Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P Paul Walker

Eternal

Öne çıkan mesajlar

abi neyin kafasini yasiosunuz anlamiorm adam record edildi artik oldu diye yani ne amk cikip olmedim sadece kampanya yaptikmi dicek herif olmus iste yok plaka sahteymis yok porsche duzgun carpilmamismis. ulen butun celebrityler tweet atti herif oldu diye daha ne olsn oldu herif iste. geri fln da gelmicek buyuk ihtimalda filmde onun oldugu sahneler kullanilip daha sonra kaza susu yapilip bi sekilde oldurlcek veya iste ole bisey. insallah bastan cekim yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

abi neyin kafasini yasiosunuz anlamiorm adam record edildi artik oldu diye yani ne amk cikip olmedim sadece kampanya yaptikmi dicek herif olmus iste yok plaka sahteymis yok porsche duzgun carpilmamismis. ulen butun celebrityler tweet atti herif oldu diye daha ne olsn oldu herif iste. geri fln da gelmicek buyuk ihtimalda filmde onun oldugu sahneler kullanilip daha sonra kaza susu yapilip bi sekilde oldurlcek veya iste ole bisey. insallah bastan cekim yapmazlar.

tüm celebrity tweet attı daha ne olsun ne ya. nasıl bişey bu twitter olayı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

HotLine said:

tüm celebrity tweet attı daha ne olsun ne ya. nasıl bişey bu twitter olayı ya.

hatirliyosan Misirda ayaklanmaya yardimci olmustu dimi? Ayni zamanda gezi olaylarinda alternatif iletisim araci da olmustu okdr da asagilama yani insanlarin official yzdigi bisey ile kendi attigin sacma sapan facebook statuslerini ayni kategoriye koyuyuorsan nasi bisey oldugunu anlaman zor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...