Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Cokomantis, 04.02.2025 13:10 tarihinde dedi ki: kaç vermiş? söyle de boşuna tıklayıp trafik vermeyelim ibrelere
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 ya dediğim gibi mal bi review muhtemelen, izlemedim/okumadım bile. ama ilk oyunu oynamamış ve Dragon Age Veilguard'ı Bioware'in geri dönüşü olarak adlandırmış biri tarafından yapılmış yorumlara bakılırsa lol.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 AmoRPHouS, 04.02.2025 11:07 tarihinde dedi ki: İlk oyunu oynamadığım için bilmiyordum bu reviewler sayesinde öğrendim ki istedigin anda save yokmuş. Sana ait bir yatakta falan uyuduğunda ya da potion ile save ediyomuşsun. İllaki bir cins mekanik yapacaklar oyun süresini uzatmak için hayret ya. Ayrıca günümüz oyunları ve şu anki win11 24h2 crash durumları düşünüldüğünde çok ters tepebilir bu durum steamdeki rating açısından cünkü bu potion başlarda çok zor elde ediliyormuş. ben direk addon yükledim, oyun zaten encounterlarda fazla acımasız bir yerde bir kaç saat kaybedince ya oyunu bırakacaktım ya çözüm arayacaktım. Bu potion sistemini devre dışı bırakmayı tercih ettim. Yani öylede oynanıyor çok kendinizi sıkmanıza gerek yok .
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Steam inmiş dosyaları açmaya başladı ..
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 bişi dicem. oyun çok güzel devamını henüz bilemem ama en oyunun başlarını özene bezene hazırlamışlar gerçekten, hani böyle biraz oynayıp sıkılırmışım düşüncesinden bi anda çıkartıyor. hikaye ile gameplayi çok güzel birleştirmişler. akıyor resmen. ambiyansı da muhteşem yapmışlar, orman seslerinden yağmuruna kadar çok hoş cidden. şimdilik hiç bir şikayetim yok oyunda, belki save olayı serbest olsa daha rahat olurdu...
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/14?tab=description
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 2. oyuna başlamadan önce ilk oyunu oynayayım biraz dedim ben bu oyunu nasıl kaçırmışım çok eğlenceli de 2. oyun varken şimdi ps5'de grafiklere maruz kalmak biraz baydı beni.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 İlk oyunun grafikleri iyiydi diye hatırlıyorum
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 6,5 saat oynadım dün baya güzel olmuş combat da dengeli sanki ben bayıldım oyuna
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 O alchemy nedir öyle. İlk oyun böylemiydi bilmiyorum ama baya özenmişler.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 İlk oyunda da simya aynı şekilde güzeldi.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Kingdom Come: Deliverance II Steam 4790 yorum %92 pozitif Çıkış günü oyun anda oynayan oyuncu sayısı 159.351 ..
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Pati minmaxi sever, master strikei actiniz mi sdf
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 genelde gerçekçi oyunlara uzak duruyorum çok hantal oluyorlar diye amao kadar hype yapıldı ki merak ettim. hikaye sürükleyici mi? bir de ilk oyuna ne kadar bağlı acaba.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 df, 05.02.2025 18:46 tarihinde dedi ki: genelde gerçekçi oyunlara uzak duruyorum çok hantal oluyorlar diye amao kadar hype yapıldı ki merak ettim. hikaye sürükleyici mi? bir de ilk oyuna ne kadar bağlı acaba. aşırı bağlı. hatta şöyle ki ilk oyunun bittiğinden 2 saat sonrasından başlıyor diyebiliriz. ama oyunun yapımcıları ilk oyunun özetini çıkarttı. hikaye güzel bağlıyor şimdilik bir sorun çıkmadı bende. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 ulan bi aile var gittim o kadar görev yaptım, kızın hayatını kurtardım, onlar için adam öldürdüm, üstüne bütün paralarını önerdiler almadım hatta 150 borcum vardı onu da verdim hiç gerek yokken. ne onurlu adamsın falan filan. sonra yoruldum şurda 2dk uzanayım da save'lesin dedim kızın yatağına, HUUOP hemen 25 sökül yoksa guardlara bağırırım, valiye çıkarım suçunun cezasını çekersin. ABV. 2
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Yav bırak yorulmuşmuş kızın yatağına yatmış. Saatte geç oldu eve de gidilmez artık deseydin. 1 6
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 blacksmith kanser etti beni, nal dövücem milim milim oynatmak lazım herhalde.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 onu denemedim ama lockpicking/swordfighting de öyle. skill kasmadan istediğin kadar yetenekli ol olmuyor.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 nalın uçlarına vurmaya gerek yokmuş sag kalın tarafa ve sol kalın tarafa calısmak lazım, çözene kadar kanser ama sonra eğlenceli.
Öne çıkan mesajlar