Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: Sparkcaster said: bingildak said: hangi oyunda mesela istikrarlıydı paticik? wow oyandı burning crusade den pandaya kadar kaç kişiydiniz? bilmediğimden soruyorum evet sparkın dediği gibi ama onda da kesintiler halinde oynadık contenti nson bossunu kesip, farmlamadan bırakıp bir sonraki contente kadar accountlarıdonduruoduk sonra tekrar toplarlanıoduk bu şekilde ilerledik baya keyifli günlerdi hey gidi , tekrar olsa tekrar yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Puzzle pirates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sorun şu ki gerçekten iyi mmo yok. poe vs diablo karşılaştırması üzerinden gidersek poe diablodan 10 20 kat daha iyi bir oyun indie bir firma tarafından çıkarılmasına rağmen. ama aaa bir teknik altyapıya sahip olmadığı için ve zor olduğu için burdaki gamer geçinen casuallar bile burun kıvırıyor. mmo da da aynı sorun var işte. bide mmoda aaa bir teknik altyapı ihtiyaç ama bunu yapabilecek oyun yapımcıları da casuallara hitap eden boktan oyunlar yapıyor. bunu kickstarterla gelecek mmolar bozar inşallah diye düşünüyorum. en yakın düzgün aday camelot heralde bekleyip görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bir de gelmiyorlar.. archeage, black desert, elder scrolls, camelot hala ses seda yok. ya onlar çok yavaş ilerliyor ya da biz çok sabırsız olduk. bir de Eternal vardı ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu gidişle sırf biz oynayalım diye kendi kendimize mmo yapıcaz. Güzel bir oyunun private haliyle başlayabilir bu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Saeros said: oyun oynayan var da oynamıyomuş gibi yapıyoruz sana diyorum çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ha yeni gördüm abi sen oynuyosan kesin tırt bi oyundur ama bi bakayım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ren said: maplestory ne kadar aptal birşeydir ya. abi 5.5 gb şey indi kurdum. siteye yönlendiriyor login için. giriyorum. oyuna servera tıklayınca atıyor. hadi bi get dedim sildim. ben bu olayı çözdüm bu arada. incdarkness said: dragon nest europe baslayin abi muhtesem bi oyundu pc yi kirmamis olsam devam ederdim kirma sebebim ile oyunun alakasi yok dragon nest e bakarken maplestory ile aynı şirketin oyunu yönettiğini gördüm. meğersem nexoneu diye birşey varmış. avrupadakiler bunu oynayacakmış. maplestory için mutlaka nexon eu gerekli. amerika clienti olmuyor. + king arturs mmo değil ki abi lol gibi dota gibi bişey. giriyon atıyon çıkıyon. yani güzel ama mmo değil. max 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben de bu ara Wow Mop Trial takiliyorum. Yalniz yeni expansion ile bi karakteri direk lvl 90 yapabilecez. Bosuna kasmiz olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ya açın abi bi uo server , herkes ateşlesin bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 senden bir tantuni çalışır demi? çakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kar yagsa da bulusup bi kar topu oynasak fps tadinda. 10 yildir hardcore bi kartopu savasina katilmadim canim cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: senden bir tantuni çalışır demi? çakal.. 2 tantuni 3 dalda malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şu king arthur's gold steam'e gelmeden önce $1'lık bundledaydı almamıştım, sonra steam keyi de verdiler. şimdi hiç almam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Beynimize metrix gibi Eve online oynamayı yükleseler oynarım. Ama denildiği gibi biz öğrenene kadar bırakırız zaten onu da. En son Vay ak'de oynadığımda SWTOR'a başlamıştık. Bu kadar oyunu bırakmaya meyilli adamlara bir de tortanik gibi bir oyun vurunca öyle bir dağıldık ki önünü alamadık. Şu an kısa vadede oynayabileceğimiz hiç bir oyun yok. Beklediklerimizin hepsi Q2 2014. Yazdan önce böyle bir oluşuma gireceksek ancak mevcut oyunlardan olabilir. Ama orda da birlik olmamız mümkün değil. GW2'yi oynamazlar, zorlasak 5-6 kişi oluruz max. Wow'u kimse açmaz bu saatten sonra, WarZ'yi unut facia zaten. Eve de pek olası değil. UO'da olmayacak. Paşa paşa kabullenin akşamları 1-2 saat BF4, gerisi de karışık kuruyemiş singlelar falan. Yaza kadar bunun alternatifini göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 WARHAMMER ONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wowa başlayacak var mı ddsfhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi warhammer diyip durma papağan gibi kapanıyor zaten önümüzdeki ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Tamamda 1 aydan fazla oynayacak varmı sanıyorsunuz burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 LOTRO oynayagh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 knight oynıyak pvp server 8 asas girelim birini kesip oturup kalkalım üstünde agalar kaosdkPAOKSAPOFSAKSFKFSO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bana para versen girip oynamam kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 trol post bro çil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paticik Lordları için oyun yok piyasada... sorsan hepsi KO, metin2 oynamıştır.. şükürler olsun ki ben hiçbirini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 2014'e günler kala neyin mmo'su lan. bizim görevimiz indirimdeki oyunları satın alıp oynamamak. başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar