Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 beterin beteri wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 karrı gibi fareden korkuyor herhalde söyleyince bile ürperdiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 karı gibi derken, eril dil? olumlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 karı değil karrı. erillikten irkilen bu oyunu oynamasın zaten, kadın gown giymeye çalıştım izin vermedi oyun. genderimi assume etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 2. oyunu tease etmisler: Story will be set in 1506, 103 years after the events of the first installment, when Bohemia, as well as Hungary and Croatia were ruled by Vladislaus II of Hungary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Bu eski bi mevzu ya 2. oyun değil hatırlıyorum ben. Zaten büyük ihtimalle ilk oyunun ardından tarihi gelişime göre devam edilecek, ordan da (2 ya da 3. oyunda) 15 yıl sonraki Hussite Wars a bağlanacak konu. Evet alakasızmış araştırdım şimdi. Internal tracking toolda kullandıkları bi kodmuş falan filan. Taa ocakta ortaya çıkmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 yine aynı gerzeklikte olursa almam bu sefer. bitirdim ama söve söve bitirdim, quality of life yerlerde yani küçük stüdyo olmanın arkasına saklanılacak gibi değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) Sen şişman olduğun için nefesin yetmemiştir ondan zorlanmışsındır. Roadmapteki son madde olan modding tools da geliyor Herkes gibi ben de olayın boyutuna şaşırdım, adamlar baya baya oyun motorunu açıp sunmuşlar modding tool diye lel. Cryengine3le yapılmıştı oyun, crytek de ses çıkarmamış. Kasım 8, 2019 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) cryengine sandbox opensource olmus zaten, niye sasirdiniz asdf. motorun kendi de acikmis zaten, unity-unreal gibi bi modele gecmisler. Kasım 8, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Haftaya Epic'de free olacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Her gün oyun verdikleri dönemde de gözükmüş sonra oyun değişmişti yine değişmez umarım kesinlikle herkesin denemesi gereken bir yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 ‘Kingdom Come: Deliverance’ Gets Live-Action Adaptation From Erik Barmack, Warhorse Studios https://variety.com/2020/film/global/kingdom-come-deliverance-erik-barmack-warhorse-studios-1234797631/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 heh zencilerini koyarlar da rahatlarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 cumanları zenci yaparlar her haçlı filminde zenci arap koydukları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 KCD Natural Soap "Logo" Time for the tub! https://store.deepsilver.com/detail/index/sArticle/4984/sCategory/1221?utm_lhm=3b1491be8ee84066b48448bb62e11a21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 We are extremely proud to announce that Kingdom Come: Deliverance won “Best Czech Game of the Decade” at the 11th edition of the annual Czech Game Awards. The Gamers' Choice Award is another outstanding milestone and achievement for us as our debut title stood up against the tough competition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 yav bize ne yenisini yapın kardeşim. sanki binlerce çek geymisi varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 bu oyunu game of thrones'a setupına modlayan bi ekip vardı, ne oldu o iş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 nolcak şişman cease&desist göndertmiştir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Kingdom Come: Deliverance Sold 5 million Copies on all platforms combined https://steamcommunity.com/app/379430/eventcomments/3409803502271109225 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 az sonra baslayacak yayin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 henryyyy \o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 crossbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/1771300/Kingdom_Come_Deliverance_II/ Nisan 18, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 buglı quest yüzünden yarım bırakmıştım, çıkmadan bir ara bitirsem aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar