GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EEfquL5Nw6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ali G filmleri gibi yapmak istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sabun sahnesine güldüm. filmi izlememe gerke yok zaten. daha komik sahne yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 raga oktay ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 A ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Guzel filmdi, yapimda emegi gecenlere tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sdfsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 millet olarak trail işinden anlamıyoruz. özet geçmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben de tam tersini düşünüyorum. trailer'dan anlıyoruz ama filmden anlamıyoruz çünkü 2 saatlik filmde toplam 1 dakikalık :) yaptıracak sahne var onları da trailera koyuyoruz işte. bunda o da yok gerçi. ölümüne mokoko dedi ya sonunda. ilkokul 4'te anlatıyorduk o fıkrayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sabun sahnesinde hafif bi gülümseme oldu.başarılı bir çalışma olmuş.şimdiden efsaneler arasına girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Xenocide said: ben de tam tersini düşünüyorum. trailer'dan anlıyoruz ama filmden anlamıyoruz çünkü 2 saatlik filmde toplam 1 dakikalık :) yaptıracak sahne var onları da trailera koyuyoruz işte. bunda o da yok gerçi. ölümüne mokoko dedi ya sonunda. ilkokul 4'te anlatıyorduk o fıkrayı. abi zaten oda ölene kadar mokoko olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 film çekimleri yüzünden galatada esnaf kalmamış tüm zencileri kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 asfasfaok abi saat bulamadım 3-5 ay zenci yok piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hep gördüğüm 2 zenci vardı teki parfüm teki cüzdan satıyordu.parfüm satan yok bayadır ajsfhbafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kitabı daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bollywood formatinda bisi olmus, trailer da ayni ayarda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Sabun sahnesi dışında leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sabun sahnesi de leş. sizin kafalar yanmış ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yani diğer sahneler o kadar kötü ki sınıflandırılması yapılamıyor.sabun sahnesine en azından kötü denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sabun sahnesi tebessüm ettiriyo olm yalan söylemeyin ama gerisi çok dandik adı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben bu sabah acaba bizim ülkede niye bilim kurgu çıkmıyor diye düşünüyordum. bir sürü low budget film var ortada. fragmanı izledikten sonra bunu düşünmeyi bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sabun sahnesine gülmüyorum diyenlerde bütün gün elinde şarap bardağıyla dolaşan entelektüel kişilikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 goldbären said: ben bu sabah acaba bizim ülkede niye bilim kurgu çıkmıyor diye düşünüyordum. bir sürü low budget film var ortada. fragmanı izledikten sonra bunu düşünmeyi bıraktım. çok biliyosan yap bi bilimkurgu izleyek kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Şu hapishanedeki şarkı hoşuma gitti ya, eğlenceli olmuş gibi. Umarım recep ivedik tarzı birşey çıkıp utandırtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sanssizsansli said: sabun sahnesine gülmüyorum diyenlerde bütün gün elinde şarap bardağıyla dolaşan entelektüel kişilikler. evet kardeş ne güzel çözümledin kasıntı olduğumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar