FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 2-3 quest yapıyorsun o kadar, kısa sürüyor, ama düzenli yapak lazım. Zor değil aslında.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 yarın sonuncusuyla exalted olucam aklınız nerdeydi LOLLLLLLLL o missive olayı da iyiymiş. hepsini yaptım bugün shattrath kaldı bi tek. bi de nagrand explore ve loremaster kaldı o kadar.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 SEN İYİ BİLİRSİN ÇÜKLERİ SEN İYİ BİLİRSİN
Maggoc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Trading post yapın dendi mi? Bi de bu hafta draenor dungeon event, her dungeon relevant factionla rep veriyo dana gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Gold varsa medallion alın daha kolay, almak istemiyorsanız bir kaç karakterle tanaatan daki 4 rare i kesin, çıkan medallionları main e yollayın. Öteki türlü sadece quest e kalırsınız.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Saeros said: SEN İYİ BİLİRSİN ÇÜKLERİ SEN İYİ BİLİRSİN oyunda görmeyim seni...
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Şu blizzconda release date yakın çıkar inşallah yoksa bu oyun 1 sene ölü :p Content olarak flying ne kadar kurtarır, millet farm yapsın diye bir şeyler eklemişler anca. Yok mount istiyorsanız time walk yapacaksınız hemde aylarca, pet , toy istiyorsanız elite peşinden koşacaksınız :p aslında daha da yok ya, uçun durun 1 sene flying gider size demişler.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 oha gemileri göreve gönderdiğinde fail olursa ömrü billah gidiyomu lan gemi.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Kesin batmıyor ama batma ihtimali var.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Yapması basit ya gemiyi. Ama zaman kaybı iste
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 peki ne sorcam bakın size. şu an 4 tane gemi var bende. destroyer, battleship, transport bide submarinemiydi neydi. bunlardan daha başka gelecekmi yoksa bunların aynısında 2şer 2ertanemi yapıcaz
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 submarine, battleship, carrier x2 transport x1 destroyer x3
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 he daha bende açılmadı bak carrier. süpersin eyvallah
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 L3 lazım da bosuna ugrasma bence sdfg.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 raid falan yapan varmı ya ? ben lfr dışında pek gruplara alınamıyorum. elimden tutsanızda 3 - 5 parça bişiler kassak. raidleri lfr dışında taktiklerini öğrensek vs
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 gemi falan yapmaya başladım eğleniyorum lan, destroyer gidince ilk başta üzüldüm sonra quest gereğiymiş o :P
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Herşeyi geçtimde şu oyunun pve contentinde yer almaya çalışan çok bilmiş yavşaklar olduğu sürece pve yapılmaz şu oyunda, bir oyunun pve communitysi bu kadar gerizekalı olabilir ya. pve comm/pvp comm yanlış anlaşılma olmasın pvpde en azından kendi çabanla istediğini yapabiliyorsun, en fazla kötü bir healer bulursun.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Su saatte hala haftada 3 gunle raid yapcam %100 attendance arayan NM progress yapmaya calisan gergin kitle var bulasmayin. Mythic derdiniz yoksa su anki kitle mal, cektiginize degmez. yipranmaya gerek yok, rahat olusumlara bakin. Su saatten sonra mythic disi zaten progressten sayilmaz. Openraid eu var pve icin. Bir de eat my crit diye multiserver bi guild var. İcindeyim bayagi takvimleri dolu ama pek oynamadigim icin girmedim
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ya şimdi tekrar döneyim diyorum ama aylık para gömesim yok. trial var elimde, draenor'u alıp trial ile giriş yapsam ve token alsam aylık subı aktif edebiliyor muyum? Kuzenim de deli para var. Ben son bıraktığımda paramı da dağıtmıştım işte kasam boş. Ondan borç alıp başlama imkanım var mı yoksa seve seve kredi kartını girmeye başla mı diyorsunuz?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 borç alma durumu yok maalesef. bi karakterinde 50k yoksa mecbur en azından 1 ay için açtırman lazızm ha recruit a friend şeysinden açıyorlardı eskiden de hala o işi yapan var mı bilmem
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yani para transferi mi kapalı komple yoksa triallere falan yoksa alsakta harcatmıyor mu token için? neyse aylık alayım bari, prepaid 2 aylık almaya gerek yok bir ayda kasarım sanırım. gerçi eskiden alchemy - jewelcraft ile ah'deki tüm malları çekip manipüle ederek para kasıyordum. o olay devam ediyor mu?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 o biraz zor çünkü herkes garrisonda kendi mathını kendi yapıyor. ha yine satılıyor mal ama zebil olduğundan manipülasyon yapmak zor. item craftlayıp satmak daha iyi. veya tanaan rareleri farmlayıp madalyon falan satacaksın.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ah gameplay ile gunluk kazancim 6 bin gold civarlarinda. ayfondan hallediyorum islerin yuzde 90'ini zaten.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Cross realm AH konusunda bir gelişme var mi?
Öne çıkan mesajlar