 150 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ. US citizen mitizen birşeyler seçeneği çıkıyor bir form veriyor falan, neyi tıklıyoruz ne yapıyoruz lan bir yardım plx :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bioshocklar yoktu, packi aldım .yine attık cüzdanı ekrana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 dayz'ye indirim gelsin ya alacaktım şimdi indirime girer diye alamıyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Flassh said: ya ben cs go alıcaktım bitmiş indirim tekrar girer mi ki 3,75'e düştü GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 GMG'de kuponla 3$ CS:GO - GMG20-ZB5D1-93X49 http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/counter-strike-global-offensive/#item-s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Final Fantasy 7 kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Tori said: You have created 150 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ. US citizen mitizen birşeyler seçeneği çıkıyor bir form veriyor falan, neyi tıklıyoruz ne yapıyoruz lan bir yardım plx :p US citizen olmadığına dair olan seçeneği seç, bilgileri doldur 2 sn'de, sonra kaldığın yerden satışa devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Counter-Strike komple paket daha iner mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 http://store.steampowered.com/app/249990/?snr=1_5_9__205 şu alınır mı acaba, ilgimi çeken bir oyun, var mı alan eden oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 wülf among us güzel midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: wülf among us güzel midir Walking Dead'den daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 http://store.steampowered.com/app/248390/?snr=1_5_9__205 Bu oyun da ilgi çekici, böyle not düşeyim dedim belki ilgisini çeken olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Age of hala sorunlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aente said: http://store.steampowered.com/app/249990/?snr=1_5_9__205 şu alınır mı acaba, ilgimi çeken bir oyun, var mı alan eden oynayan? güzel duruyor, oynayan var mı? edit: yanlış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ben aldım valla, zaten badge satmaktan 7 dolar biriktirmişim, 50 cent'e geldi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Wolf Among Us ı wishliste ekledim, şimdikinden iyi bi indirim gelirse flash sale falan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ben bi traderdan 5 tf2 keyine aldım (onlar da markette 2 dolar şu an), 10 dolara geldi yani güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 telltale software'i zaten episodelar bitene kadar yaz indirimi baslar, o zaman alinir toptan izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 %50 olup 12.5 dolar olur yazın en fazla, 75'i gelecek yılın indirimlere kadar yemez bitse de episodelar walking dead 1'de olduği gibi. şimdi oynamak isteyen benim taktiği izlerse 1 yıl sonraki fiyatından daha ucuza alır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Şu age of empires HD günlük indirime girmiş, 4.99$ daha önce indiren, oynayan, duyan oldu mu? oyunda problem var mı, sadece görüntü problemini mi çözmüşler? 3-5 arkadaş toplanıp eski günler hatrına 3-5 defa oynasak bile yeter sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 darksiders 2 herhalde daha fazla inmez 10 dolar suan. peki o kadar eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Oyun gazla başlayıp bir anda tekdüzeye bağlıyor. Ama PC'de zaten sıkıntılı tür, o yüzden değer. edit: Humble'la gelmişti bir ara belki trade'den bulabilirsin daha ucuza gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 darksiders 1'i bitirmiştim, 2'yi de yarım bıraktım. bir dmc olmasa da sarıyor. 10 dolar eder bana göre. gameplay'de uzun 1'e göre gözlemlediğim kadarıyla, ki 1 bile 20-25 saat oyalamıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Oblivion 5 dolar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar