BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 adam o zaman cikardiklrini elinde tutmus olsa suan zengindi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ltc to da moon 17 den almıştım bayağa allahın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kemerleri baglayin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 edit: yanlış konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sürüyle nmc ve ltc elimde bekliyorum. İnat ettim istediğim yere gelmeden satmicam diye ama bu gidişle cumadan önce bozdurcam, haftasonunda elimde kalcak yoksa. Haftasonu ucuzdan alırım tekrar. Bu hafta sonu da gider aya çıkar bu ben bozdurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 haftasonundan bi cacik olmaz, cuma aksamdan önce cikar elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sonunda geliyor gibi ya. korax 29 milyar için özür dilerim biraz geç oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 36'i kırar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ne desek bos, talebe bagli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya ortalamayı 30'a düşürdüm direkt burdan çakabilirim ama 38'i zorlamak istiyorum gibi o da bokunu çıkarmak mı oluyor bilemedim 25'den mal almışım tanesinde 13 dolarda biraz insafsızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi saçma sapan bi haber-söylev-efsane çıkmadıkça bu şey yukarı doğru gider yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hiçbir haber, söylev, efsane olmadan 50% değer kaybetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 haftasonu mevzusu o, china telecomla bi firma daha geri adim atti btc ile ödeme olayindan, bence onun etkisi Bence persembeye kadar talep artarsa, bugunki artisi cinliler gece desteklerse tamamdir 38-39 göruruz. Ben guzel bi karla %60lik bi kismi cikardim, kalaniyla 38-39lari beklemeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 FİSTAN İTTİRECEKSEN İTTİR, İTTİRMEYECEKSEN KAPAT YAT ALLAH AŞKINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 btc-e götü toplayamadı birden ehuehue haftasonu+çin yüzünden düştü bu arada nasıl hiçbir şey olmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bingildak parmağı yedi kendine gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bingildak said: FİSTAN İTTİRECEKSEN İTTİR, İTTİRMEYECEKSEN KAPAT YAT ALLAH AŞKINA gidiyo işte yukarı yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yarın akşama kadar çıktığı yere kadar çıkar sonra düşüş başlar bence. cumartesiden beri yukarı gidiyor btcturk iyice bitmiş ya. btc-e 950$ daha hala 2k'yı görmedi peh. yandexten giren %8-9 komisyonu anca çıkardım, haftasonu reset gelsin de ltc'e bir daha gireyim 25-27 arasından dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 LTC yavaş yavaş çıkıyor ne güzel :D Haftasonu bende yüklü giricem. LTC'yi 40$'dan satayım sonra düşüşte btc yada ltc alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi böyle hızlı bir pump gelir diye umutla bekliyorum az da değil 17 ltc almışım geçen düşüşte söyle 3-4 dolarlık hızlı bir pump patlasa karımı çok arttırıcam ama nafile 36'ı bir kırsa, 37 gibi hiç acımadan vurup geçicem yani mtgox 1080'i kırarsa bu iş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Xenus said: yarın akşama kadar çıktığı yere kadar çıkar sonra düşüş başlar bence. cumartesiden beri yukarı gidiyor btcturk iyice bitmiş ya. btc-e 950$ daha hala 2k'yı görmedi peh. yandexten giren %8-9 komisyonu anca çıkardım, haftasonu reset gelsin de ltc'e bir daha gireyim 25-27 arasından dsdsf btcturk düşüşe anında overreaction, çıkışta direniyorlar. volume düşük. düşerken avlamak çok zevkli oluyor o yüzden bırakmıyorum. ama ne bekliyorsunuz anlamadım btc-e 1925 btcturk 2000 işte? hadi 50$cik daha kaçıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şimdi çıkış yaptı abi btcturk 963$ btcturk 2100. ben sattım çoştu amk. herhalde 10 dan sonra başlıyor btcturk'te hareketlenme gece 1-2'e kadar. normalde dün 900$'ı ilk gördüğünden 2k'yı görmüştü. eskiden daha fahiş fark vardı. btc 1k iken 2.6k falandı btcturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi adamlar o kadar da salak değil yani sonsuza kadar sürmesini bekleyemezsin ki o farkın sdkfjsdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi bana da komisyonlarla %9 civarı geçmişti dsdsf. 4k sokup 3640 ile falan başladım. ilk defa btcturk'e geçirdim bakiyeyi. cumaki düşüş fena patladı. komisyonu bile çıkaracam diye baya sıkıntı çektim şimdi. işlem yapmayıp al-satın bokunu çıkaran yüzünden böyle oldu. şimdi btcturk resmen daha uygun hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben de geçen hafta 1:1 zor çıkmıştım. bu hafta saftan greedy'ye geçiş yapınca epey iyi toparladım dsfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar