kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben çokomel isterim yada eti puf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ama beyazından pufun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Şu panik satış nasıl başlıyor onu bi çözebilsem en zengin ben olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi bu herifler sanırım ltc/btc'den ekmek yiyor ya btc uçarken bilerek ltc'i bloke ediyorlar. parametre açılıyor, alım yapıp 0.20-0.25'lerden ltc'i uçurup patlatacaklar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi 5k-10k falan wall bile değil. adam dün 90k adet coin koydu 32.5'a. trollboxta let's chip the wall down falan dediler ama olmuyor işte asdf. şimdi gene öyle bi wall olsa ben ltc'leri satsam adam wall'ı kaldırır ltc uçar gider amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi 32.8'e kadar topu topu 300 tane ltc falan kalmıştı, adam koydu anında wall u sayı azalınca aşırı sistematik yani bir şeyler dönüyor ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi kakam geldi son beş gündür ltc izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yok abi kaç olursa olsun duvar bitmiyor. kaç tane duvar eridi abi şu bandda. ben belki 10 tane saydım. herif hala yenisini koyuyor. şu an cidden 35 çok rahat olmuştu. bilerek yükseltmek istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bu mu duvar duvar diyip durduğun şey ? Sell order : 30.8 571.98828489 17617.2391746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 1le 0la kafayi yediniz lan, ko oynayip char satanlardan farkiniz kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Böyle bişi, adamın sell orderı Todesengel said: Adam 32 dolara 5700 ltc koymuş öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 o kaçıncı refresh'i o duvarın. genelde 1000 üzeri koyuyor. deliniyor, 500 daha konuyor, deliniyor 500 daha konuluyor gibi. 100 bin doların üstünde genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nasıl bi belaya bulaşmışsın sen dostum. Seni yalnızca bu mesaj kurtarabilirdi : China put LTC on their Chang'e 3 lunar probe! To the Moon! BUY NOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ltc'e inancım tam, kalktığımda 35'dekiler gitmiş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 btc-e btcturk olayı bitmiş ya kekolar yemiş hepsini btc-e dün bu civarlardayken btcturk 2800'lerdeydi, bi de şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bir dip daha bekleyip çekicem tüm parayı btcturkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Btc Turkteki alıcılar da çok cimri çıktılar. 1 liranın inadını yapıyorlar şu an asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 payeer processingde bıraktı beni -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Satıcılar da mal ki. Mesela en ucuzu 2.315, geliyor altına 2295 ile giriyor. Andavallı alayı cidden. Beklemek lazım da bu sektör de bitti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Wow oynayan adamlardan o kadar oluyo abi, Bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Btc turk'un canlanması için btce 1000 olmalıııııııııııı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gece 12 saatlik pozisyona girilir mi öğlen ölü saatte alıp akşam saatini mi bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bu saatten sonra pek bi şey olmuyor şu an mal mal bakıyoruz ekrana aslını sorarsan. Sabahın erken saatlerinde ya da 10 gibi falan canlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi zaten en ölü saat düşüş olan saatler gece aksam 10 öğlen 12 hep yükseliş öğlen 12 akşam 10 düşüş olarak gördüm ben işlem için en iyi saat akşam 6 gece 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 30a duvar kuranı bulup öldürsek 2 güne zenginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar