Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 elma mı armut mu dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bira çok seviyorum ama efes sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 belçika-hollanda biralarının hepsi güzel.benim farvorim duvel ve heineken genede.biraz bira içtiğimi anlıcak acılıkta bira seviyorum ben .leffe ve hoegarden tam yemekle birlikte içmelik bira bence. alman-macar-ingiliz-danimarka zart zurtu geçin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Liebe said: GERGE said: Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum. http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg çok methettiniz diye dün aldım hakikaten çok güzelmiş lan bayıldım. ama 33lük 7 tl üzüyo biraz fiyatı :( leffe geldimi türkiyeye yau?duvelde gelmiş diye duydumda hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 leffe geldi ama geçenlerde tekel bayii artık gelmiyo pek dedi. ithal edemiyolarmışmış ya da gümrükte sıkıntı mı ne oluyomuş vs. leffe brune zaten yemek birası abi. blonde normal içmelik. leffenin aroması bana biraz ağır geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 leffe türkiyeye geleli baya oluyor duvel de en az 1 senesi var geleli migroslara falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 leffe gayet güzel ama tadı bira gibi diil başka bişi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 GERGE said: Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum. http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg Radieus çok çok daha güzel, tavsiye ederim. Pembe olan. İthal bira içtikten sonra zaten yerliye elin gitmiyor. Cidden çok kötü geliyorlar. Carlsberg filan sarı biralarımızdan daha iyi yani. Taps'i de tavsiye ederim. Red Ale güzeldir. Hoş yerinde gidip, taze içmek daha güzel olur. Worthington kutu aldım geçenlerde o da baya baya iyiydi. Sarı ama creamflow köpüklü bira. Ama artık onu getiren firma Guinness kutu getirmeye başlamış. Benim için süper iyi haber oldu. Kadıköy'de yeni Belfast'ta Guinness genelde kötü, baya acı oluyor. Eski Belfast ve Zeplin'de fena değil. Fullers Wild River aldım geçenlerde hiç beğenmedim, fazla ekşi geldi. Normal Fullers daha iyiydi. Guinness'e yakın diye Black Cap önermişlerdi, alakası yok. Evde Golden Pride var işte onu günü gelince iççez, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Abi guiness kutular 4-5 sene önce karfurda filan satılıyordu ya sonra kayboldu ortadan yeniden gelmesi iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 krusovice satan yer biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Guinness kutu Migros'larda satılmaya başlayacakmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 http://instagram.com/p/mib6VVRbba/ bak evde de aynı oluyor dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hortlatmamın nedeni duvel abi. İlk kez gecenlerden ictim öyle cok efsane tadı yok fakat baya başarılı ama asıl başarılı oldugu nokta diğer biralara göre cok daha cabuk kafa yapiyor. Hani bira hamallık diyoruz ya duvel degil. 4-5 taneye Çakır keyif yapabilecek kapasitede gördüm Duvel'i Cok güzel abi kesinlikle tavsiye ederim. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Şu iki pilsneri de beğendim: https://www.dropbox.com/s/ec1xazkvxaekct2/IMG_20140422_173805.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bende bu aralar bomonti filtresize sardım güzel ya hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Tamamen saçmasapan bir sebep yüzünden kaldırmasalardı Efes Dark Brown çok iyiydi, sonrasında işerken bile kahve kokuyordu ortalık. O gittiğinden beridir ben de Bomonti filtresizciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Genelde Becks. Sonrasında Duvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 türkiye içilebilen biraları konuşsak nasıl olur sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Türkiye için söyledim ben de zaten. Yoksa dünya listemde ilk sırada bunlar yok yani :) Bu arada Leffe falan da var Türkiye'de, içilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bugün hollandalı bi turistle tanıştım. skol bira içiyodum. eliyle yokladı şişeyi. ingiltere amerika ve bi çok ülkede bu şişede satılan biralar piyasadan toplatılıp yasaklandı dedi. kansorejen maddemi ne içeriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ee? deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mal misiniz olm siseyi niye yiyosunuz deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 evet sıkınca gıcırdıyo dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ya olm çaktırmayın tamam. 2 sene önce 4,5 tl ye aldığım şey 7,5 olmuş. baktılar tuttu bira fiyat bile yazmıyolar üstüne artık. 50 krş çıkışmadı diye marmara almak zorunda kaldım. pati arasında kalsın. etrafa aynı benim dediğim gibi yayın. düşer fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 skol çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar