jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Okumadim lan daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ama bence gokalp e vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 gokalpin bayindirliktan izin almasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Xaenin said: Wod ile birlikte 90 karakter veriyor işte lan neyini anlamadı bu kadar insan. EXPANSIONI ALINCA YANINDA SANA 90 KARAKTERİ HEDİYE EDİYOR, HERKESE VERİYOR HERKERE ben onu şey sanıyodum pre order yapınca veriyo sanıyodum lan iyi bi tane dk yada huntard 90larım bi sürü 100 level karakterim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Bordronla gelmeni istiyorlar, yoksa sadece oyunu alabiliyorsun karakteri vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Level 60dan yüksek karakteri 90 yaparsan ondaki professionları direk 600lüyorlar unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 israf olur o ya, sifirdan 90lamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok be 1-60 15-20 saat falan suruyo cok daha mantıklı prof u hazır karakter almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Profla isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mmmmm mayonez gargarası en sevdiğim ;)) jacabo said: Ama bence gokalp e vermezler aquila said: gokalpin bayindirliktan izin almasi lazim. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAH Bu arada paracıklarınıza hakim olun, wodda pve currencyler kalkıyor herşeyi düz goltla satın alıyorsun. Daha detaylarını okumadım ama çok salak bi iş yapıyorlar sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 iyi yapmıslar birden fazla currency benim kafamı karıstırıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 çıksın da yine beraber mmo oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bana pre-order yapın healer botunuz olayım 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 evet pvp de honor conquest kalıyor, pve de justice valor uçuyor. Benim para prof u nerfluyorlar (JC) bakalım napacağız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ee her boku parayla alacaksak çinlilere parayı basan yaşadı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 JC nerfleniyor mu :'( Arap seyhi olmamın sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 profların hepsi nerf yiyo yanlıs hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Diğerlerinde çok değişiklik yok ama eşyalardaki gem slot sayısını azaltıyorlar. Gem leride bufflayıp az ama öz yapacaksınız kazanacağınız para aynı olacak geyiği yapıyorlar ama tabiki böyle olmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Valor Points were previously used to offset bad luck in getting raid drops, but the bonus roll system now fills that role. The bonus roll system might get a little bit smarter, with less of a chance to get duplicate loot PvP currently has two currencies, and the team is trying to get rid of one of them. Randomly assigning PvP gear wouldn't make sense, but Conquest Points work well. Her boku parayla almayacakmışız götünüzden sıkıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Yanlış bilginin kaynağı yine Mumbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Hangi healer? Rogue gidiyorum da bir de healer açayım 90 dursun, dreanora göre bakarım diyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 madcow said: yok be 1-60 15-20 saat falan suruyo cok daha mantıklı prof u hazır karakter almak. sunu nasi yapiyoruz var mi guide falan benim lvl 70 bi hunter vardi ama onu boostlamak istemiyorum. warrior yapiyim bi tane 60 onu boostlayim. burning crusade'den beri oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Kaan ısmarlasana oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 leveling itemları yoksa biraz daha uzun surebilir tabi. ben leveling itemları ile 1-15 quest 15-25 dungeon 25-30 quest 30-55 dungeon 55-60 quest yapıyodum. 25-30 ve 55-60 arası dungeonlar hem uzun az xp ve insanların bilmedigi dungeonlar oldugu icin atlıyodum cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 25-30 direk gnommergan değil mi zaten abi cinayet sebebi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar