wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Black-ice said: selam arkadaşlar ben vücut yapmak istiyorum ama öyle arnold gibi çok kaslı olmak istemiyorum brad pittin fight clubtaki hali gibi olsam yeter. yeni başladım haftada 6 gün gidiyorum yağlarımı kasa çevirmem için ne önerirsiniz bide protein hapı alcam hangisini alayım. 5 kiloluk dambıllarla çalışmalısın yoksa arnold gelip önünde diz çöker tevbe ister dikkat et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Killer said: Black-ice said: selam arkadaşlar ben vücut yapmak istiyorum ama öyle arnold gibi çok kaslı olmak istemiyorum brad pittin fight clubtaki hali gibi olsam yeter. yeni başladım haftada 6 gün gidiyorum yağlarımı kasa çevirmem için ne önerirsiniz bide protein hapı alcam hangisini alayım. taunt atma lan dfkg ahahaha kim yazmış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 taunt değil abi kara delik oluşturmaya çalışıyorum bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Göğsündeki gibi mi? ;) *KIPS* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 pectus excavatum'uma mı gönderme yaptın olm hafızana hayran kaldım fsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ayfon kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tabiki yanlış düşünüyosun. şişme falan olmucak amk kim sallıyo bunları ya. kardio ağırlıklı çalış sen yine. kas da çalış kilonda bişey yok çok. bi süre her bölgeye 1 hareket yap 3x15 falan adaptasyon gibi. karın da ağırlıkla çalışma, normal mekik, makas, bacak itme falan basit hareketler 90a falan indikten sonra da 2günlük program yaparsın süpersetli falan. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 axedice said: Göğsündeki gibi mi? ;) *KIPS* KIPS ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 "keeping it pro style" demek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ses efekti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 karın kası isteyenler için en baba hareket https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1794615_586703418084663_1147337475_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 dsfsdf çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ne yiyek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben de acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aquila said: ne yiyek? AM yani a meat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kilosu çok pahalı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 eti yerken yaninda farketmeden bi suru sey yiyorum ben, tek olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 göbeğinle mutlu mesut yaşa o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gobegimden bagimsiz mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Spider Curl: Yarisi farkli yarisi farkli konusuyor. Bir kisim full range diyor. Kolunu tam acacaksin , tam kapayacaksin. Diyenler de unlu bodyci elemanlar. Burada videosu verildi biz weight lifter degiliz bodyciyiz diyordu. Sonra spor salonuna gidiyorum assagida tam acmayacaksin oyle kollar dinleniyor yukarda da tam kapamayacaksin diyorlar. Bunu diyenler de body'ci. Ilk dedigimde atiyorum 160 derece hareket yapiyor kol. Ikinci'yi denedegimde acikken 30-40 yukardan basliyor sonda kapatirken 40-50 derece az kapatiyorsun. Daha fazla zorluyor ama kollarin yaptigi aci azaliyor. Hammer Curl: Bunda da dun bi eleman geldi yanima. Yanlis yapiyorsun diyor. Yukarda avuc iclerini dondureceksin yuzune dogru yere paralel olacak... Videolara bakiyorum adi ustunde Hammer curl cekic gibi duz inip kalkiyor kollar. Valla benim yaptigim Hammer curl duz olmasi lazim dedim. Yok o oylede gene cevireceksin diye biseyler zirvaladi. Diyen adamda Body'ci baya sismis ama sonradan kilo almis. Kasli kilolu garip bisey olmus. Her harekette boyle her kafadan ayri bir ses cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hammerı sen dogru yapıon cevir diyen adam sallamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi 2-3 ay yapip cok biliyorum triplerine giriyolar sdfg bende yeni yetmeyim fakat hic soyle yapilir falan demedim zaten adam akilli vakitte yok :/ bence juventus kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Killer said: karın kası isteyenler için en baba hareket https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1794615_586703418084663_1147337475_n.png benim su ellerimle hissedebiliyorum 6packi sdfjk karin taş gibi ama ustunde yag tabakasindan belli olmuyo gorunumde eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 akşam 200 gr hindi eti ızgara yanına marul yedim, sağlıklıyım. Sabah uyanınca da 2 haşlanmış yumurtayla yulaf ezmesi yiycem süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar