Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya dediğim gibi mal bi review muhtemelen, izlemedim/okumadım bile.

ama ilk oyunu oynamamış ve Dragon Age Veilguard'ı Bioware'in geri dönüşü olarak adlandırmış biri tarafından yapılmış yorumlara bakılırsa lol.

Mesaj tarihi:
AmoRPHouS, 04.02.2025 11:07 tarihinde dedi ki:

İlk oyunu oynamadığım için bilmiyordum bu reviewler sayesinde öğrendim ki istedigin anda save yokmuş. Sana ait bir yatakta falan uyuduğunda ya da potion ile save ediyomuşsun. İllaki bir cins mekanik yapacaklar oyun süresini uzatmak için hayret ya. Ayrıca günümüz oyunları ve şu anki win11 24h2 crash durumları düşünüldüğünde çok ters tepebilir bu durum steamdeki rating açısından cünkü bu potion başlarda çok zor elde ediliyormuş. 

ben direk addon yükledim, oyun zaten encounterlarda fazla acımasız bir yerde bir kaç saat kaybedince ya oyunu bırakacaktım ya çözüm arayacaktım. Bu potion sistemini devre dışı bırakmayı tercih ettim. Yani öylede oynanıyor çok kendinizi sıkmanıza gerek yok 😛 . 

Mesaj tarihi:

bişi dicem.

oyun çok güzel 😄 devamını henüz bilemem ama en oyunun başlarını özene bezene hazırlamışlar gerçekten, hani böyle biraz oynayıp sıkılırmışım düşüncesinden bi anda çıkartıyor. hikaye ile gameplayi çok güzel birleştirmişler. akıyor resmen. ambiyansı da muhteşem yapmışlar, orman seslerinden yağmuruna kadar çok hoş cidden. 

şimdilik hiç bir şikayetim yok oyunda, belki save olayı serbest olsa daha rahat olurdu...

Mesaj tarihi:

genelde gerçekçi oyunlara uzak duruyorum çok hantal oluyorlar diye amao kadar hype yapıldı ki merak ettim. hikaye sürükleyici mi? bir de ilk oyuna ne kadar bağlı acaba.

Mesaj tarihi:
df, 05.02.2025 18:46 tarihinde dedi ki:

genelde gerçekçi oyunlara uzak duruyorum çok hantal oluyorlar diye amao kadar hype yapıldı ki merak ettim. hikaye sürükleyici mi? bir de ilk oyuna ne kadar bağlı acaba.

aşırı bağlı. hatta şöyle ki ilk oyunun bittiğinden 2 saat sonrasından başlıyor diyebiliriz. ama oyunun yapımcıları ilk oyunun özetini çıkarttı. hikaye güzel bağlıyor şimdilik bir sorun çıkmadı bende.

• Like 1
Mesaj tarihi:

ulan bi aile var gittim o kadar görev yaptım, kızın hayatını kurtardım, onlar için adam öldürdüm, üstüne bütün paralarını önerdiler almadım hatta 150 borcum vardı onu da verdim hiç gerek yokken. ne onurlu adamsın falan filan.

sonra yoruldum şurda 2dk uzanayım da save'lesin dedim kızın yatağına, HUUOP hemen 25 sökül yoksa guardlara bağırırım, valiye çıkarım suçunun cezasını çekersin. ABV.

• Haha 2
  • Yeni Oluştur...