aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Eray ne kurtarmış ya Babbelin pozisyonunda. Bi de Burak ne kaçırmış yaa ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Eraya cok yukleniyonuz lan ayip. Adam fiyat performans kalecisi 106gti la porsche tokatlamak istiyonuz, ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu arada net bir penaltımızın verilmediğini de söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 cemaatsporlar puanı paylaşamadı. ama riera'nın son zamanlarda bu kadar maçta oynaması konusunda napcaz ? 8 maç falan yaptıysa 12 maç kaldı topu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nasi paylasamadi lan, 1 1 paylastik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Iste kalan 1 puani paylasamadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aquila said: nasi paylasamadi lan, 1 1 paylastik iste. http://www.youtube.com/watch?v=iPG8JdUchtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 fizban böyle değildi ya. acaba adminliği bıraktktan sonra antu'da daha çok mu vakit geçiriyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kalan 1 puan hakemin komisyonu olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi sabri yenilen ilk golde napıyor tam olarak? bizim takımın ne ilerisi ne gerisi ofsayt denılen şeyden habersiz yahu. resmen ofsayta göre oynamasak daha iyi. defans resmen kepaze yahu kepaze. eboue yine yerleri dövüyor sıyırtıcam abi bir oyuncu nasıl bu kadar itici olabilir, hem de kendi taraftarına? ( abi ebonun penaltı diye yerde zırladığı pozisyonu tekrar izledim, ben başkan olsam 5 dakka durmam bu adamı gönderirim. ayıp ulan ayıp. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O pozisyonda Eboue ye arkadan müdahale olmadığını iddaa edebilmek için sanırım 10 numara miyop filan olup gözlüksüz izledin pozisyonu.Yoksa zor be farkedememek.Tabii adama arkadan müdahale etmelerine rağmen penaltı filan değil diyorsan onun kafası apayrı gözlükle filan düzelmez.Çoğu zaman çok itici davrandığını kabul ediyorum ama adamın o pozisyonunda kızılacak hiç birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 AtlaraFisildayan said: abi sabri yenilen ilk golde napıyor tam olarak? bizim takımın ne ilerisi ne gerisi ofsayt denılen şeyden habersiz yahu. resmen ofsayta göre oynamasak daha iyi. defans resmen kepaze yahu kepaze. eboue yine yerleri dövüyor sıyırtıcam abi bir oyuncu nasıl bu kadar itici olabilir, hem de kendi taraftarına? ( abi ebonun penaltı diye yerde zırladığı pozisyonu tekrar izledim, ben başkan olsam 5 dakka durmam bu adamı gönderirim. ayıp ulan ayıp. ) Bir iki defa daha izle.Bende görmemiştim de ev arkadaşım gösterdi adamın topuğuna basıyorlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Orada eboue nin sol topuguna basiyolar da, saga mudahale var mi? Digiturkplay sagolsun anlayamadim. Dustukten sonra sagi tutuyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ama hani önü boş ve direk şut açısında, top açılmış pozisyonunu kaybetmiş de değil. Kendisini atmak için sebebi de yok. Adam inandıramıyor artık kendini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fizban said: Orada eboue nin sol topuguna basiyolar da, saga mudahale var mi? Digiturkplay sagolsun anlayamadim. Dustukten sonra sagi tutuyo cunku.sola hafif mudahale var ama sag aşile direk basmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dogrudur oyleyse. ben soldakini görüp penaltı yok diodum, sağda var mı müdahale yok mu emin olamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 inandıramama meselesi değil, evlere şenlik hakemlerimiz var, helal olsun hepsine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 pozisyon penalti ama ahmet cakar dun guzel bisey dedi. gsli oyuncular o kadar atiyor ki kendini yere, drogba eboue burak selcuk hep yerdeler artik inandirici olmuyor. o kadar kalipli guclu adamlar en ufak seyde yere dusuyor. tabi bu penalti oldugu gercegini degistirmiyor ama fazla itici ve inandiriciliktan uzak bir de dusmeleri icin bi benzetme yapti unuttum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyle bisi var mi? penalti olunca calcaksin, olmayinca devam ettirceksin, yaniltmaya yonelik hareket ise sari kart verceksin. "cok dusuyorlar, o yuzden penalti olunca vermiyoruz." diye bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yok kasettetiği daha ziyade , o kadar çok kendilerini atıyorlar ki gerçekten penaltı olunca yine attılar zannediliyor , sanırım. Yalancı çoban gibim bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hakemlerin önyargılı çıkmaması lazım maça. Yani müdahaleyi göremiyor demek ki vermediğine göre. Bu da hakemin yetersizliğini gösterir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hakemler zaten yetersiz ve aman bana bisey olmasin diye duduk caliyor surekli. ceza sahasina orta geliyor bakiyor biri yerde hemen faul. ts macinda kalecinin yani kalabalik diye faul calmis resmen kaleciye dokunan yok ama hakem aman faul calayim kurtulayim diyor. bunu goren futbolcular olayi abartip en ufak seyde kendini birakiyor hakem de aman dustu garanti olsun calayim diyor penalti olmadikca cok kolay duduk calip oyunu sogutuyor hakemler. klise ama ingilterede bunlarin %90 ini calmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 applev0dka said: pozisyon penalti ama ahmet cakar dun guzel bisey dedi. gsli oyuncular o kadar atiyor ki kendini yere, drogba eboue burak selcuk hep yerdeler artik inandirici olmuyor. o kadar kalipli guclu adamlar en ufak seyde yere dusuyor.. dafuq?!?!? eboue zaten direk gönderilmeli ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi drogba kalıbına göre cok kolay yere dusuyor faul almak için, istediği zaman yıkılmayan 2 tane stoperi sırtında taşıyan adam, ufacık bir el koymaya yerlerde surunuyor, ligin en prestijli ve kariyerli yabancısı olmasını sonuna kadar kullanıp hakemler üzerinde cidden büyük etki kuruyor. selcuk konusunda da, adama yapılan faullerin %80i faul degil, trabzon zamanından beri böyle. hatta ben canakkaleliyim selcuk Dardanel'deyken de böyle oldugunu söylüyor babam ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 drogba aldigi 5 topun 2sini kaptiriyo, 2sinde dusuyo, 1inde de ya gol ya asist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar