asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 stingbull said: ya bu mathmaking salaklığı nedir, win streak lose streak mi gidiyo.. seri loselar alıyorum rezil leş nooblarla anlamadım Evet sen ne zannediyodun ki? Tek çaresi 5 kişi girmek eğer solo giriyosan yapacağın bişey yok kabulleneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çıldırır insan bu ne allah belasını versin üst üste losslar feci playerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 5k küsür puanı olan bir oyuncu, 2,5klık bir adamın hesabını almıştı. Son baktığımda 26 win serisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1f5c8-t-YEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Navi vs alliance var twitchde güzel maçlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yok la öyle bi maç afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 3 gündür dotadan çıktığımda yada alt tab yaptığımda pc mavi ekran veriyor diğer hiçbi oyunda yok bu problem başına gelen varmı başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 benim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bendede alt tab yaptıktan sonra creep waveler gelirken görüntü kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Herkes de türlü türlü sorunlar var oyunla ilgili hala beta gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kermit said: 3 gündür dotadan çıktığımda yada alt tab yaptığımda pc mavi ekran veriyor diğer hiçbi oyunda yok bu problem başına gelen varmı başka ? bu mavi ekranlar yüzünden oyunu bıraktım ben fgsd; bi tek dota 2'de mavi ekranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 adamlar yıllardır çalışıyo ama oyuna kozmetik item eklemenin ötesine gidemediler ne mm yapıldı adam gibi ne konfigurasyon hayır 3 kurusluk bi sirket de değil yani, nasıl bu kadar iplemezler anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2 yıl önce daha iyiydi, en azından mavi ekran belası yoktu; 2 aydır çıldırttı oyun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bence hiç mavi ekran olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 yok ya net bir şekilde bu devirde oturup dota oynamak salaklık. Bir oyunun her mekanizması nasıl bu kadar bozuk olabilir. Lol ü eziyoruz filan ama en azından adamların elle tutulur bir iki aksiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.dota2.com/newbloom/day1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 flash ne dram döndürmüş, ne ağlamış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi dün ranked oyunda spirit breakerın yanına support alıp gittim ve adam buna çok sinirlenip carry+support olan başka bir lane'e gidip kastı. vay anasını arkadaş ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben 4500 mmr dayım dendi 5500 mmrda aynı salaklar onun takıma da geliyor bana da mmr'ı yükseltmenin ne anlamı var o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kime iyi adam geliyor? herkese hep kötü geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 15 sayfa sadece flash gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 VUAY terrörblade http://www.dota2.com/newbloom/day2/ ek: yuh You now lose one gold per second if you haven't picked a hero after the selection timer runs out in All Pick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 off bi de parasiz baslicak simdi aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 counter pick'i engellemesi açısından iyi olmuş o değişiklik. Yalnız legion commander'a niye buff var, hafif de olsa. Zaten çok seçilen bir hero halihazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Terrorblade is the demon marauder—an outlaw hellion whom even other demons fear. He stole from the Demon Lords and for his crimes was taught this lesson: even Hell has a hell. He was incarcerated in Foulfell, a dark mirror of reality where demons are sentenced to gaze into twisted reflections of their own souls. But instead of suffering, Terrorblade mastered his reflected worst self and turned his terror loose upon creation. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p75x225/1497799_10152166057024850_1042181213_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar