Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Frostbite said: Xaenin said: Ben keyifle izlemediğim bir Tom Cruise filmi hatırlamıyorum. Minority Report? 10 numara film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Saeros said: valkyrie baymıştı beni bi tek, o da almanlık beni perk sarmıyor o yüzden galiba tom abiye laf yok hiç anlamıyosun bu sinema işlerinden sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sana bir ara öğreteceğim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yok abi çok anlıyorum da tom cruise'u alman olarak seyretmek hoşuma gitmemişti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yokyok hatırlat öğretiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Şu iyiydi işte tomkuruğzun klişe-meh bir karakter değil de layerlı derinlikli falan doğru düzgün bir karakteri canlandırdığı. O yarattıkları şehir atmosferi, jazz kısmı hede hödö baya başarılıydı. http://goldbergblog.com/movies/posters/collateral.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Evet güzel film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 planetside kasmislar ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Saeros said: valkyrie baymıştı beni bi tek, o da almanlık beni perk sarmıyor o yüzden galiba tom abiye laf yok http://img15.imageshack.us/img15/7808/tara0001.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 light novel'ın manga uyarlaması da çevrilmeye başlanmış: http://z.mhcdn.net/store/manga/14260/001.0/compressed/p004.jpg http://www.mangareader.net/all-you-need-is-kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=D-NaafzEGE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 tom reis iyi gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 daha çıkmadı bu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 30 May 2014 (Turkey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu senenin sürpriz aksiyon bilimkurgusu bu olacak. aha yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 güzele benziyor ama mangada genç acemi askerdi aslkfhjasf adam 50 yaşına geldi hala 20 lik sanıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İzledim, gerçek IMAX te ayrı bir güzeldi valla. Çok beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yav he ya he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Esnaf said: güzele benziyor ama mangada genç acemi askerdi aslkfhjasf adam 50 yaşına geldi hala 20 lik sanıyor kendini. ya şuna +1 ya koskoca hollywoodda 20lik bir herif bulamadınız mı, 50 yaşındaki adamın AMA BEN DAHA YENİ ASKERİM NE ANLARIM BEN DAHA TOYUM şeklinde attitude yapması dünyadaki en lame şeyler listesine kafadan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Emily Blunt için izlicez işte, uzatmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Tori said: Esnaf said: güzele benziyor ama mangada genç acemi askerdi aslkfhjasf adam 50 yaşına geldi hala 20 lik sanıyor kendini. ya şuna +1 ya koskoca hollywoodda 20lik bir herif bulamadınız mı, 50 yaşındaki adamın AMA BEN DAHA YENİ ASKERİM NE ANLARIM BEN DAHA TOYUM şeklinde attitude yapması dünyadaki en lame şeyler listesine kafadan girer. Hacı filmi totonuzla izlemezseniz ona bir çare bulduklarını görürsünüz. Adam 50 yaşında ama combat görmemiş asker, media relations ayağında çalışıyo normalde. Editör ü ise dikkate dahi almıyorum. Kimbilir çoklu kişililklerinden hangisi böyle bir cevap yazmasını gerektirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Tom Cruise'un oynadığı her film güzel olabilir lafı çok göreceli. Mesela Dövüş Kulübü'nde Brad Pitt yerine Tom ile anlaşmış olsalar filme yine güzel diyecektik ama Brad Pitt'in eşsiz performansını görmemiş olacaktık. Aynı şekilde Matrix'te de Tom Cruise oynasa ve ordan oraya atlasa, hoplasa meh derdik en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 baya saçma bir yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Abi kısacası adam 50 yaşına geldi ve görevimiz tehlikede falan memeleri belli oluyordu adamın. Artık gençlere bıraksınlar bu işleri. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar