axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Cryengine biraz, adamlar oyuna başladığında unreal daha emeklemeye bile başlamamıştı o yüzden tanıdık bilindik motordur diye bunda karar kıldılar. Umarım yeni oyunda UE4e geçiş yaparlar. Bide oyunun publicationının yarısı 15YYDA BOHEMYADA NASIL ZENCİ OLMAZ diyen SJWlere verilen ayardan falan geldi, şunu kaçırmış olamazsın https://orig00.deviantart.net/c01f/f/2017/240/d/4/based_vavra_by_neetsfagging322297-dbllizz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 bunu gordum de oyun komple kari soyma abi. atari salonunda gibi hissettim kendimi.. ALPHA MALE ASDFASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ortamlarla rahiple kariya gittim dersin asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 henry, hush! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Esh said: bunu gordum de oyun komple kari soyma abi. atari salonunda gibi hissettim kendimi.. romance substitute iste. lesser avrupalilar bu sekilde hallediyor ve akabininde daha "based" hissediyorlar. halbuki gunun sonunda ikisi de gerekliligi tartisilacak bir sey pazarlama cabasi. sorsan source materialda oyle, masaustu havasi yakalamaya calisiyoruz falan diye sallarlar da durust olunacaksa isin boyutu farkli. volfied'in kari soymalisi vardi hani. onu oynayip "abi vallahi volfied'den iyi mekanikleri" diye salliyor muyduk acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 hepmiz duke nukem'de spamladık 2d ablalara parayı , yeni bişiymiş gibi şe etmeyin allahansen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ben okeyim ya sorun yok. cok ciddi codex yuklemisler yalniz. avrupada lise tarih hocasi olsam donem odevini bu oyundan veriridim mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 axedice said: Cryengine biraz, adamlar oyuna başladığında unreal daha emeklemeye bile başlamamıştı o yüzden tanıdık bilindik motordur diye bunda karar kıldılar. Umarım yeni oyunda UE4e geçiş yaparlar. Bide oyunun publicationının yarısı 15YYDA BOHEMYADA NASIL ZENCİ OLMAZ diyen SJWlere verilen ayardan falan geldi, şunu kaçırmış olamazsın adamin uslup biraz sikintiliymis yalniz. demek istedigini anlatiyor ama her an "I am not racist but..." diycekmis gibi de bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 adamın üslup twitter üzerinden rage'liyen random beyinsizlere karşı takınılabilecek en iyi üslup bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 cry engine gayt temiz ve ozellikle bole mekanlar icin yapılmıs bi engine ç motorda sıkıntı yok assetler bazen zorlama. bide bazı hata kapatmak icin yapılmsı agresif shadinggler particuller falan var onlar kastırıyo işte. abi unreal o zamanda en az şimdidki kadar endüstiri lideriydi ya. bide devolopmentın o noktasında motor deiştirmek pek sıkıntı değil acıkcası. karar verdiklerinden son seneye kadar kac kere refactor etmişerl dir zaten. assetler desen artık o iş nerdeyse tümüyle universal. hele cryengine ve unreal arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ya zırhlanınca oyun çok kolaylaşmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Full plateli 4v1de agzini kiriyolar ama . Istersen tank ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 evet en iyi zırhla bile gürz ve baltalı birileri yanyana gelince yokediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bence 10 str + her turlu long sword oyunu kolaylaştırıyor. Çıplak olsan bile tek vurmaya başlıyorsun counterlarda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bu arada oyunun sonuna geldim ama sanirim tek longsword kullanmak, sword+shield den daha mantikli sdfg Evade edip counter cakabiliyosun, shieldda o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 zaten oyunda longsword klasmanı aslında bizim bastard sword diye bildiğimiz silah, 1h kullanılınca hani penalty yiyen oyunlarda. 2h silahı esasen, shortsword oyundaki aslında bizim rpglerde longsword diye kullandığımız klasman olarak. bu oyun doğru adlandırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Oyunlarda balta hariç her silahı kullandım; long sword oyunu fazla kolaylaştırıyor. Hız - Güç ayrımında malesef hızın bir avantajını hissedemiyorsun short swort olarak, engellenemez ve counterlar yüzünden. Zaten her savaşta engellenemez kombo counter kullanıyorsun bunların dışında adamlarla dövüşmüyor sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 valla o kale savasında combo mmbo yapmadım hıc bossa kadar,labada lubada girdim heh. 4vs1 de dovuolar tamamda abi işte 1vs1 bosslar bile çok kolay azcık öğrenince. belkide doğrusu budur epey antrenman yaptım cunku dayıyla pitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Kombolari blokluyolar benim ya, uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Ama cok da calismadim yani. Oyunun diplomasi questleri daha zevkli. Bernardla kilic calismak bayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 free dlc (hd textür ve audio pack) ve peç gelmiş. 200+ bug fix ve sakal bıyık opsiyonları (tabi ki karizma skorunu etkiliyor at hırsızı gibi dolaşmamak (tu)) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 ya bendede 26gb ındırmeye basladı pec kaynaklımı? oyunda kombat yapasım var sureklı oyun sadece kombat benım ıcın neredeyse ve sıkılmaya basladım daha cok var bıtırmeme sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 pc gaming e geri dönünce aldım bunu, arada kaldım hem oynuyorum hem sıkılıyorum. sıkılıyorum ama merak da ediyorum ileride ne olacak diye. quest bir yerden bir şeyi almaya/görmeye giderken komplike hale gelmeye başlayınca, lan bi işi de tek seferde çözeyim bir şey çıkmasın arkadaş diye sızlanırdım, bunun hikaye içine çekiyor insanı. hala şu köy baskını meselesini çözme aşamasındayım. konunun her parçasını dantel gibi işlemiş adamlar. witcher 3 öncesi, en son karakter adlarının aklımda kalabildiği oyun dragon age 1 di. - uzun süre oynayanlar için, quest kalitesi devam ediyor mu böyle? side quest olarak biraz güdük kalmış, kuş yakala tavşan yakala olmamış pek. bir de herkes ile konuşulabiliyor nerdeyse ama içerik aynı oluyor, tüm köylülerle konuşuyorsam, bir iki değişiklik yapaydınız bari. yoksa kapat gitsin dialogu, ne gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 abi onlara gelene kadar baya tamir etmeleri gereken şey var :D questler güzel genel olarak, ot çöp toplayı pek yapmıyorum ben merak etmiyorsam. Farklı yan questler var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 bir de köylü diye başladığım için sevinmiştim, gidip demirciden babamın borcunu alırken dayak yiyince, oh üstüme gerçeklik atıyorlar diye iyice sardı. sonra basamakları paldır küldür çıkıyorum gibi oluyor şu an. ayrıca nasıl ukala bir karakter bu henry, herkese laf sokmalar, eziklik sıfır, lorda kapak koymalar, bağcılara salsan, bırak ilk günü, götünü keserler lan bunun ilk 4 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar