FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2 gündür hiç yoktu, bugün 4 tane aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bingildak said: pvp'i etkileyen bir proff yok Diğer profları pek bilmiyorum da engineeringin çok avantajlı şeyleri var ya. 60k absorb, 60k damage veren şeyler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 onlar için engineering gerekmiyir herkes alıp kullanabiliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kermit said: ya bu madende çıkan mine cartları kaldırdılarmı lan eskiden günde en az 3 tane olurdu 2 3 gündür hiç yok arkadaş. tamam random şansta hiç gelmiyo. ne güzel içinden primal çıkıyodu Aynen erflediler cartları kesin çok bariz. Ama sanırım mine a koyduğun fellower da etkiliyor cart sayısını bir ara lvl100 çalışıyodu kaldırdım sonra ondan mı farketti acaba, güzel primal atıyor cartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ttnet fiberde yurtışı komple patladı gibi. 64/100 packet loss ile ping atıyorum. abv telekom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Edriel said: kermit said: ya bu madende çıkan mine cartları kaldırdılarmı lan eskiden günde en az 3 tane olurdu 2 3 gündür hiç yok arkadaş. tamam random şansta hiç gelmiyo. ne güzel içinden primal çıkıyodu Aynen erflediler cartları kesin çok bariz. Ama sanırım mine a koyduğun fellower da etkiliyor cart sayısını bir ara lvl100 çalışıyodu kaldırdım sonra ondan mı farketti acaba, güzel primal atıyor cartlar ben hiç follower koymamıştım günde en az 3 4 cart oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 follower ları biryerlere dedike etme nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Zikko said: follower ları biryerlere dedike etme nasıl oluyor ? Bina yapma ekranından binayı seçiyorsun içine follower koyabileceklerinin + işareti oluyor, bastığında kimleri çalıştırabilirsin görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 follower olmadan cart cıkmıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 çıkıyodu bende follower koymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Çıkıyor, benim lantressor inactivede şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Garrison mantığını ben çok sevdim de profları tamamen nerflemişler, satış matış kalmamış. Belki JC ile BS yaptığı eşyalardan kazanıyodur ama geri kalan herşey bitik. Herb Mine almanın, cooking ile et farmlayıp satmanın hiçbir esprisi kalmamış sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 engineer yaptıgı hunter bow ' a yapılan enchant 1250g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Cart hala 3-5 arasi cikiyorda eskiden 10 goruyodum nerdeyse, gerci lvl3 degildir belki mine sizde. Craft ve proff işi iyi olmuş ya çinli farmerları bitirmek icin yapmislar bariz. Gerci ben 5 tane alti lvlayip 5 nide cifter proffla craft yapiyorum :p o gun enchanti bisi degil barni lvl3 yapip 4 saate bir 22 gelen derileri (skiningle zmn kaybetmeden yani) 200 lük stagini direk 1800-2000g a satiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Enchantlar çok pahalı yav. Kuş gibi giyiyorum kıyafetleri inadına enchanta para vermemek için ucuzlar diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 benim battle net launcherda problem var giremiyorum saatlerdir. sürekli maintenance var diyor. kapatıyorum açıyorum vs yok yemiyor. başka yaşayan varmı bu sorunu. millet giriyor çatır çatır oyuna http://i.imgur.com/oeR5w71.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bu aralar maintance diyo ama ben girdiydim öyle dediği halde bile. Şuan bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 şimdi girdim bende geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 twisting netherda poundfist 80.5 saat oldu, bekliyoruz, su çogzel gelin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 battle.net id ver bakiyim nerdesiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ahahaha http://i.imgur.com/kh8rArr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Toggie interface ne kullanıyorsun tertemizmiş mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kendim yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi kredi kartı ile gametime almaya calısıyorum alamıyorum. Oops! This needs your attention: An unexpected error has occurred. Please contact Customer Support. sürekli bu hata. shop tan game time satın almaya calıstıgımda da yemiyo. varmı bu iki üç gün içinde gametime satın alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Highmaul nasıl gençler? Bir Serpentshrine ortamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar