Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 fibernet sokakta var ama netten yok gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 laorx becerememiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Fiber var mı yok mu nerden görüyoruz ? Uydunet var bizde şu an, onlar kapıya asmış fiber geldi vs diye ama onların altyapısı ile SO'nun, TTNET'in farklı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Dragonfire said: superonline da adil kullanım kotasına aldırmıyorlardı bi ara hala öylemi acep? Güzel digitürklü kampanyası varmı? boşver digiturklüsünü. turkcell tv akıyor, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 SO tamamen kendi döşüyor diye biliyorum tt uydu falan alakası yok, en sağlamı da şu an SOL gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 SO varmış sanırım, başvur kısmında apartman adı çıktı. 25 Mbps olan tarifesi, Uydunet'in 25 Mbps'inden 25 TL falan daha pahalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 SOL sa acıma yapıştır geçen bnm oyunlarda ping problemi oldu, daha ben şikayet etmeden kapıya geldiler bu son elektrik kesintilerinden rahatsızmısınız falan diye apt kutusunu değiştirmişler hemen, bence servis vs gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bitürlü konuşamadık hep yoğun olduğum zamanda araadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Fiber yokmuş apartmanda. gelin kurun dedim kaldılar sdfsdf. bunlardan dsl alayımmı? 64 tl mi ne 16mbit 75gb akk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dragonfire said: superonline da adil kullanım kotasına aldırmıyorlardı bi ara hala öylemi acep? Güzel digitürklü kampanyası varmı? superonline ttnetten daha çok dikkat ediyordu yahu o işe ilk günden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://www.superonline.net/yardim-detay?h=153 suna geceyim diyorum 25mbitlin olanindan.ttnete 8mbit akksiz icin 137 lira veriyorum.fiyat farkinda ziyade fiyat/performans derdim. gecenlerde 3 gun internet yoktu.problem cozuldu ama 3 gun tabi insani uzuyor.onun disinda 2 seferde 1 gun boyle gitmisti.Oyle sigir gibi an be an kopan kararsiz bir baglanti degil ama gitti mi tam gidiyo. youtube, mail.ru falan bir iki video stream etmeye gor.kesintisiz 1080p izleyemedim.ama ubuntuyu torrentle cekerken 800kb altina inmiyor.stream tek sikimtim. superonline bunlara care olur heralde.25mbit az degil yani.baglanti koparda gelmez falan 1-2 gun onu dert etmiyorum.superonline kopuyosa ttnette kopmustur cunku ayni kutudan gelecek kablo sonuca. nedir simdi?superonline kullanip hay bin kunduz diyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 superonline kullanıyorum, 50mbit gece kuşu tarifesi kullanıyorum ve gece kullanımı sayesinde ay sonuna kadar kotayı taşıyabiliyorum. hız felan da çok iyi, mis. kota sıkıntısı çektiğimde turbo butona basıyorum ve o gün hmmm leziz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 turbo upload gelmıs :D gunluk 100mbit upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Dün gece 11 de t m türkiyede internet problemi olmuş, aradım müşteri hattını :tüm türkiyede sorun var size dönüş yapacağız diye otomatik mesaj koymuşlar, telefon kapandı. Neyse gece 3 te önce mesaj atmışlar, 4 gibi arayıp özür dileriz intetnetinizi tekrar açtık dediler. Uyku sarhosluguyla teşekkürler deyip uyudum, şimdi düşündüm de manyakmisiniz kardeşim gece 4 te aranirmi demeliymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Dragonfire said: Fiber yokmuş apartmanda. gelin kurun dedim kaldılar sdfsdf. bunlardan dsl alayımmı? 64 tl mi ne 16mbit 75gb akk. Bende aynı ikilemdeyim ama dsl olarak ttnetten farklı olacağını düşünmüyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 şöyle farklı superonline daha ilgili. Birde fiber gelirse geçişim kolay olacak. İçeride adamlarımızı da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 apartmana fiber gelmesi için maliyet nedir? yönetim onayı falan mı gerekiyor? karşı apartmanda var, benim apartmanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 birileri 1000tl/3000tl lerden bahsediyordu site için ama ayrıntısı için SOL yada Shary'e danışacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: Kullanıcı 24 saatlik 100 Mbps'e kadar hız kullanımı süresince Hız Alanı'ndan hiçbir şekilde etkilenmez.[/i] Şu ifade bana yuvarlak geldi. "AKK işlemez" demiyor, "Hız Alanından etkilenmez" diyor. Yani "sen buradaki downloadlarınla AKKyı doldursan bile 24 saatlik turbo pakedin bitene kadar hızını kesmeyiz panpa" diye de yorumlanabilir zorlarsan. Kontrol eden oldu mu gerçekten hiç mi yazmıyor diye? Bende zaten 100 MBit var ve genelde 250 GB yetiyor, ama mecbur kalıp sonradan 20 TL verip 100 GB daha AKK almak yerine proaktif davranıp 5 liraya bu alınabilir AKK hiç işlemiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 akk artmıyordu, kullandım ben turbo butonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 24 saat boyunca AKK sabit kalıyor başladığı andan itibaren. Kullanmamış gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tamam sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Turbo da AKK etkilenmiyor, istediğiniz gibi kullanmanız mümkün. ;) Daha bir kaç güzel servis daha gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bu en son Huawei modemlerin root şifresi var mı hizmet olarak acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bu turbo'yu başlatmadan önce gidip bimeksten ek harici almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar