Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Giris yaparken btcturk'u bekleyip, ilk dumpta satin almak cok mantikli. Haftasonu olan dumpta btcturk 1400leri gördu, suanda 2000, 3 btc kapatsan direk 1800 lira kardaydin. Giris cikista cok rahat komisyon vs acisindan. Orda takilmak bile mantikli valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 e oyle yapiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ehuhe bende öyle yapicam sanirsam, paranin bi kismini attim otarafa valla. Uzun vadede oynamak daha karli bence. Nakitte bekleyip, fiyatlar cakilinca butun parayi gömup haftaici olunca da enkötu %50 karla satmak guzel ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 37,40'a yığdım malı yatıyorum sabah elimde olmasını istemiyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Korax said: Giris yaparken btcturk'u bekleyip, ilk dumpta satin almak cok mantikli. Haftasonu olan dumpta btcturk 1400leri gördu, suanda 2000, 3 btc kapatsan direk 1800 lira kardaydin. Giris cikista cok rahat komisyon vs acisindan. Orda takilmak bile mantikli valla :) ben de bunu yapıyorum 1600-1400den aldım. açgözlüyüm 2200 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 awww yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mayday mayday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Xenus said: mayday mayday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 düşüyoruz kule.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hiç elleme, bırak düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 duselim ki alalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iyce mezarcı olduk la. Ama napak sistem bizi böle olmaya zorladı. Adam gibi devam etseydide instant al sata devam edebileydik adasdasfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 38.90 dan satın almıştım, sizce kaça çıktığında zararına bozup h.sonu düşüşünü bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yine saçmasapan düşüyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 btcturk'teki bakiyemi 5 katına çıkarmak için tl yatırmaya karar verdim ya, böyle karları kaçırınca üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nööldü yav öğlen öğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dworgian said: 38.90 dan satın almıştım, sizce kaça çıktığında zararına bozup h.sonu düşüşünü bekleyeyim? keşke 35-36'da falan çıksaydın abi. tahmin ettiğim gibi btc 1k'yı aştırmadılar bu hafta o kadar sert düştükten sonra. daha şimdiye kadar düşüş başladıktan sonra geri çıktığı olmadı, düşmeye başladığı seviyeye aynı hafta içinde. gene de yarın akşama kadar o 34-35 tekrar gelirse çık zaten haftasonu gene düşük seviyelerde gezinir zararı kapatırsın. bence gene sert bir iniş olur tahminen 670-720, ltc 25'i görür en az. insanlar iyice tahammülsüz oldu btc'i de ltc gibi yaptılar 3-4 gün yüksel sonra çakıl dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 benim giriş maliyetimi karşılayın çıkayım sistemden bak nasıl yükselecek şlsdksaşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 30 dan emir vermistim almis hadi artsin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi alış emri vermeyin bence bilgisayar başında değilseniz. satış emri verin sadece. naçizane tavsiye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dibini görmüyor şu anda ltc çogiyi ya basıcam kırbacı birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kaça kadar iner ltc, tahmini olan var mı bitdostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yine anlamsız bir crash asdasd ben 36 gördü mü satıp çıkıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dworgian said: benim giriş maliyetimi karşılayın çıkayım sistemden bak nasıl yükselecek şlsdksaşk Cikma dusukten ayni miktar veya yari miktari al... Baska turlu olmaz bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imamizer said: abi alış emri vermeyin bence bilgisayar başında değilseniz. satış emri verin sadece. naçizane tavsiye yani. aynen hatta satış emrini bile yükseklerden verin sonra al-sat yapayım nasıl olsa düşer diye küçük bir farka satınca biri kırbacı vurduğunda pişman oluyorsunuz dsdsf. bende btc 855 emir vermiştim sabah 6 gibi kalktığım gibi sattım geri. dramatik düşecek yine biri bi anda %10 falan basmazsa eğer. ltc 23'e, btc 670'e düşer diye diye tahmin ediyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar