Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

belçika-hollanda biralarının hepsi güzel.benim farvorim duvel ve heineken genede.biraz bira içtiğimi anlıcak acılıkta bira seviyorum ben .leffe ve hoegarden tam yemekle birlikte içmelik bira bence.

alman-macar-ingiliz-danimarka zart zurtu geçin direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

GERGE said:

Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum.

http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg

çok methettiniz diye dün aldım hakikaten çok güzelmiş lan bayıldım. ama 33lük 7 tl üzüyo biraz fiyatı :(

leffe geldimi türkiyeye yau?duvelde gelmiş diye duydumda hiç görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum.

http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg

Radieus çok çok daha güzel, tavsiye ederim. Pembe olan.

İthal bira içtikten sonra zaten yerliye elin gitmiyor. Cidden çok kötü geliyorlar. Carlsberg filan sarı biralarımızdan daha iyi yani.

Taps'i de tavsiye ederim. Red Ale güzeldir. Hoş yerinde gidip, taze içmek daha güzel olur.

Worthington kutu aldım geçenlerde o da baya baya iyiydi. Sarı ama creamflow köpüklü bira. Ama artık onu getiren firma Guinness kutu getirmeye başlamış. Benim için süper iyi haber oldu.

Kadıköy'de yeni Belfast'ta Guinness genelde kötü, baya acı oluyor. Eski Belfast ve Zeplin'de fena değil.

Fullers Wild River aldım geçenlerde hiç beğenmedim, fazla ekşi geldi. Normal Fullers daha iyiydi. Guinness'e yakın diye Black Cap önermişlerdi, alakası yok.
Evde Golden Pride var işte onu günü gelince iççez, hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hortlatmamın nedeni duvel abi.

İlk kez gecenlerden ictim öyle cok efsane tadı yok fakat baya başarılı ama asıl başarılı oldugu nokta diğer biralara göre cok daha cabuk kafa yapiyor. Hani bira hamallık diyoruz ya duvel degil. 4-5 taneye Çakır keyif yapabilecek kapasitede gördüm Duvel'i

Cok güzel abi kesinlikle tavsiye ederim.
(tu)(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya olm çaktırmayın tamam. 2 sene önce 4,5 tl ye aldığım şey 7,5 olmuş. baktılar tuttu bira fiyat bile yazmıyolar üstüne artık. 50 krş çıkışmadı diye marmara almak zorunda kaldım. pati arasında kalsın. etrafa aynı benim dediğim gibi yayın. düşer fiyatı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...