Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 g2a.com dan alıcak olanlar KRIPP kupon code %3 indirim daha aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu instant gamingde altına döşemişler hemen geldi cart curt diye, o ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 o 4kasımdan önce alanlara verdiler hemen key.. 4 kasımdan sonra alımlar için 11 - 12si göndericez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Madcat said: bu instant gamingde altına döşemişler hemen geldi cart curt diye, o ne ayak? kullanıcı yorumları işte ilk defa mı görüon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ha 4 kasımdan sonra instant yollayan yok mu, battle.net harici ahuahua. neyse instant gamingi bekleyek bari, ses edin yarın akşama kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 S-H said: cata'da da öyle olmuştu, bi de ilk questlerde fazla mob kesmelik şeyler koymamışlar, sanırım bu yoğunluk azalsın diye. Zaten mob kesme questleri hariç diğer tüm şeyler ya sizin ekrana özel çıkıyor ya da shared (boss a dokunmanız yeterli). Mob kesmede shared olsa bayağı kolay olurdu herhalde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 pandası olmayanlara güzellik yapıyo mu blizz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 herkesin pandası var artık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 benim okuduğum kadarıyla ilk bölgelerde ally/horde arasında phase olacakmış, geri kalanını bilmiyorum. g2a'den alanlar teslimat ne zaman bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben çarşamba sanıyordum, perşembeymiş ene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Pekiii yeni heirloomları nerden alıcaz veya satılmaya başlandı mı bunlar? Silah hariç onu biliyorum boss abiden düşüyormuş üşendim almaya :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gold varsa silah en rahatı. veriyosun 5 6k boost alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Absolut said: Pekiii yeni heirloomları nerden alıcaz veya satılmaya başlandı mı bunlar? Silah hariç onu biliyorum boss abiden düşüyormuş üşendim almaya :P . Başlanmadı, biraz revize olarak daha ileri bir patch'de geri gelecek heirloom'lar. PvP, Argent Tournament ve Darkmoon Faire'den alınan alternatifler hala oyunda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 instant-gaming iyiymiş ya, almak üzereyim gerçekten bugün kader günü asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Hort değil misin artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 olorin84 said: TBC launch öncesi :) hard disk yandı yanmasa onda vardı benimde bir suru foto tbc baslangıc gecesinden,birde hangi server o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abi yazıp durmayın ya. canım çekiyor alıcam 1 ay durcam durmucam kapatıcam accı o olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Abso git bir silah al yahu, yokmu yapan adam. Loom bayağı iyi staff felan al kaç karakter kullanır durur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hozceri said: hard disk yandı yanmasa onda vardı benimde bir suru foto tbc baslangıc gecesinden,birde hangi server o? Jaedenar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 axedice said: Hort değil misin artık =( valla hiç hort oynamadım ya mop'ta elayıns'a döndüm ÖZÜME DÖNDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hozceri said: olorin84 said: TBC launch öncesi :) hard disk yandı yanmasa onda vardı benimde bir suru foto tbc baslangıc gecesinden,birde hangi server o? Ben bunda askerdeydim zuh zuh, betada biraz oynamıştım gerçi. Gelince nelf druid i bıraktım belf mage ile sıfırdan başladım hala aynı karakterler duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Seni arkadaş listemden çıkartıp kalbimden de tamamen sileceğim sayeros. Lok'Vadnod yakmayacağım ardından, bir golden sansam gibi unutulup gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Adam DK ile normal garrosh sololamış =p http://www.youtube.com/watch?v=gceK-Q8p8Yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 geçen paketin sonunda da 10 blood dk 10 man hc ragnaros kesmişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 troll female dk ne ya.. ahahaah millet harbi SIĞIR yani. aç efendi gibi orc undead bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar