totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ya da vazgeçtim bulamadım birşey.. adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 granado espada? closed beta başlamış. davetiye gelirse bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 2006 dan beri var o oyun. neyin betasi ki bu.. daha yenimi geldi avrupaya.. oynamistim bunu ingilizce olarak.. kacmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 gw2 4-13 tarihleri arasında %50 indirimde https://d3b4yo2b5lbfy.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/04/08c0cGW2_AprilSale2014_Sidebar_EN.jpg satın almak için : https://buy.guildwars2.com buraya da atayım dedim. Halen arayan varsa, bu indirim ile şans vermek isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kaldığı yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 diablo oyalıyor 1 aydır falan pati clanıda baya aktif. tam mmo değil ama yine de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hmm olabilir aslında ya böyle dana gibi bi şeyler farmlamayı özledim. dayablo o açlığı giderebilir. başka ne oynayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 lan ne mmosu. kari bulun kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bir çılgınlık yapıp browser based birşeye başlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 moder war militia oynuyordum bundan 10 sene önce. deli eğleniyordum ya arkadaşla. sürekli bi diplomasi, sürekli bi itlik hainlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kınayt oylayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sağlam hardcore kastıcarak bir oyun olsa istiyorum ne zamandır. Casual baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tekrar darkfalla dönelim hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 prowess kasarken kendimi hayal edemiyorum ya bir de en kötüsü millet peygamber gibi dolaşıyordur şimdi gear olsun buildler olsun her bi haltı masterlamışlardır, tavuk keser gibi keserler enrage fln olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 browser oyunu olabilir aslında ya. şöyle kaynak basmalı sağa sola dalmalı. ogame çekti canım şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hadi absürt bişey bulun oynayalım atsızcılar otağı falan çaşıt basalım bişey yapalım fazla zamanımızı almasın ama eğlendirsin bizi yazın şortun altından esen serin rüzgar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Buyuk Alis veris merkezlerinde balta reyonunun basinda buluyorum kendimi surekli. Irili ufakli, metal tahta pvc kapli cok guzel baltalar var. Belime, sirtima takasim geliyor. Bayadir mmo oynamadim. Elime balta alabilecegim bir oyuna baslamaliyim biran once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 metin 2 nin bir modu vardı ya imanlı,allahlı onu oynayın işte eğlenceli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 oldschool runescape veya wakfu oynayacak varsa oynarım ben, ağaç keseriz, yemek yaparız, çiftçilik yaparız, marangozluk yaparız, para basarız, madende kazı yaparız ohooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mortis said: tekrar darkfalla dönelim hueuhe darkfallcılar diabloya gelin ya, vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Wildstar gg. Archeage zaten F2p olacak trion sıcmaz ise ona geceriz. Bu sürede de rift. Gayet güzel gidiyor valla tavsiye ederim boşlukta iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Black Desert diyelim öyle havada kalsın. çoluk çocuğa karışınca bakarız artık. abi görünürde bir projede yok ki çok lanet bir durum. trion mucizevi bir şekilde archeage'i adam etse keşke de en azından 3-4 ay oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 web based absürd olan bişey bulursanız haber veririsiniz clash of clans a başlattılar az önce agdfkls zamanı bol olan meraklsına http://mmohuts.com/browser-games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 albionda epey yüksek katılım gerçekleşmişti aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 gelin war thunder oynayalım uçaklarımızın kanatlarını türk bayrakları ile dekore edelim, altlı üstlü uçup ruslara türkün gücünü gösterelim albion'un çok yolu var ya. çok basic şeyler insanı çıldırtıyor, oyunu çıkmaza sokuyor. en basitinden bir yerden bir yere gitmek veya şehir planlaması. binayı dikiyorsun t1 olarak, t2 yapmak istediğinde full t2 costu ödüyorsun, aynı şeyleri tekrar toplatıyor sana. upgrade edemiyorsun, yeniden satın alıyorsun saçma sapan. en son alphada ben çok hızlı soğudum, şehre git gel 15 dk sürüyor abi. gank'i falan geçtim yani 15 dk koşturmak adamı bunaltıyor. hani grafikler güzel olsa, canlı bir dünya olsa etrafa bakınarak gezersin. df'deki gibi random chestler çıksa mesela. böyle casual adama çekilir çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar