winkan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 8-9 yıldır web alemindeyim, geçen bitcoin konusunu gördüm üye olayım dedim meğer 2010'da üye olmuşum. yoksa altlık bir durum yok. (açıklamaya ne luzum varsa) bence bu konuyu bitcoin için takip eden arkadaşları kızdırmayalım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Adam bildigin old school pati ruhlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hadi hadi winkan..... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben asıl faucet rotator yapmak istiyodum. Bir çok faucetin affiliate linki var. Coinreaper falan gibi ama daha güzel görünümlü olacak :D landofbitcoin var sanırım aynen öyle olsun istiyodum. Yapmakta bayaaaa kolay olsa gerek , site site dolaşıcan affiliate alıcan önce :D Üşendim deli gibi ama bu işe üşenmeyecek olan varsa iyi kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu btcturk gibi olan ama en çok kullanılan site hangisi sizce? Tabii kalkıp mtgox falan demeyin , girdisi çıktısı kolay olacak. Planım btcturke para atıp , onu bitcoine çevirip , o bitcoini atıyorum krakene falan atıp , orada al sat yapıp , sonra çekmek istediğimde , bitcoinleri btcturke atıp , oradan hesabıma atabilirim. En kolay para yatırma yöntemi bu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Btc-e'yi kullan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 EBA aciklama yapmis bitcoinden uzak durun diye. http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/bitcoin-eu-bankenaufsicht-warnt-vor-virtuellen-waehrungen-a-938797.html gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahah iyi iyi her hafta sonu standart oldu bu olay. hafta sonuna yakın bı acıklama geliyor, fiyatlar taban goruyor, alıyoruz, pazartesi karlı bı sekılde satıyoruz. her haftasonu boyle acıklama yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 haber geleli 6 saat oldu. hic dusmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 her haberde gg diyen panikçiler yüzünden düşüyordu zaten. trollboxa uyma bu kadar hacı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Çok sıkıcı oldu cidden ya hiç hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 güzel düşmeye başladı şimdi. haftasonunu seviyorum ya. btcturk hele haftaiçi komple ölüyor zararına çekip btc-e'ye kaçasım geliyor vallahi sdfsdf yılbaşından sonra komple bi hareketlenme olcak gibi duruyo. olmasa bile hype'ı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben kenara koydum bıraktım, ilk 36 gördüğünde vurup çıkıyorum. tadı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hafiften zararına sattım malları haftasonu düşcek diye de herkes düşmesini bekliyor zaten, bu sefer başka bir şey olur benim şansıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 winkan said: bitcoin için dice game yapıyorum. host+domain godaddy'den bişi olmaz di mi bana ?kumar oynatcaz sonuçta. nasıl bir kumar oyunu olsun saygıdeğer arkadaşlar. ya da oyun nasıl olsaydı evini evladını satıp oynarsın, böyle sorayım :D edit:kasa her zaman kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yarın sabah kalktığımızda yine 15 lerde 20 lerde görecekmiyiz acaba asjdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olm o kadar ltc yi bozdurayim deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 nereme sokayım lan 2 tane ltcyi asldhas sattım 32den dün alış bekliyom sabaha düşsün diye jasdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beyler param var btc alıp satmak istiyorum ama para transferi konusunda hangi yolu izliceğimi bilmiyorum. önceki konularda şöyle bişey gördüm, çalışıyo mu bu hala? veya daha pratik olanı varmı? garanti sanal kart -> 24change -> okpay -> btc-e -> btcturk -> eft/paypal help pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 winkan said: winkan said: bitcoin için dice game yapıyorum. host+domain godaddy'den bişi olmaz di mi bana ?kumar oynatcaz sonuçta. nasıl bir kumar oyunu olsun saygıdeğer arkadaşlar. ya da oyun nasıl olsaydı evini evladını satıp oynarsın, böyle sorayım :D edit:kasa her zaman kazanır. Çok net gereken şey free faucet , çok az versin hani çok çok olmasına gerek yok ama biraz versin , baya bir çoğunluk sırf bedavası için gelir ama bedava olmayan kısmına ilgi çekmiş olursun en azından , bi de bedava alanların withdraw amountu çok yüksek yap , bedavayı kullanmayanların withdrawı çok düşük yap o derece bişi olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tamamdır öyle bişey yapayım her yeni gelene 0.005 btc falan vereyim. withdraw 1btc olsun. eğer btc yatırılmışsa çekme limiti 0.01 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Öeh birader napıyon sen 0.005 ne ya , 0.00001 falandan bahsediyodum ben , çekme limiti de 0.1 falan olsun anlamında demiştim. Bayaaa düşüyor fiyat niye öyle oldu bi anda bilen var mı? Birisi 20 btc koymuş 1810a mal gibi :D az evvel satsa tamamını satardı o fiyattan mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu sefer kemerleri tersine bağlayın. Başlıyoruz galiba düşüşe asdsdasdds btctürk anlamsız bir düşüşte peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Şu sert düşüşlerde BTC Türk çok komik oluyor ya, hızını alamayıp diğer piyasaların altına iniyor, sonra bi silkelenip geri çıkıyor azcık :D Şimdi diğer taraflar daha düşmeye başlamadan hafta sonu sendromuna girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ahahah şeytan diyor bütün btcleri geçir adam akıllı bir yere , oradan dolara çevir , o paraları da direk bu hesaba at aslında pazartesi falan elime ulaşıcağını bilsem yaparım 2 gün iyi süre ama 3 hafta bekledim diyen var diye yapmıyoruz çoğumuz şu hareketi yoksa deli para var şu işte. Vakti zamanında ucuza bitstampten falan ucuza alıp btcturkten pahalıya satan köşeyi döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar