Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 oyunda milletin birbirini bulamacayacak olmasi cok garip bence, baska birini ayni gezegende gorme ihtimali %1 diyor lol su 18 katrilyarmilyon gezegen olayi da kotu direk, adamlar kendileri diyor videoda gezegenlerin %99.9 unun kesfedilmesini beklemiyoruz diye boyle anlamsiz bir sistem yerine atiyorum her yeni oyuna giren oyuncu tamamen herseyiyle unique bir gezegen acacak deseler atiyorum 5 milyon satsa 5 milyon farkli gezegen olur. herhangi bir progress skill vs sistemi olmadan sirf gathering ve crafting ile anca minecraftta tum evi bahceyi vs diamond bloklarla yapacak noktaya gelinir diye dusunuyorum ben, sonra bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 birbirini bulsan ne yapicaksin ki? oyunda birlikte yapilacak bisey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 gezegenlere bombalar yağardı onlar durmadan sevişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 "You will also encounter law enforcement, and much like in Grand Theft Auto, there is a wanted level that ascends from one to five stars. Plundering too many of a planet's minerals will alert drones and sentinels--small security bots that will engage unless your kleptomania is kept to a minimum." Bu ne salakça bi sistem ya, galaksinin ücra köşesinde orman polisi hangi mantıkla law enforce eder. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 iste tek yapabildigimiz tabancayla mining, tabancayi ve ustumuzdeki elbiseyi upgrade edebilmek, fazlaligi da uzayda trade ediyoruz, baska bisi yok walking simulator disinda. galiba gemi de upgrade oluyor, bazi yerler olmuyor demis gerci. bitki vs toplanmiyor, herhangi bir survival sistemi yok, ev vs yapamiyoruz minecraft misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Tek zorluk da "çok mining yaptın sie" diye başına üşüşen polis kuvveti o zaman. Bir de aranma seviyesi yapmışlar GTA gibi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gezegen polisi iyiymiş ya uhaısdasdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ulan gezegende adam yok. canlı hayat da bulman nadir. pvp yok bir şey yok. ne var ulan bu oyunda. açar star wars izler iki uzay gemisi görürüz. ne para vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ne hayallerim vardı emenike bitki örnekleri hayvan örnekleri toplarım suyunu ayrı yeraltını ayrı araştırırım bir gezegende bir ay kalıp suyunu çıkarırım diyodum da olmayacak gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 twitch ve doğru orantılı hype potansiyeli görüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 maşallah 89 dan 150 ye fırlamış, bunlarda kazıkçı almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bu polis gucu robotmus hep, minecrafttaki ender dragon misali burda hedef tabancayi, gemiyi ve zirhi upgrade ede ede galaksinin merkezindeki kotu guce (?) ulasmak benim anladigim, ama mevcut %10 yasam olan gezegenlerin de %90 i ilkel bayik tier olacak diyor surda http://www.theverge.com/2014/7/1/5856718/no-mans-sky-preview yani videolardaki gibi zengin yasamli otlu agacli zengin gezegen bulma sansi %1 lol save/load sistemi de autosave, biz save edemiyoruz. ilerde yer araclari, multip/pvp vs (dlc?) gelecek diyor falan filan ama minecraft misali bir insa etme sistemi olmadan meh bence baya su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bu oyunu alinca napcaz ben hala anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yapan da bilmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 oyun keşke %10 u kadar gezegene sahip olup eve online ın fps si olsaydı. madem kimseyi göremicez kimseyle bişi yapamıcaz neden 160 tl fiyat. son yılların en boş oyunu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 adamalro yunu yapmayı unutmus yanı. motor yapıp evren yapıp bırakmıs. derdi o olsa insanların google earthte gezerler zaten. bütün yüzeyi aynı tilesdetle kaplı gezegenler generate eden oyunları bıraklam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 o kadar salak olamaz oyun ya kacirdigimiz bi nokta var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Ben de düsünüyorum kacirdigim bi nokta mi var yoksa oyun gercekten bu kadar boktan mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 olm noluyor lan baya oyun çıkmışmış gibin eleştiriyonuz, demo falan mı çıktı ps için nedir? Darksun said: maşallah 89 dan 150 ye fırlamış, bunlarda kazıkçı almayın. Sırf şu yüzden gıcık oldum. ya asgari maaşın 5'te birine oyun satıyorlar artık, iyice bokunu çıkardılar. aşırı sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 paran yoksa oynama gardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hlXfLzuaRRU çok bayık gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 gameplay demeselermis keske asd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Hiç bir şey anlamadım. Hayır 160TL olması çok ilgi çekiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 oyunla ilgili videoların hepsi aynı. gezegende gez. uzaya in-çık. hayvan bitki tanımla. başka birşey yok. çok ilgnç gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 https://soundcloud.com/65daysofstatic/supermoon http://65daysofstatic.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar