Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Feral e de crit yerine versatility/multistrike doldurmuşlar, crit/mastery felan hikaye, haste en dandiği zaten.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 beyler ona bakarsanız glad warriora da bonus armor yok fazla. ağlamayın. delikanlı adam çıplak da vurur.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Warriorda crit rating parry %'sini artırıyor abi istersen çıplak gir, hayvan gibi vurup eşşek gibi parryliyorsun.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bonus armor attack power veriyor hayvan gibi. str'ye denk nerdeyse. crit de 2. önemli tabi. ama bonus armor kadar değil.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DK Blood memnunum ben gayet. Aynı seti sadece spec değiştirip girince genelde ilk 3te oluyorum DPSte :P 5man HClerde.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 geçen bir heroic girdim. ilvl 615 daha :D hani benden dps çıkmaması normal ilk sıralara yükselecek kadar da, DK tank 1. idi bütün dungeon. ve diğer mage, shaman dps de iyi gearlıydı. çok dengesizlik var şuan dpslerde.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yaptıkları haritayı sikeyim ama gerçekten vanilyadan sonra hayatımda bu kadar bi yerde stuck olduğumu hatırlamıyorum ya adamlar bi yerden bi yere gitmeyi zorlaştıralım diye her yere tepe, taş ağaç koymuşlar, ulan yol var gibi patika var çıkayım derken hop kenara düşüyosun etrafın dört duvar. çıkamıyosun. hs kullanmak zorunda kalıyosun. hs cdde ise zaten bekliyosun dakkalarca. yok abi gerçekten atmosferi vs güzel belkide harita olayında düşünen yapan uygulayan ne kadar adam varsa yedi sülalesine kayayım
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bence haritalar çok güzel olmuş, sen beceremiyorsun. Harita tasarımlarını yapan arkadaşlara buradan selam ve sevgilerimi iletiyorum, lütfen işinizi yetersiz kurbağalara göre değerlendirmeyin. Teşekkürler.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi harita demişken..gecen garrison madene indim. Bir madenin yerini ararken tahtaların üzerinden arkasına atladım ve sıkıştım orada. Geri çıkamadım. "imdaaat" diyorum yok, "yardım edin" diyorum duyan yok. Garrison HS bastım 50m öteye :( O saçma boslugu dizayn edene koyam.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 barbu said: Geri çıkamadım. "imdaaat" diyorum yok, "yardım edin" diyorum duyan yok. O saçma boslugu dizayn edene koyam. koptum allah belani vermesin
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 axedice said: Bence haritalar çok güzel olmuş, sen beceremiyorsun. Harita tasarımlarını yapan arkadaşlara buradan selam ve sevgilerimi iletiyorum, lütfen işinizi yetersiz kurbağalara göre değerlendirmeyin. Teşekkürler. seni azıcık önemsesem bir wot yazıp yerin dibine sokardım ama neyse...
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 kermit said: yaptıkları haritayı sikeyim ama gerçekten vanilyadan sonra hayatımda bu kadar bi yerde stuck olduğumu hatırlamıyorum ya adamlar bi yerden bi yere gitmeyi zorlaştıralım diye her yere tepe, taş ağaç koymuşlar, ulan yol var gibi patika var çıkayım derken hop kenara düşüyosun etrafın dört duvar. çıkamıyosun. hs kullanmak zorunda kalıyosun. hs cdde ise zaten bekliyosun dakkalarca. yok abi gerçekten atmosferi vs güzel belkide harita olayında düşünen yapan uygulayan ne kadar adam varsa yedi sülalesine kayayım sana bir adet avianna's feather yazıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 akşama daily CM'e hazırlanın abi bugün everbloom var hahaha sen klavyeye bir repair bas asdasdasd
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 geçen everbloomu 95 dakikada bitirebildik challenge modeda sdfsd yüzsüz gibi çıkan itemı da kullanıyorum hehe
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bütün bossları kesmen gerekmiyor mu bitirmen için?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 CM'da gerekiyor. Hatta belli sayıda trash de kesmen lazım orda da skip az.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DK dps oynayan var mı? bana yol gösterecek biri lazım. 631 GS var; 2h (item lvl 330)300,45dps silah ile 15k-17k arası dps çıkıyor dummyde. arkadaş unholy oyna demişti, en iyi dps oymuş. dummyde 11k dps çıktı unholy. ya rotasyonu oturtamadım yada bir şeyler yanlış yapıyorum. dünde şansa gel; garison invasion'dan 345 1h axe ile raid find'dan da 340 1h axe geldi; dual wield frost gideyim diyorum. ama sanki 2h'ye göre dps baya düştü gibi. şuanda charda %30 haste / %30 mastery var. multi strike lazım ama şans ki drop çıkmıyor HC'lerden. mastery yüksek o yüzden dual wield bir tık daha fazla dps çıkarması lazım. silah ench'leri olarak runeforge'dakileri kullanayim mi?
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.noxxic.com/wow/pve/death-knight/unholy?guide=630/1/1 Yol gosterir sana.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dün LFR'ye girdim de normal dancından daha kolay yapmışlar bu ne lan Tectus kesin raid breaker olacak diyodum da ona da bi ayar çekecekler heralde, şu kırmızı osuruk banko gider, tepeden düşen taşlar los yapmaz direk yok olur falan.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Biz spideeyle healer girip dps specledik en ufak bi fark olmadı.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 LFR acaip kolay yani son bossu 21 debuffla tankladım ki normal veya HCde 2*3 debuffda tank swap yapın diyor :P
Öne çıkan mesajlar