Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

pvp'i etkileyen bir proff yok

Diğer profları pek bilmiyorum da engineeringin çok avantajlı şeyleri var ya. 60k absorb, 60k damage veren şeyler falan.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ya bu madende çıkan mine cartları kaldırdılarmı lan
eskiden günde en az 3 tane olurdu
2 3 gündür hiç yok arkadaş. tamam random şansta hiç gelmiyo. ne güzel içinden primal çıkıyodu

Aynen erflediler cartları kesin çok bariz. Ama sanırım mine a koyduğun fellower da etkiliyor cart sayısını bir ara lvl100 çalışıyodu kaldırdım sonra ondan mı farketti acaba, güzel primal atıyor cartlar
Mesaj tarihi:
Edriel said:

kermit said:

ya bu madende çıkan mine cartları kaldırdılarmı lan
eskiden günde en az 3 tane olurdu
2 3 gündür hiç yok arkadaş. tamam random şansta hiç gelmiyo. ne güzel içinden primal çıkıyodu

Aynen erflediler cartları kesin çok bariz. Ama sanırım mine a koyduğun fellower da etkiliyor cart sayısını bir ara lvl100 çalışıyodu kaldırdım sonra ondan mı farketti acaba, güzel primal atıyor cartlar

ben hiç follower koymamıştım günde en az 3 4 cart oluyodu
Mesaj tarihi:
Zikko said:

follower ları biryerlere dedike etme nasıl oluyor ?

Bina yapma ekranından binayı seçiyorsun içine follower koyabileceklerinin + işareti oluyor, bastığında kimleri çalıştırabilirsin görünüyor :)
Mesaj tarihi:
Garrison mantığını ben çok sevdim de profları tamamen nerflemişler, satış matış kalmamış. Belki JC ile BS yaptığı eşyalardan kazanıyodur ama geri kalan herşey bitik. Herb Mine almanın, cooking ile et farmlayıp satmanın hiçbir esprisi kalmamış sanki...
Mesaj tarihi:
Cart hala 3-5 arasi cikiyorda eskiden 10 goruyodum nerdeyse, gerci lvl3 degildir belki mine sizde. Craft ve proff işi iyi olmuş ya çinli farmerları bitirmek icin yapmislar bariz. Gerci ben 5 tane alti lvlayip 5 nide cifter proffla craft yapiyorum :p o gun enchanti bisi degil barni lvl3 yapip 4 saate bir 22 gelen derileri (skiningle zmn kaybetmeden yani) 200 lük stagini direk 1800-2000g a satiyorsun.
Mesaj tarihi:
benim battle net launcherda problem var
giremiyorum saatlerdir. sürekli maintenance var diyor. kapatıyorum açıyorum vs yok yemiyor.
başka yaşayan varmı bu sorunu. millet giriyor çatır çatır oyuna
http://i.imgur.com/oeR5w71.png
Mesaj tarihi:
abi kredi kartı ile gametime almaya calısıyorum alamıyorum.

Oops! This needs your attention:
An unexpected error has occurred. Please contact Customer Support.

sürekli bu hata. shop tan game time satın almaya calıstıgımda da yemiyo. varmı bu iki üç gün içinde gametime satın alan?
  • Yeni Oluştur...