arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hakikaten hic marketing accounta benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Ben de göt çizmişler sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 dickbutt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 https://www.pcgamesn.com/no-mans-sky/hours-played https://www.pcgamesn.com/no-mans-sky/problems güzel çevirdi adamlar bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 son bir kac update, elle tutulur duzeltmeler yapmaya baslamıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 14 agustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) On 13.07.2019 at 03:38, -Bonesoul- dedi ki: son bir kac update, elle tutulur duzeltmeler yapmaya baslamıslar. Son birkaç update dediğiniz son bir senedir oyun bayağı güzel toparladı. PS'te aldıım, 1-2 aydır arkadaşlarla oynuyoruz. Hani hardcore gaminge vakit ayıramayacak, akşam yorgun argın işten gelince mal mal takılmalık sinir stressiz oyun arayan, böyle beynini kenara kavanoza koyup sakin sakin oynayacak adam için çok ideal. Tek sıkıntı single ve multi arasındaki senkronizasyon sorunu, Özellikle biri galaksi atlayınca. Bi süre sonra beni bu open world building oyunları beni bayıyor, ama çok abartmadan oynayınca bu şimdilik ilgimi açık tutmayı başardı. Yeni büyük update geliyo haftaya, reveal trailer bayağı ümit verici. Adamlar yakın dönem oyun tarihinin en büyük 2. scam'i olmaktan adım adım greatest comebackliğe gidiyorlar. Tabii bu oyun AAA oyun değil, o çapta değerlendirmek lazım. Ağustos 9, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Oyunu boyle inanilmaz muazzam fln da yapsalar bu yalanci, ikiyuzlu adamlara para kazandirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 hala 2016 teaser'ındaki gibi yapamadılar. gezegenler, renkleri hariç topografya birbirinin aynısı. Ben daha cok derin vadiler ve yüksek dağlar görmek istiyorum ama nerdese yok denecek kadar az. yaratıklara gelince hala aynı paternler tekrarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Yaratık ve bitki patternleri çok çok kısıtlı. Ama gezegenlerde güzel çeşitlilikler var, arada koskoca altından dağ falan bulabiliyo insan ya da değişik coğrafi yapılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 VR çıktımı çıkacak mı? çıktıysa nasıl? deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Çıkacak, 14 Ağustos galiba tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Lan bu adam milletin gozune baka baka yalan soylememis miydi, nasıl bir yuzsuzluk lan hala cikip konusabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Arkadaslar eleman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 ha bi de o konu var. onun dışında da hayvan gibi emek verdiler şu oyuna patladıktan sonra ama hala bomboş oyun. aç astroneers oyna daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: Lan bu adam milletin gozune baka baka yalan soylememis miydi, nasıl bir yuzsuzluk lan hala cikip konusabilmek abi böyle durumları namus meselesi haline getirmek bana komik geliyor. niye eğleniyorsunuz bu adam zamanında yalan söylediydi bizlere!!! diye adam oyunu düzeltmiş. bize ne öncesinden tavşan gibi pre-orderlamasınlar. e3 trailerlarına falan baksak yalan söylemeyen stüdyo mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 o saatte ne işi varmış orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Namus meselesi degil de etik meselesi. Firmanin nasil bir kafada oldugunu gösteriyor multiplayer olmayan oyuna var demeleri. Benim de nacizane tepkim oynamamak iste. Bir de bilmeyen de bilsin adamlarin ne mal oldugunu, ondan sonra alirsa oyunu kendi bilecegi is zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 abi tamam da adamlar sonuçta oyunu söylediklerine paralel hale getirmiş. abandon etmemişler. dayz gibi aynı oyunu 2.defa no man's sky 2 diye çaksalar neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 On 10.08.2019 at 19:05, Xenus dedi ki: abi tamam da adamlar sonuçta oyunu söylediklerine paralel hale getirmiş. abandon etmemişler. dayz gibi aynı oyunu 2.defa no man's sky 2 diye çaksalar neyse. iyi de tepki gelmese edecekler miydi abi. "aa var dediler ama yokmuş yaf, neyse herkes yapıyor zaten bir şeylerin eksik çıkması normal illaki denip geçilecek miydi. oyun kutusundan hıyar çıkar abi öyle beş seneye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 cevap vermezsen verme lan, hem gs'li hem egs'li, nasıl bir adamsın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar