Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 journeyman adam bası kal vas atıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Fistan geçen sizin cafeye başvurdum aramadılar beni hala.Bi el atta işe başlayak ya.Gerçi bu dönem bitti artık ikinci döneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: Bi kal vas flam atsam sana yarısı boşa gider ... denesene lel, ama önce sütyeni çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Lütfen kilitleyin şu konuyu ya gearsız, itemsız , gz'den boş boş konuşan adamlarla tartışıyorum resmen sıkıcı olmaya başladı. Neil Geiman yarım sayfada özetlemiş bana burada rörörörö yapan adamların argümanını : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Norak said: Noyzura said: Bi kal vas flam atsam sana yarısı boşa gider ... denesene lel, ama önce sütyeni çıkar tamam deniyelim gel çık paticiğiğn GZ dışına hemen fotolarımızı koyarız paticiğe aynı gün. söz veriyorum südyen giymicem yeterki GZ'den çıkıp da konuş benimle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bi topikte hic mi duzgun bir sey olmaz mahmut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ercan kim lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 noldu yav niye duruldu ortalık. fistan, iplemeyin diyip kendi cevap atmaya basladi noyzura, son 5 sayfadır falan of cok baydınız kitleyin konuyu diyip hala cevap yazıyodu cooldownda mı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aydınlanmış kişilik adres ver lan noktasına geldi mi? olmuş gibi, biraz daha zorlayın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 penis fotoğrafları koyup kıyaslayana kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tüm yorumları okudum arkada bu çalıyordu http://www.youtube.com/watch?v=ygr5AHufBN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 cidden oldu mu o işler ya, ben baya geriden takip ediyorum anca böyle 10+ sayfada yakalıyorum butun postlar editlenmiş, butun punlar yapılmış, butun buttlar hurtlemiş falan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 alakasız şu sahne geldi aklıma. her izledigimde tuylerimi diken diken eder. very acting, such twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: DAHA ÇOK MINION SUMMONLAYIN YA YOK MU DAHA ? XP GELMIYOR YAA ;(( Çok düşük levellı creep bunlar.. yok mu adam akıllı boss karakter böyle "sen şöylesin, böylesin , hayalsin , u.....u" demeden beyniniyle konuşabilecek birileri ? ;D çok şapşiksin XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 altıma sıçıyordum az kalsın. ''şapşik'' nasıl bir ifadedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 olm bırakın şu adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Değişik konularda konuşurken (bkz. forum kategorileri) patiler ne ara birbirine bu kadar sarmaya başladı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 biri bana sapsik dese evine sarbon yollardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: SeaGle said: Noyzura said: goldbären said: AMfetamin Geçen sene Dynamick beni harf değiştirerek lcd yazdığım için "bir daha hard değiştirerek bile olsa uyuşturucu isimleri yazarsan bunun forum kurallarına katiyen aykırı olduğu için perma ban" yersin demişti. goldbaren'i banlatmak isteyen varsa report edebilir en azından şansını deneyebilir =)) üzerine oturmasını istemezsin, sus bence. o da benimkinin üzerine oturmak istemez emin ol +18 noyzuraninki.jpeg ha çok oturmayı seviyorsa üstüne oturmayı mümkünse seninkinin üstüne otursun birlikte eğlenin lan meczup herif. ortada polemik yok bişey yok o kuru pipine niye oturtuyosun beni durduk yere. bir kere laf atmamışım bir şey dememişim mesajlarına. hani pozitif bir adamdın etliye sütlüye saldırana karışmıyordun? al işte gerçek yüzün bu. tinerci teyp hırsızı saykedelik faşiz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 MANYAK MANYAK LAFLAR KARŞILIKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tinerci teyp hırsızı sfsdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 benim yazıyı da en sona special thanks gibi koymuşun sağol baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bas ünleme tombul karşim. yap foruma bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahha teyp hırsızı ne lan aahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 goldbareni yedirmeyiz diycem de bişey olmaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar