DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Halen update geliyor buna 3.0 çıkmış.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 evet fiyatı hiç değişmiyor sürekli %50 indirimle 75 :D, update edip durduklarından sanırım.
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 neden pc'de yok konu bilmiyorum. geçen gün gelen prisms güncellemesini denedim. oyun tam olmuş artık. teknik açıdan iyice güzellemişler, draw distance düzeltilmiş, çok tatlı olmuş. yaratıklar ya da ağaçlar gözünüzün önünde pop-in olmuyor artık. tam huzur bulmalık oyun olmuş. uzay oyunlarının ardarda fail oldukları piyasada en iyi oyunlardan biri bence. art styleına alerjiniz yoksa son halini deneyin bence.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Geçen gün event ile beraber mass effect collab yapıp Normandy i verdiler sanırım bayağı haberi çıktı. Hala uğraşıyorlar .
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 artık bi ship update getirmeleri lazım. şeklini şemalini build edelim customize edelim. multi seat gelsin bi şey gelsin. tek eksiği o kaldı.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 abi yani bu oyundaki multiplayer kısmını anlamadım ben. 3 arkadaş aldık beraber oynarız diye. mission progress ortak değil. Base kuruyoruz, base ortak değil. kuran kişi online ise diğerleri müdahale edebiliyor ama değilse hiçbi şey yapamıyosun falan. En büyük hayal kırıklığı o oldu zaten. Çok mu zor oyuna base permission getirmek? Deliriyorum böyle aptallıklara ya.
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 adam steam arkadaş listendeyse ve base'i çevrimiçi upload edince oluyordu galiba. o upload kısmı önemli bir de network ayarları var oyun menüsünde.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 yok crossplatform oynuyoruz, ben steam, diğeri xbox, öteki ps4
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 ortak görevler nexus'ta. 4 kişiye kadar yapılabiliyor. dungeon önü parti grup toplaşma yeri gibi düşünebilirsin. bütün multiplay ordan başlıyor. konu, evren ve sonu çok beğendim ben. sinematik yok sunum yok diye pek beğenilmemiş ama tam da bayıldığım konuları içeriyor. depresyona soktu.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Ben de xbox ile katılabilirim varsa ekip gerçi PlayStation ile de katılırım ama series x versiyonu daha iyi sonuçta
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Beş yıl oldu ve NMS Steam de %91 olumlu yorumu gördü ..
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 bu son patch ile basebuilding noldu şimdi, en son arkadaşlarla oynuyoduk ama base'e friend ekleme falan olmadığı için biri oyundan çıkınca diğeri base'e müdahale edemiyodu salak salak işler. düzeldi mi onlar?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 son hali baya iyi oyunun. sürekli yeni subsystemler ekliyo adamlar, yok yok oyunda.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 veya ekliyoruz diye yalan soyluyorlardir
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 bu oyun bana çok şey geliyor ya gemin var gezegenden gezegene gidiyosun, hikayesi yok bişeyi yok, muhabbet edebileceğin npc falan yok minecraft gibi 2 base kurduktan sonra sıkılırım diye düşünüyorum ama oynayanlar ne düşünüyor?
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 21 dakika önce, Saeros dedi ki: bu oyun bana çok şey geliyor ya gemin var gezegenden gezegene gidiyosun, hikayesi yok bişeyi yok, muhabbet edebileceğin npc falan yok minecraft gibi 2 base kurduktan sonra sıkılırım diye düşünüyorum ama oynayanlar ne düşünüyor? En az 3 kere "bu sefer olacak" diye başladıktan sonra, ilk base'i bile kuramadan bayılmıştım ben.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 acik dunyada bile ata binip gitmek bayiyoken, buradaki seyahat pff.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Uzay aksiyonunu en son gelistirdiler cok bayiyordu benide, gemim var uzaydayim ne isim var maden aramada orayi burayi desmede ama simdi ilgilenen varsa direk space sim gibi bir seye evrildi.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 İlk cıktıgında oynamıştım uzaya çıkış hissi,müzikler fln. muazzamdı ama gerisi yoktu. 2 ay önce tekrar denedim base kurmak fln. çok bayıktı ya. Space Sim'ini hiç beğenmedim. Irgatlık ve hava kosullarıyla mücadele. Dünyamızın kıymetini bilelim diyip kapadım. Onu topla ,bunu topla eline bir şey geçmiyor.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 1 saat önce, Masticore dedi ki: Dünyamızın kıymetini bilelim diyip kapadım. jsdfskjd
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 ben buna tekrar başladım, baya da sardı fakat her teleporttan sonra gemim binamın içinde spawn oluyor, gerçekten bu kadar salak bişey görmedim bütün keyfimin içine etti
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 buna girisesim var tekrar benim de, ama sikici ilk 2 saatten canli cikabilir miyim emin degilim haha
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 (düzenlendi) abi hakikaten bi sure sonra cok repetitive oluyor. oyunun sorunu su ki, TRAVELLERS dedigin adamlarin Travel edecek, gorecek fazla bir seyi yok. gezegenlerin cogu bayagi zorlu kosullara sahip (ya cok soguk, ya cok sicak vs.) ancak gorecek, bakacak, inceleyecek bir inceligi de yok. ustune, azicik salsan kafana basan sentinel koymuslar. o da saat gibi, wave wave geliyor. cunku oyun daha sikici olmali... ticaret de ayri bir sikici. bilmiyorum ileride gemide uretim alani acip, ne bileyim birilerini employ edip bir seyler imalat etme imkanin falan oluyor mu nedir... bir de anladigim kadari ile eski ve yeni yapi elemanlari birbirlerine snap olmuyor. su lego gibi olan unitler ile eskiden kalan ahsap, tas vs ekipmanlar birbine tutunmuyor. manual yerlestirmek gerekiyor. bir de keske diger galaksilere probe gonderme opsiyonu da olsaydi. Eylül 11, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar