Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Beyler,
İstanbul AHL'de Travellers Bir Şey diye bi ATM olduğu ve BTC satıldığı iddiası yalan. Dış hatlarda bahsedilen ATM'yi buldum ama Paypal falan destekliyordu, BTC yok. Haberiniz ola.

o koyulduktabn 2 gün sonra btc yi kaldirmislar ondan
Mesaj tarihi:
2500 tl falan harcayıp kenarda sessiz sedası çalışacak bir ltc minning rig yapmayı düşünüyodum , herkes diff çok arttı daha da kazanılmaz ltcden diyor. Okiim bakiim hesaplayalım bişiler, belki toplarım hallederim az bucuk bir gelir olur , onun dışında bu konuda bilgisi olan yazarsa kral olur , hep btc baktım cpu minning gpu minnning çok bilgim yok hep asicleri okumaya alıştı gözler.
Mesaj tarihi:
Ya 25 dolarları falan geçtim , adam özel yer ayarlamış 4800 dolar kira 120 dolar internet parası ödüyorum diyo , e mal herif tabii zarara girersin , koy evine ayda 4800 dolar kara geçersin 4 ayda bütün harcamanı öde.
Mesaj tarihi:
4800 dolar elektrik+kira. sen fazla hayalperestsin o kadar alete elektrik parası ödemeyecek mi adam =)

ayda 1600 ayrıca, toplam 4800 vermiş yazıyı yazana kadar.

adam yazıyı yazdıktan sonra 15 katına çıktı ltc değeri ama yakalamış mıdır acep
Mesaj tarihi:
Adam en başında yapmış. Kolay olduğu zamanlar bir de öyle düşünün. Şimdi zorluk seviyesi daha fazla. O zaman LTC farm ile pek yaşanmaz diyor. Ama yine kar edersiniz, donanım parasını çıkartır mı bilinmez. Şu an yapana sormak lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...