k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 takım baya iyi ya TÜTÜTÜ NAZAR DEĞMESİN.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://www.twitch.tv/riotgamesturkish KaaN Kural DP-BJK maçını yorumluyor asdfasd Sözleşmeli yorumcu oldu bu arada riot'a bilmeyenler vardır.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Beşiktaş mahalleye gelip top oynayan cocukların suratına suratına abanan büyük abileri gibi kalıyor diger oyuncularn yanında hahahaha
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ne maçlar oldu ya helal olsun bjk a ezdiler resmen dp yi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Bi 3lü çektiremedi ya la bebelik (:
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Bi 3lü çektiremedi ya la bebelik (: taraftar tırt ne kdr asosyal varsa toplanmış tezahurat bile yapamıyorlar
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 yaş ortalaması da baya düşük tabii. Ama bi sonraki etkinliğe çarşı falan gelir ya biraz duyup gördülerse şu rezilliği dsfdsf
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 şu e-sport turnuvalarının her şeyi güzel de final seremonileri, kupa törenleri falan leş ötesi ya. izlerken ben utanıyorum anasını satıyım.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 hahah ya gerçekten çok awkward durumlar çıkıyor ortaya. bu arada adc için mvp ödülüne dp'nin adc'sine ödülü verdikleri için taraftarın yuhalamasını gayet başarılı buldum. adamlar resmen tüm mvp ödülleri bjk oyuncularına gitmesin diye bizim yabancıları sktiretmişler.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 energy > tüm kalan mid lane playerları zaten kupa törenleri fail ya. ESL kazananların falan bir kaldırısı var CS:GO da rezalet tek kelime ile :D
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 energy'yi de salladılar, mid için de naru'ya verdiler işte. embesil insanlar ya, şu turnuva sonrası kıytırık törenin mvp ödüllerinde bile aptal aptal iş yapıyorlar. sorsan ülkedeki yolsuzluklardan falan şikayet ederler ama.
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yeni lav temalı hero 'Scoria' nın reddite sızan skill resmi. hemen scoria bot nickname ini kapın :D
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 euw'de hesabını satan var mı?
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Yabancı oyuncu transferinden sonra yabancı koç transferinede başlamış takımlar. Hadi bakalım hayırlısı.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ayda bir falan tv izledigimden yeni gordum galiba ama gencturkcell lol reklaml yapmis. 3te3 mu ne. Cok guldum. O kadar cosplayci varken bombok kiyafetler falan. Neyse frp oynayanlarin satanist sayildiklari, oyun oynayanlarla en iyi ihtimal tasak gecildigi gunlerden bugunlere geldik. Simdi nooblar dusunsun.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kaan kural sagolsun lol stream izlemeye basladim tekrar hehe seviyorum bu adami ya
Öne çıkan mesajlar