PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 serjuhan said: Panic sell yapmadık abi panic buy yaptım şahsen ben. 850yi gördü aldım, 750yi gördü aldım ama yeter lan daha nereye düşecen. ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bugün benim için ya batıyorum yada çıkıyorum asdfgh o kadar net arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 before DoruK § 29 Nov 2013, 14:05 said: cuma 14:00'ü geçtik ben burda çıkarım pazartesiyi beklerim artık inşallah bitcoin dip yapar o zamana kadar hadi gl after şeytan diyor ki tarih tekerrür edecek ne var ne yok yatır 2000 doları vuracak 1 haftada ama yemişim şeytanı geçen hafta havadan gelen ufak tekek karlarla mutlu olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 düşme sebebi ne lan kaçırdım arada? abo hacim düşmesi sebebiyle mi bu çakılma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ya bi yerde bi hükümet bitcoinin kökünü kazıyacağiiz falan mı dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yükselme sebebi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Max Keisar piliyi pirtiyi toplayip kacmis asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi şu manyaklığı yakalayıp sırf al sattan ne para kırılırdı be eh be yandex gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 iste o manyaklik oldugunda bizim paramiz hep gomulu oluyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 LTC neyse de BTC fena çakıldı ya şimdi böyle bakıyoruz da, LTC BTC'deki gibi dönüş yapabilir bence haftaya 50'i bile aşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 inşallah batarsınız güncelin emenike resmen be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ya farzet derbi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 7/24 derbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 günceli kullanmayı biz mi öğreticez size arkadaş bu arada toparladı tekrar ama trap de olabilir dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben yarın usa yatma vaktine doğru cuma akşamındaki fiyatı göreceğimize inanıyorum. amerikada deli gibi satış oldu çünkü millet black friday, thanksgiving vs. nakite geçmek istedi. her zaman böyledir zaten bu. satış geldi deli gibi, beklenin çok altı rakamlar görüldü. holiday ayağına cumartesi, pazar zaten hacim yoktu. 10 bin, 20 bin dolarla tahta oynattılar. şimdi cuma çıkan adam geri dönüyor, pazar öğleden sonrası amerikada. millet mal alacak. fakat kimse gidip yüksekten mal almak istemiyor, haliyle fiyatları aşağı çekiyor whalelar alıcı gelsin diye. sen hep 30-40-50 leri düşünürken, whale'da 5-10 dolardan mal oluyor, her türlü kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben de balina olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Benim anlamadığım bi şey var: nasıl btc-e'deki kura göre hemen iniş çıkışlar başladı ? Önceden geç tepki verirdi btcturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi öncesi sonrası mı var... 920'den 600'e düştü ya. kim var kim yok panic sale'ı bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yildirimokur said: Benim anlamadığım bi şey var: nasıl btc-e'deki kura göre hemen iniş çıkışlar başladı ? Önceden geç tepki verirdi btcturk. Eskiden gox a paralel giderken şimdi makası kapatmak için btc e yi takip etmeye başladı da ondandır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 inşallah 1 dolara düşer btc de ltcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 alın terinizle para kazanın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 alın+götümüzden ter akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 das ben super coolum valla tek derdim daha fazla para sokamamak yoksa dizecem 25'den 10-15 tane ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 GENCOSMAN said: alın+götümüzden ter akıyor o kapitalizmin delüzyonu. stresi kendiniz yaratıyonuz. kumar oynamayın mübarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar