Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 good night sweet prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 20 senedir kullanıyorum beş kuruş vermedim. acaba niye battı sdfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 üşüyoruz reis :( youtube'dan aç dinle, spotify'dan artis ve benzerleri radyosu go'la diye diye kolaya alışmışız. bitmiş olsa da winamp'in eski sürümü falan bişey bulunduruyordum da 1-2 yıldır o da yok. demin arşivdeki bi grubun diskografisini düzenliyim dedim, perperişan oldum ya. hadi winamp'le tag editlemek nedir denebilir (o tag'leri elle giriyordum çünkü tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter; tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter; tab-tab-tab-tab-ctrl+v-enter diye. seviyordum :(); onu geçtim ama bütün kısayollarını biliyordum yahu, ctrl-stop falan vardı şarkı bittikten sonra stop'luyordu, hop alt-l yaptın, alt-enter'la ordan listeye ekledin, sonra listeden q (j miydi?) ile sıraya ekledin falan bi sürü şey vardı ya. ... sahi ne kullanıyorsunuz player olarak? edit: dur hatırladım galiba ya, alt-q ile hızlı arama açılıyordu; playlist'te j'ye basınca "sonra bu çalsın" oluyordu. ya da tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 shaggy nin olumuyle ayni zamanlara denk geliyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 aimp ve windows media player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Rip keçi sesi demosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ah ulan nerden hatırlattın :( https://www.youtube.com/watch?v=HaF-nRS_CWM dandik bi mp3 player'ım vardı, shuffle'lı kullanıyordum. her açtığımda alfabetik olarak en birinci şarkı neyse onu açarak shuffle'ımın içine ediyordu. ismini a.mp3 olarak değiştirip bunu koymuştum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 kapanmadan onceki son versiyonlardan birini kullaniyorum ben hala, setup i da var obur hddde bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bunun shuffle özelliği bi garipti. Aklından geçeni çalıyor falan deniyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 pattisliborek said: Rip keçi sesi demosu. Lama o. It really whips the lama's ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bende hala var winamp ve battığını şimdi burayı okuyarak öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bu arada yok değil internette. istediğin versiyonunu halen indirebilirsiniz. http://www.oldapps.com/winamp.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 https://www.winamp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 yhaa <3 hala eski sürümü yüklü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Efsane küllerinden doğmaya çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 cok eski bi hdd icinde setupi var X( sporify batsin su tekrar trend olsun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bende yuklu pcde zaten ezelden beri araliksiz, mobile de ciksin hatta parali olsun alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 benimde vazgeçemediklerimden kendisi valla her yere yüklüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Yeni sürüm yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 batmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 An Corp çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar