Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 quick save özelliği falan gelecekti buna geldi mi yoksa mod falan mı yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 https://youtu.be/9eKAEQxeIHA?t=2m53s yeni dlc feature'larından bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes https://store.steampowered.com/app/883150/Kingdom_Come_Deliverance__From_the_Ashes/ :) Fiyatı uygun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 len bu nedir ya azcık arcade olsaymış combat zaten fail, tamam gerçekçi ama birden fazla olunca insan azıcık arcade arıyor yani save geride kaldı baya, kuş avına çıktım, akşama çaldı hava, kendim gideceğime hızlı modu seçtim, 3 tane kuman çöktü yok ettiler bildiğiniz direkt kapadım, o kadar yürü yol git, dönemi yansıtacak zorlu ve bunaltıcı görevleri yap, gelip çöksünler sonra yine geriden başla tarih sevmesem unistall direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 tarih dediğin de kadir mısıroğlu be olm, en fantastik evrenlerden biri yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 sırf o save olayı yüzünden bir türlü başlayamadım, illa mod mu kurmak gerekiyor şimdi? o kadar uzağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Tarih olayi guzel bence. Tamam hikaye uydurma da ana hatlariyla o donemi guzel canlandirmislar kanimca. Daha once de demistim sanirim; Oyundaki en dandik sey save degil, oyunun chapter 3 unun olmamasi. Cat diye bitiyo boyle. Fakat?! Diye kaliyosun. Save olayini biraz anlayabiliyorum. Seni daha dikkatli hareket ettirtmeye yariyo en azindan. Ama sinir ediyo da tabi bi anda olunce, 1 saat geriden baslamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Save ettiren içki var. Ucuz bir şey. Azıcık para kazanınca cebinizde 3 taneden az gezmemeniz için bahane yok. Kamp yapan banditlere save edip dalarsanız çıkan lootu satarak birkaç save kazanacak kadar para edinmek mümkün. Haa isteyen alchemy kasar. Cebinde minimum 20 tane save ile gezer. Dövüşlerde zırhlı ve tecrübeli değilseniz, perkleriniz yoksa, kombo yapamıyorsanız kaçacaksınız. Yolda yürürken yol kesen 5 zırhlı adam çıktı diyelim. Göz yaşlarıyla kaçacaksınız. Oyunun başında 70 adamı tek tuttum diyecek bir karakteriniz yok. Hele veteran düşman çıkarsa vurduğunu kombolayıp tek saldırıda öldürebilir bile. Kaçacaksınız bunun kaçışı yok. İleri seviyede neredeyse ölümsüz olunuyor zaten. İlla bir grubu öldürmeniz lazımsa uyumalarını bekleyin. Yemeklerine zehir atın. Uykularında boğun. Silahlarınıza zehir sürün. Diğerleri kalkmadan birini uyurken kılıçtan geçirip atla kaçın. At üzerinde dmg daha fazla o yüzden yayalara bu avantajla girin. At üstünden oklayıp kaçın. Milyon tane yöntem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Redeagle said: İlla bir grubu öldürmeniz lazımsa uyumalarını bekleyin. Yemeklerine zehir atın. Uykularında boğun. Silahlarınıza zehir sürün. Diğerleri kalkmadan birini uyurken kılıçtan geçirip atla kaçın. At üzerinde dmg daha fazla o yüzden yayalara bu avantajla girin. At üstünden oklayıp kaçın. Milyon tane yöntem var. şerefsizlik overload olmuş şu kısımda fdgshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 hakkaten oyun save yok diye ağlanacak bir durumda değil. az emek vermeye alışsın yeni nesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 anlık rage idi save çok dert değil ya dediğiniz gibi, noob'luk bende save çok geride kaldı işte kombo olayına alışmaya çalışıyorum henüz yapamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Cokomantis said: Redeagle said: İlla bir grubu öldürmeniz lazımsa uyumalarını bekleyin. Yemeklerine zehir atın. Uykularında boğun. Silahlarınıza zehir sürün. Diğerleri kalkmadan birini uyurken kılıçtan geçirip atla kaçın. At üzerinde dmg daha fazla o yüzden yayalara bu avantajla girin. At üstünden oklayıp kaçın. Milyon tane yöntem var. şerefsizlik overload olmuş şu kısımda fdgshs HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 oyundaki tekleme problemi bitmiş ama FPS inanıolmaz düşmüş ya oynayamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ya save sıkıntısı şu, casual oynayan için bazen oyunun başından kalkmak gerekiyor acilen. O durumda save atman lazım işte, e bu 2 saate 20 kere olunca tabi sıkıntı oluyor. ama modu var abi zaten onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 BENDEN KAYNAKLIYMIS YA Suark said: oyundaki tekleme problemi bitmiş ama FPS inanıolmaz düşmüş ya oynayamıyorum artık performans ınanılmz ıyılesmıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Biliyoduk abi zaten senden kaynaklandigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 senden nasıl kaynaklanmış abi, ekran kartı yerine anakartın gpu'su mu BIRAK ABİ BENDE demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Suark said: ya save sıkıntısı şu, casual oynayan için bazen oyunun başından kalkmak gerekiyor acilen. O durumda save atman lazım işte, e bu 2 saate 20 kere olunca tabi sıkıntı oluyor. ama modu var abi zaten onun? Exit save'i gelmedi mi? Onu kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ya dün starcitizen açmaya çalışmıştım, bilgisaarın ırzına geçmiş herif. Ondan sonra tüm oynadığım oyunlar kastı falan restart sorası düzeldi Cokomantis said: senden nasıl kaynaklanmış abi, ekran kartı yerine anakartın gpu'su mu BIRAK ABİ BENDE demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ya faile bakın beyler, bir malzemeyi araklamam lazım, c yerine x'e bastım millet uyurken ortalarında ıslık çaldım ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 performans duzelınce baya guzel oynanır olmus oyun ya heh. eskıden dusuk fps de oynadıgım ıcın masterlamısım farketmeden combatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Offical olmayan belgesel geldi, baya iyi ama. Bide officalı çıkacak sanırım bunun. Tahminim bunda biraz human aspecte ağırlık var, onda da daha bi development ağırlıklı olacak. https://www.youtube.com/watch?v=YwE2goNeshY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 oynadım dün biraz, optimizasyon var denince. hiç bir değişiklik olmadı fps de, aynı görünüyor. suarklandım. medium da 60, high da 45 üzerine çıkamıyorum halen. bir de yağmur başlarsa, kafadan 10-15 fps iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Oyun 1080ti grade abi. Ama grafikler bir witcher degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 allahtan saç ektirmeye para vermiyorum da 1080ti alabildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar