Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 işte iyi diye diye normal bira fiyatına geldi demeyin etrafa hollandalı turist söylentisini yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 7,5 tl ye değecek bira değil yani. 1,5 daha eklersin 2 şişe tuborg alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi leffe 7.5 mu 8tlmi ne sanırsam türkiyede? italyada 1 küsür euro şişesi.1.5in üstünde fiyatda görmedim zaten. yani bizim yerli biramızdan ucuz hesaplıyınca.herşeyin en pahalısı bizde şarap işine hiç girmiyorum.bizde dandik 2.kalite şarap içilecek fiyata şampanya içiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Yeni mi farkettin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yok dert yandım sadece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 marmara içincede balon gibi oluyo kafam ya. sanki balon gibi şişmiş bomboş içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 elimde cogu bitmis soguk Stella ile paticik gezerken bu basligi gormek guzel oldu. fena halde katiliyorum. viski manyagi adamdim 2 yil oncesine kadar, bir seyler oldu bogazimdan gecmedi ondan sonra. biraya sardim. dun aksam ev arkadasim bir shot viski verdi ve bogazimdan gecen bir yudum felegimi sasirtti. kaldiramiyorum artik galiba. surekli yeni biralar deniyorum. IPA'ler favorim eger disarida iceceksem. Evde iceceksem, Stella (lagerlarin krali bence, keyifli ve kolay icimi) basta olmak uzere, Hoegarden, Weihenstephaner (bugday/beyaz), Newcastle ale (bu baya iyi bence), budweiser, Sam Adams (kahve tadimsi olan cok iyi), Sierra Nevada etc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 zararlıdırda yani yalan değil. sıkınca şişeyi gıcırdıyo aq muşamba mı sermişler içine ne. soktuğumun sokukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bir ara Lowenbrau diye bir bira vardı... çok güzeldi o ama efesden şaşmıcan özellikle malt :) ps: ne oldu lan öyle birara bir bira :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bizim markete Samuel Adams Boston Lager gelmis. Super bira, buldugunuz yerde alin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 _Rave said: abi leffe 7.5 mu 8tlmi ne sanırsam türkiyede? italyada 1 küsür euro şişesi.1.5in üstünde fiyatda görmedim zaten. yani bizim yerli biramızdan ucuz hesaplıyınca.herşeyin en pahalısı bizde şarap işine hiç girmiyorum.bizde dandik 2.kalite şarap içilecek fiyata şampanya içiyosun efes pilsen italya'da daha ucuz ona bakarsan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 vergiden abi hep, sigarada da aynı muhabbet. gerçi sigara dışarda da pahalı ama sigarada da çok vergi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 St peter's cream stout, siyah bira seviyorsanız çok iyi. fuller's blackcab de iyi keza. Ayrıca az - orta seviyesinde gazlı, yoğun kıvamlı (makina yağı gibi), karamalize bitimli bildiğiniz başka siyah bira biliyorsanız deneyeyim. erdinger weissbier dunkel fena değil ama kıvamı biraz sulu gibi geliyor. guiness'in kıvamı güzel ama gaz seviyesi çok düşük benim zevkime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 "İthal bira içtikten sonra zaten yerliye elin gitmiyor. Cidden çok kötü geliyorlar. Carlsberg filan sarı biralarımızdan daha iyi yani." ehüeheüheü birde bunun yurtdısına gidip ağbi yurtdısında karılar efsane türk kızları of iğrenç of türkiye bok kaka modeli var, gül gibi biralarımız var efes pilsen amele şişesi, bomonti mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Efes Filtresiz favorim benim yerli biralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 efesi normalde kötülüyoruz. hangi sayfada basliyacaksak haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Gurme marketlerden Heffe Weisen bul iç :) Ya da Almanya'ya git :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 efes bomonti de filtresiz de, tuborg gold'un yanında baya tırt kalıyor ya. baya baya baya iyi gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Heineken>tuborg>bomonti filtresiz Siyahlarda guinness banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 GERGE said: Efes Filtresiz favorim benim yerli biralardan. Efes'in içmedim ama bomonti filtresiz fena değil. İçimi kolay ve pek şişirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Simdi tabi Bira denilince, benim sevgi alanim, severim .. bir iki tane de ben yazayim, IPA bira olsun .. Sip of Sunshine Adi gibi gunesli bir gunde, cimlerin ustunde, kopeginize top atarken beraber goturun. Kopege sadece parmaktan, zehirlemeyin hayvani. Captain's Daughter Buda harika bir biradir. Daha cok esiniz, sevgiliniz le icebileceginiz dozda, yine neseli bir IPA. Sea Hag Restaurantlarda tap beer olarak da sunulur. Cok ozel degildir ama lezzetli biradir. Isin asli Biranin en guzeli, kendi yaptiginiz biradir. Ama tabi benim gibi beklemeyi sevmeyen, cesitliligi seven bir tarziniz varsa, haliyle o bira olana kadar, dolaba neler girer cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar