Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi İkinci Tur Kura Çekimi @13.12.2013 13.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Chelsea ve Dortmund en kolay rakipler bana kalırsa, Dortmund'un oyunu güzel gözüküyor ama hiç güven vermiyor. Gerçi bu dönem hep sakatlıklar vs. vardı çoğu geri döner olası bir eşleşme de GS maçına kadar da takım sakatlıklar yokken de hep sorunluydu.

Deplasmanlarda çok alakasız oynuyorlar birde, ligde çoğu basit takımı kalite farkıyla yendiler de mesela da bu sene bayağı dağınık başlayan Gladbach bile tam kadroya yakın (sadece solda Schmelzer yoktu.) Dortmund'u darmaduman etmişti. Wolfsburg'ta evinde yenmişti tam kadro Dortmund'u yanılmıyorsam.

Dortmund geçen senenin finalisti havasını hiç taşımıyor. Toparlanacaklarını da sanmıyorum. Yani çok daha iyi olurlar ama geçen seneki gibi olamazlar diyelim.

Chelsea içinde diğer tarafta yazdığım gibi, Mou hem kendi takımım değil diye şikayet ediyor ve takımda kontrol sağlayamadı. Mou bu takımın başındayken Chelsea'den bir şey almayı gerçekten isteyen her takım bir şekilde puan/tur çıkartır gibime geliyor. Güç farkı var ama bu sene bana kalırsa EPL'nin en boktan takımı Stoke'tan bile 3 yiyip maç verdiler, daha ne olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

razzo said:

A.Madrid-Arsenal
Bayern M.-M.City
Dortmund-Olympiakos
R.Madrid-Zenit
Chelsea-Schalke
Barcelona-Milan
Man. Utd.-Galatasaray
PSG-Bayer Leverkusen

Kura kurallarını bilmeden salladım. Aynı gruptan çıkıp eşleştirdiğim varsa saymayın plz.

barcelona-milan
bayern-city
chelsea-schalke aynı grupta. Güzel tutturmuşun sdfasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden olsa Dortmund çıksın gurbetçiler stadı doldurur derdik. Ama şimdi adamlar 80k kombine satıyor.

Gerçi bizimkiler gene Schalke de araya kaynak yaptıkları gibi Dortmund maçında da aralara sızarlar. asdsfsd

Deplasman seyircisi dışında 3-5 bin gurbetçi olur stadda. Bu şekilde 10k doğrulturuz. asdsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...