Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy Game During Sale Never Play It AKA Steam Winter Sale Başladı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
You have created 150 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.

US citizen mitizen birşeyler seçeneği çıkıyor bir form veriyor falan, neyi tıklıyoruz ne yapıyoruz lan bir yardım plx :p
Mesaj tarihi:
Tori said:

You have created 150 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.

US citizen mitizen birşeyler seçeneği çıkıyor bir form veriyor falan, neyi tıklıyoruz ne yapıyoruz lan bir yardım plx :p

US citizen olmadığına dair olan seçeneği seç, bilgileri doldur 2 sn'de, sonra kaldığın yerden satışa devam ediyorsun.
Mesaj tarihi:
aente said:

http://store.steampowered.com/app/249990/?snr=1_5_9__205

şu alınır mı acaba, ilgimi çeken bir oyun, var mı alan eden oynayan?

güzel duruyor, oynayan var mı?

edit: yanlış link
Mesaj tarihi:
%50 olup 12.5 dolar olur yazın en fazla, 75'i gelecek yılın indirimlere kadar yemez bitse de episodelar walking dead 1'de olduği gibi. şimdi oynamak isteyen benim taktiği izlerse 1 yıl sonraki fiyatından daha ucuza alır sdf
Mesaj tarihi:
Şu age of empires HD günlük indirime girmiş, 4.99$
daha önce indiren, oynayan, duyan oldu mu? oyunda problem var mı, sadece görüntü problemini mi çözmüşler?
3-5 arkadaş toplanıp eski günler hatrına 3-5 defa oynasak bile yeter sanki :)
Mesaj tarihi:
darksiders 1'i bitirmiştim, 2'yi de yarım bıraktım.

bir dmc olmasa da sarıyor. 10 dolar eder bana göre. gameplay'de uzun 1'e göre gözlemlediğim kadarıyla, ki 1 bile 20-25 saat oyalamıştı beni.
  • Yeni Oluştur...