Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: STSL 13. Hafta | Kasımpaşa v Galatasaray @ 01.12.2013 19:00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

abi sabri yenilen ilk golde napıyor tam olarak?

bizim takımın ne ilerisi ne gerisi ofsayt denılen şeyden habersiz yahu. resmen ofsayta göre oynamasak daha iyi. defans resmen kepaze yahu kepaze. eboue yine yerleri dövüyor sıyırtıcam abi bir oyuncu nasıl bu kadar itici olabilir, hem de kendi taraftarına?

( abi ebonun penaltı diye yerde zırladığı pozisyonu tekrar izledim, ben başkan olsam 5 dakka durmam bu adamı gönderirim. ayıp ulan ayıp. )
Sosyal ağlarda paylaş

O pozisyonda Eboue ye arkadan müdahale olmadığını iddaa edebilmek için sanırım 10 numara miyop filan olup gözlüksüz izledin pozisyonu.Yoksa zor be farkedememek.Tabii adama arkadan müdahale etmelerine rağmen penaltı filan değil diyorsan onun kafası apayrı gözlükle filan düzelmez.Çoğu zaman çok itici davrandığını kabul ediyorum ama adamın o pozisyonunda kızılacak hiç birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

abi sabri yenilen ilk golde napıyor tam olarak?

bizim takımın ne ilerisi ne gerisi ofsayt denılen şeyden habersiz yahu. resmen ofsayta göre oynamasak daha iyi. defans resmen kepaze yahu kepaze. eboue yine yerleri dövüyor sıyırtıcam abi bir oyuncu nasıl bu kadar itici olabilir, hem de kendi taraftarına?

( abi ebonun penaltı diye yerde zırladığı pozisyonu tekrar izledim, ben başkan olsam 5 dakka durmam bu adamı gönderirim. ayıp ulan ayıp. )

Bir iki defa daha izle.Bende görmemiştim de ev arkadaşım gösterdi adamın topuğuna basıyorlar orda.
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyon penalti ama ahmet cakar dun guzel bisey dedi.

gsli oyuncular o kadar atiyor ki kendini yere, drogba eboue burak selcuk hep yerdeler artik inandirici olmuyor. o kadar kalipli guclu adamlar en ufak seyde yere dusuyor.
tabi bu penalti oldugu gercegini degistirmiyor ama fazla itici ve inandiriciliktan uzak

bir de dusmeleri icin bi benzetme yapti unuttum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

hakemler zaten yetersiz ve aman bana bisey olmasin diye duduk caliyor surekli.

ceza sahasina orta geliyor bakiyor biri yerde hemen faul.
ts macinda kalecinin yani kalabalik diye faul calmis resmen kaleciye dokunan yok ama hakem aman faul calayim kurtulayim diyor. bunu goren futbolcular olayi abartip en ufak seyde kendini birakiyor hakem de aman dustu garanti olsun calayim diyor penalti olmadikca cok kolay duduk calip oyunu sogutuyor hakemler.

klise ama ingilterede bunlarin %90 ini calmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi drogba kalıbına göre cok kolay yere dusuyor faul almak için, istediği zaman yıkılmayan 2 tane stoperi sırtında taşıyan adam, ufacık bir el koymaya yerlerde surunuyor, ligin en prestijli ve kariyerli yabancısı olmasını sonuna kadar kullanıp hakemler üzerinde cidden büyük etki kuruyor.

selcuk konusunda da, adama yapılan faullerin %80i faul degil, trabzon zamanından beri böyle. hatta ben canakkaleliyim selcuk Dardanel'deyken de böyle oldugunu söylüyor babam ben hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...