Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

Giris yaparken btcturk'u bekleyip, ilk dumpta satin almak cok mantikli. Haftasonu olan dumpta btcturk 1400leri gördu, suanda 2000, 3 btc kapatsan direk 1800 lira kardaydin. Giris cikista cok rahat komisyon vs acisindan. Orda takilmak bile mantikli valla :)

ben de bunu yapıyorum
1600-1400den aldım. açgözlüyüm 2200 istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

38.90 dan satın almıştım, sizce kaça çıktığında zararına bozup h.sonu düşüşünü bekleyeyim?

keşke 35-36'da falan çıksaydın abi. tahmin ettiğim gibi btc 1k'yı aştırmadılar bu hafta o kadar sert düştükten sonra. daha şimdiye kadar düşüş başladıktan sonra geri çıktığı olmadı, düşmeye başladığı seviyeye aynı hafta içinde. gene de yarın akşama kadar o 34-35 tekrar gelirse çık zaten haftasonu gene düşük seviyelerde gezinir zararı kapatırsın. bence gene sert bir iniş olur tahminen 670-720, ltc 25'i görür en az. insanlar iyice tahammülsüz oldu btc'i de ltc gibi yaptılar 3-4 gün yüksel sonra çakıl dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

abi alış emri vermeyin bence bilgisayar başında değilseniz. satış emri verin sadece. naçizane tavsiye yani.

aynen hatta satış emrini bile yükseklerden verin sonra al-sat yapayım nasıl olsa düşer diye küçük bir farka satınca biri kırbacı vurduğunda pişman oluyorsunuz dsdsf. bende btc 855 emir vermiştim sabah 6 gibi kalktığım gibi sattım geri. dramatik düşecek yine biri bi anda %10 falan basmazsa eğer.

ltc 23'e, btc 670'e düşer diye diye tahmin ediyorum bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...