aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 warz'ye uğraşacağıma çıkmaz ayın son çarşambası gelecek olan DayZ'i beklerim abi fdgss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 üzerine para verseler warz'i download bile etmem. 2013'ün en acı vurgununu yaptı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 WOT tier1 deki maçlar en zevkli geçen maçlar oluyo hem fazlaca vakit ayırmaya da gerek yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 man sizde ne oraya geliyorsunuz ne buraya. asdf dayz ne zaman çıkacak bari gelse de onu oynasak? şöyle paticik private serverinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi paticikte toplam 10-15 tane istikrarlı oyun oynayan adam var. private paticik konsepti patlar. yani en fazla paticik kendi arasında moba falan oynayabilir. ne mmorpg'e yeter ne de dayz/warz konseptli bir şeye yeter. fps falan oynuyoruz işte 2 squad adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 private serverde kendi aramızda takılsak war z bile eğlenceli olur. şifresini kimseyle paylaşmassak kendi aramızda pvp bile döner bence. ama millet ön yargılı işte. olmazsa UO server açıyordu biri oraya girişelim. ne bilem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: abi paticikte toplam 10-15 tane istikrarlı oyun oynayan adam var. private paticik konsepti patlar. yani en fazla paticik kendi arasında moba falan oynayabilir. ne mmorpg'e yeter ne de dayz/warz konseptli bir şeye yeter. fps falan oynuyoruz işte 2 squad adsasd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 benim son 3-4 oyunda gördüğüm budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kaliteli oyun olsa oynarız, ben bi camelotu bekliyorum açıkçası şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 işte ortak bir "kaliteli" veya "düzgün" anlayışı olmadığı için herkesin beklentisi farklı. bir grup anırarak eğlenerek oynarken, diğer bir kesim "bu ne ya" deyip 2. haftanın sonunda bırakıyor. o noktaya gelmeden ragequit yapıp oyunu bir daha açmayanlarda var asdasd. sonuç itibariyle bir oyuna community olarak başlanması ve 2. ayın sonunda kalacak aktif oyuncus sayısı 15'i geçmez paticikte. bu kadar yıldır bunun aksini görmedim. wow'un başlarında belki olmuşsa olmuştur o zamanlarda zaten ben US'de oynuyordum. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wowun başlarında bile beceremedik burdan toplanıp da oynamayı, lise 1 e giderken ingilizce üstadı olduydum alman lisesinde, ybancılarla wow oynamaktan sfsd. şöyle çekirdek bir mmo tayfası çıkarmak imkansız gibi, şöyle sayfaları azcık okudum herkes aynı şeyden şikayetçi; vakit :D ben de açıkçası haftada toplam 5 saat oynayabileceğim bir mmoya elimi bile sürmem. ama şöyle pati ahalisi olarak toplanıp counter, tf2 , natural selection, cod gibi böyle casual olarak oynanabilecek oyun oynayalım derseniz her türlü go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 varsa şekliniz bf4'e bekleriz. hemen her akşam 5-10 kişi oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 oyunu seçmekten ziyade bir araya gelmek daha zor. 20+ olduktan sonra sırf beraber oynandığı için çoğu oyun deli zevkli olabilir steamde çoğumuzun üye olduğu paticik grubu var ama bu konuyu görüp, birlikte oynayacaklar için ayrı bi alt grup felan kurulsa güzel olur. deneme yanılmayla en eğlencelisi bulunur bf 4, gw 2, warz/dayz, cs go gibi değişik tatlar negzel olur bf4 eksik benim. onu da bu akşam alcam. hele bi yiğit çıksın. steam+ vent, skype vb ayarlasın. birlikte oynuyoruz çılgın atıyoruz dedikçe sayı çoğalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bf serisine bi alışamadım ben bf3ü alıp 4-5 saat oynayıp bıraktıydım ama bf4ü bi deneyebilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: benim son 3-4 oyunda gördüğüm budur. mmo anlamında diyorsun herhalde. baya istikrarlı çünkü bizim forum oyun konusunda. mmo'da da gayet güzel zamanlar geçirdik şu ana kadar, son 2 - 3 yıldır hepten kaliteli mmo olmadığı için piyasada bu kadar kopuk oynuyor herkes. community'nin suçu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 metin 2 trolleme fikri eğlenceli gorunuyor. ama onu da kasıp son levele geldikten sonra yapmak lazım. vakit azlıgından şikayet ediyoruz hepimiz bize dayz/warz gibi oyunlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hangi oyunda mesela istikrarlıydı paticik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gw2 oynadılar 2 hafta ha birde warhammer var 3 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wow'da vay ak, darkfall'da annen inc. var bunları unutmayın. özellikle vay ak'ta çok eğlendik. aslında warhammer mi yüklesek herkese bedava olmuş diyorlardı kapanana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 darkfall'da 1 ay falan sürdü. VAY AK'i bilmiyorum ama söylenen 10 kişi toplanamadığı. dediğim gibi o sıralar ben US'de oynuyordum hiç takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 uo da istikrarlıydı. O kadar çeşit olmasına, herkesin farklı yerlerde oynamasına rağmen, muhabbetler ortakdı :P. aslında guild pvp hedesi ile birlikte gw2 en iyi seçenek. Hiç olmazsa eğlendiriyor :P. Sitesinden alıp, beğenmezseniz iade bile edebilirsiniz (halen var mı bilmiyorum.) bana göre değecek tek oyun Eve online. Onunlada kimse uğraşmaz (vakti de yetmez). Mmo vaktini patide geçirelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 en son çare şöyle aramızda iyi bir dm varsa site üzerinden rpg oynatsın bize. text rpg'de olur. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 king arthurs gold arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evet abi hem ucuz hem vakit istemiyor hem de muhabbeti çok eğlenceli olacak bir oyun. kimse umursamadı arthur's gold'u. gayet potansiyeli var casual community feeling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 mount and blade de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar