Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stingbull said:

ya bu mathmaking salaklığı nedir, win streak lose streak mi
gidiyo..
seri loselar alıyorum rezil leş nooblarla anlamadım

Evet sen ne zannediyodun ki? Tek çaresi 5 kişi girmek eğer solo giriyosan yapacağın bişey yok kabulleneceksin.
Mesaj tarihi:
kermit said:

3 gündür dotadan çıktığımda yada alt tab yaptığımda pc mavi ekran veriyor
diğer hiçbi oyunda yok bu problem
başına gelen varmı başka ?

bu mavi ekranlar yüzünden oyunu bıraktım ben fgsd; bi tek dota 2'de mavi ekranlar
Mesaj tarihi:
adamlar yıllardır çalışıyo ama oyuna kozmetik item eklemenin ötesine gidemediler

ne mm yapıldı adam gibi
ne konfigurasyon

hayır 3 kurusluk bi sirket de değil yani, nasıl bu kadar iplemezler anlayamıyorum.
Mesaj tarihi:
yok ya net bir şekilde bu devirde oturup dota oynamak salaklık. Bir oyunun her mekanizması nasıl bu kadar bozuk olabilir.

Lol ü eziyoruz filan ama en azından adamların elle tutulur bir iki aksiyonu var.
Mesaj tarihi:
abi dün ranked oyunda spirit breakerın yanına support alıp gittim ve adam buna çok sinirlenip carry+support olan başka bir lane'e gidip kastı.

vay anasını arkadaş ne adamlar var.
Mesaj tarihi:
counter pick'i engellemesi açısından iyi olmuş o değişiklik.

Yalnız legion commander'a niye buff var, hafif de olsa. Zaten çok seçilen bir hero halihazırda.
Mesaj tarihi:
Terrorblade is the demon marauder—an outlaw hellion whom even other demons fear. He stole from the Demon Lords and for his crimes was taught this lesson: even Hell has a hell. He was incarcerated in Foulfell, a dark mirror of reality where demons are sentenced to gaze into twisted reflections of their own souls. But instead of suffering, Terrorblade mastered his reflected worst self and turned his terror loose upon creation.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p75x225/1497799_10152166057024850_1042181213_n.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...