calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Neyse pazar yada pazartesi girip bir duzenleme bir plan yapayim :) gerekli skill booklari da marketten mi aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aylin aslım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yep aylin aslim kitapları marketten temin ediorz genel olarak. amarr marketten alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Birde gemi patlayinca marketi bi karistirdim, genel olarak 4 jump mesafede hep en ucuz olan itemler 4 jump cok uzun bir mesafe mi yoksa 2-3 dk da gidilebilecek bir mesafe mi birde auto pilot tutosu var midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 selam bu oyuna yeni birileri başladıkca seviniyorum :) 4 jump gayet yakın bir mesafe. herhangi küçük bir gemi ile 2 dk sürmez. otopilot, gatelere 0 km yerine 15 km önüne warp yapar, daha sonra approach olur max hızında. haliyle gidip gelme süresi de uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben de başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 calvaria said: Birde gemi patlayinca marketi bi karistirdim, genel olarak 4 jump mesafede hep en ucuz olan itemler 4 jump cok uzun bir mesafe mi yoksa 2-3 dk da gidilebilecek bir mesafe mi birde auto pilot tutosu var midir. arkadaş cevaplamış. 4 jump mesafede olmasının sebebi, amarr sisteminin 4jump mesafede olması =). amarr sistemi eve deki 4-5 main market hubdan birtanesi. Bize en yakını bu, base imizde burda zaten. bütün evedeki bütün fiyatları görmek için http://eve-central.com/ genelde en ucuz gemiler falan jita da olur, ama gitmeye gerek yok oralara, amarr güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Suark said: yep aylin aslim kitapları marketten temin ediorz genel olarak. amarr marketten alabilirsin. neden aylin aslım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Tesekkur ederim bilgi icin Kendimi dun oynarken stargate universe dizisinde gibi hissettim :) oyun guzel, boyle yardim eden insanlar oldukca da yemede yaninda yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 başlığı değiştirir misiniz? eve ile alakam olmadığı halde 4 kere tıkladım sabahtan beri. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 -Deno- said: Suark said: yep aylin aslim kitapları marketten temin ediorz genel olarak. amarr marketten alabilirsin. neden aylin aslım bu benim alt karakterim, şu anda main gibi iş görüo ama. zamanında cyno alt açarken, aylin aslım dinliodum o sırada o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 DERT3 said: evemon da görüyorsun plan yapıyorsun. sonra oyuna girip ayar çekiyorsun. ama oyuna giremezsen bazen bizim yaptığımız gibi kullanıcı adı ve şifreni güvendiğin birine verip skill basmasını isteyebilirsin. Deği mi DAREJEDİ_? Evet oyunda rahatlikla guvenip sifrenizi paylasabileceginiz kisiler var. Suark ve ben de bu konuda yeterince guvenilir kisileriz :) Hali hazirda 6 kisinin acctunu ben train ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 skillbook ihtiyacinin tamamini amarr marketten karsilamayin, skillerin npc tarafindan satildigi belli basli sistemler vardir, ordan cok daha uygun fiyatlara alinabilir. Bununla beraber yaptiginiz ilk tutorial gorevlerinin cogunda bol miktarda skillbook verecek odul olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hatta amarrdan hic almayin kesin suark satiyordur kitaplari :P NPClerin cogu satar zaten NPC olup olmadigini fiyatin yanindaki sutunlarda kac gun sonra sona erecegi yazar orada sayet 90D uzeri goruyorsaniz ki genelde 364 gun fln yazar onlardan alabilirsiniz. Bulamadiginiz kitaplar icin fiyat arastirmasi yapin. Bir de kanal sart ise Evewiki TR kanali mevcut ben zamaninda acmistim kendi muritlerim icin onlar buyuyup ayrildi tabi :) O kanal kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 biz de 2 ark başladık ama hiç bilmioz bakalım bi oyuna diye. yarın fln ulaşacam oyundan. server fln seçiliyo muydu bu eve'de bişey yapmamız gerekio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oyunda trade yapan npc varsa daha tanismadim ben, suan icin sadece agentlar var benim bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 @black-ice server falan yok sadece amarr uzayındayız, eğer amarr ırkıyla başlarsan daha rahat olur ama aslında hiiiç farketmez yani. npc trader fiziksel olarak yok zaten agent gibi diiller, markete order veriolar. bazı ürünler oyuncular tarafından elde edilemediğinden onlar o noktada devreye giriyor ( bazen elde edilsede giriolar ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 TS ayarlamadıysanız hacı, Emiri yada Meteyi bi dürt, Ascom TS e gelirsiniz. Ayarlar onlar bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya dun ts e gırelım dedıkte, ben evden oynarken kulaklık falan takınca ne hanıma muzık acabılıorm ne hanımla muabbet edebılıorm zaten ts olayına gırmemek ıcın kımseyle takılmıorm bırazda. gene bı kanal ayarlarız ascomdan, nadiren de olsa girerim ben ama işte evlilik felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 memePub diye bi kanal kurdum beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya şöyle başlıklar açmayın arkadaşım işimiz gücümüz var ya aha bu kadar bu kadar kitaplar okumam gerekiyor zaten sabahtan akşama kadar iş yerindeyim niye özendiriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 walking dead gibi atıyorum kendimi eve zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 memePub ne amk :P Evewiki TR guzel iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ben de gireyim bi tuto muto yapayım biraz gezineyim gelcem vakit bulamıyorum da bu aralar adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 DareJedi said: memePub ne amk :P Evewiki TR guzel iste :D abi bende şaşırdım. Merkez kanalında da dursun bari bir kişi diye de çok fazla kanal açık dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar