arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 20 senedir kullanıyorum beş kuruş vermedim. acaba niye battı sdfdsfs.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 üşüyoruz reis :( youtube'dan aç dinle, spotify'dan artis ve benzerleri radyosu go'la diye diye kolaya alışmışız. bitmiş olsa da winamp'in eski sürümü falan bişey bulunduruyordum da 1-2 yıldır o da yok. demin arşivdeki bi grubun diskografisini düzenliyim dedim, perperişan oldum ya. hadi winamp'le tag editlemek nedir denebilir (o tag'leri elle giriyordum çünkü tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter; tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter; tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter diye. seviyordum :(); onu geçtim ama bütün kısayollarını biliyordum yahu, ctrl-stop falan vardı şarkı bittikten sonra stop'luyordu, hop alt-l yaptın, alt-enter'la ordan listeye ekledin, sonra listeden q (j miydi?) ile sıraya ekledin falan bi sürü şey vardı ya. ... sahi ne kullanıyorsunuz player olarak? edit: dur hatırladım galiba ya, alt-q ile hızlı arama açılıyordu; playlist'te j'ye basınca "sonra bu çalsın" oluyordu. ya da tersi.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 shaggy nin olumuyle ayni zamanlara denk geliyo sanirim.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ah ulan nerden hatırlattın :( https://www.youtube.com/watch?v=HaF-nRS_CWM dandik bi mp3 player'ım vardı, shuffle'lı kullanıyordum. her açtığımda alfabetik olarak en birinci şarkı neyse onu açarak shuffle'ımın içine ediyordu. ismini a.mp3 olarak değiştirip bunu koymuştum :(
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 kapanmadan onceki son versiyonlardan birini kullaniyorum ben hala, setup i da var obur hddde bi yerde.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bunun shuffle özelliği bi garipti. Aklından geçeni çalıyor falan deniyodu :D
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 pattisliborek said: Rip keçi sesi demosu. Lama o. It really whips the lama's ass.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bende hala var winamp ve battığını şimdi burayı okuyarak öğrendim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bu arada yok değil internette. istediğin versiyonunu halen indirebilirsiniz. http://www.oldapps.com/winamp.php
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 yhaa <3 hala eski sürümü yüklü bende.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Efsane küllerinden doğmaya çalışıyor :)
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 cok eski bi hdd icinde setupi var X( sporify batsin su tekrar trend olsun hahah
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bende yuklu pcde zaten ezelden beri araliksiz, mobile de ciksin hatta parali olsun alayim.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 benimde vazgeçemediklerimden kendisi valla her yere yüklüyorum
Öne çıkan mesajlar